İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Afiyet olsun kilo olmasın bende güveç yapicam etli patlıcan pide ekmegi firina gönderecek pisirmesi 2-3 saati buluyor

Saat 19 da aksam yemegim az çok azda revani kapanış bugun dinlenicem spor yarin

Merhabalar bugünden itibaren aralıklı oruç beslenme düzenine geçiyorum. Sabah tartıda 64.25 çıktım boyun 162 cm.
İlk öğünümü 12 de yoğurtlu yarma-kabak ve et kavurma olarak yaptım. 12 ye kadar 1 lt limonlu tarçınlı su içtim.
İş çıkışıma göre akşam yemeği 19-19.30 arası olacak. Leslie yapmak gibi bir niyetim var.
Hanımlar meyve-kuruyemiş-kurumeyve bunlar yemekle mi yenecek. Beni biraz aydınlatır mısınız

Hoş geldiniz sizi ilk sayfaya guncellicem yarın baskül paylaşımı var güzel saatler secmisiniz kuru meyveleri ara öğünlerde tüketin mesala yanına tarçınlı türk kahvesi için 5 badem yada 2 ceviz yada 5 fındık ekleyin hepsi çiğ olsun kavrulmamis olsun

Reactions: GCA

iki öğün olunca ben hiç ara öğün de yapmayacağız diye düşünmüştüm. pandemi nedeniyle iş yerindeki çay ocaklarımız kapalı. Akşam yemekten sonra Türk kahvesi içeyim diyorum. ilk gün sersemliği var sanki üzerimde başım ağrıyor normal mi

Yatana kadar şekersiz çay kahve maden suyu serbes bitki çayları serbes aslında baş ağrısı. Yapmaz suyu azmi tuketiyorsunuz

Reactions: GCA
Slmm kızlar motivasyon düştü iyice ipin ucu kaçmadan geri geldim ama bugün tartılmayi unuttumşimdi yiyip içtikten sonra tartilmayayim moral bozukluğu olmasın.. tebrik ederim ikra

Ben sabah arkadaşa davetliydim çok yedim
Yinede utanarak yazacağım.
Biraz patates ve biber kızartması
2 sigara böreği
2 zeytin domates 1 dilim peynir 1 haşlanmış yumurta.
Yarım dilim kek.
Akşam da etli türlü ve yoğurt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…