- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.141
Afiyet olsun kilo olmasınNe güzel senin kahvaltılar afiyet olsun.Ben 1haşlanmış yumurta minik bir tane dereotlu poaça iki zeytin domates salatalık 1 dilim peynir yedim.üstüne türk kahvesi içtim.Akşam için gün menüsü varpoaça kek mercimek köftesi.ben sadece mercimek köftesi yiyeceğim yanına da ayran.dünkünün benzeri oldu ama napayım
Ne güzel sen ekmek yemiyorsun.ben ekmek yedim yineKahvaltim 12.30 da Eki Görüntüle 2676585
Dün de ben yedim.Ne güzel sen ekmek yemiyorsun.ben ekmek yedim yine
Hoş geldiniz sizi ilk sayfaya guncellicem yarın baskül paylaşımı varMerhabalar bugünden itibaren aralıklı oruç beslenme düzenine geçiyorum. Sabah tartıda 64.25 çıktımboyun 162 cm.
İlk öğünümü 12 de yoğurtlu yarma-kabak ve et kavurma olarak yaptım. 12 ye kadar 1 lt limonlu tarçınlı su içtim.
İş çıkışıma göre akşam yemeği 19-19.30 arası olacak. Leslie yapmak gibi bir niyetim var.
Hanımlar meyve-kuruyemiş-kurumeyve bunlar yemekle mi yenecek. Beni biraz aydınlatır mısınız
Hoş geldiniz sizi ilk sayfaya guncellicem yarın baskül paylaşımı vargüzel saatler secmisiniz kuru meyveleri ara öğünlerde tüketin mesala yanına tarçınlı türk kahvesi için 5 badem yada 2 ceviz yada 5 fındık ekleyin hepsi çiğ olsun kavrulmamis olsun
Yatana kadar şekersiz çay kahve maden suyu serbes bitki çayları serbes aslında baş ağrısı. Yapmaz suyu azmi tuketiyorsunuziki öğün olunca ben hiç ara öğün de yapmayacağız diye düşünmüştüm. pandemi nedeniyle iş yerindeki çay ocaklarımız kapalı. Akşam yemekten sonra Türk kahvesi içeyim diyorum. ilk gün sersemliği var sanki üzerimde başım ağrıyor normal mi
Yatana kadar şekersiz çay kahve maden suyu serbes bitki çayları serbes aslında baş ağrısı. Yapmaz suyu azmi tuketiyorsunuz
Hedefin kaç canım