- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
-
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #4.101
Bu gün 13 de kahvaltı yaptım 16 da 1 domates 17 da kahve 2 kuru kayısı 1 avuctan az fazla sarı leblebi 18.5 da 1 bardak ayranBana da öyle geliyor.Ama bence en güzel yazın zayıflanıyor meyve sebze yeşillik bol.hava da sıcak olunca çok yiyesi gelmiyor insanın
Kız o neBu gün 13 de kahvaltı yaptım 16 da 1 domates 17 da kahve 2 kuru kayısı 1 avuctan az fazla sarı leblebi 18.5 da 1 bardak ayrangünü kapattım birazda yürüyüş baslicam
Ohh maşallah benim yürüyüş günü yarın.10bin adım atıp gelirim.Yürüyüşte bittiEki Görüntüle 2673629
Bende 65 dim 64.3 olmuşumO kadar yürüdüm o kadar hafta içi dikkat ettiğim halde hiç kilo vermemişim.Hala 59.600. Tövbe yaa.o yüzden tartı paylaşmadım.hayırlısı olsun napayım.
İnşallah haftaya ben de 58leri görürüm.Bende 65 dim 64.3 olmuşum
Gittiler ikimiz varızSanırım grubun aktifliği düştü.Bu şekilde motive olamıyorum.tek başına beyrağı sırtlanıp kaleye koşan asker gibi hissediyorum kendimien iyisi ben de uzaklaşayım buradan.
Gülüm sen bi mesaj yolla herkese yöneticiyleGittiler ikimiz varızumarım gelirler
Salı günü baskül paylaşıp Eylül ayına kadar bekleyelim ister ikimiz devam edelim her salı baskül paylaşırızSanırım grubun aktifliği düştü.Bu şekilde motive olamıyorum.tek başına beyrağı sırtlanıp kaleye koşan asker gibi hissediyorum kendimien iyisi ben de uzaklaşayım buradan.
Bu yumurta salatayı merak ediyorum ama hadi biteremessem diyorum güzel mi tadiGülüm sen bi mesaj yolla herkese yöneticiylesayımızı bilelim.
Sabah 11.30 kahvaltım aşağıda.
15.00 Bir double türk kahvesi 1 kare çikolata
Akşam 17.00 1 kase yeşil fasulye ve 1 kase çorba ve 2 kaşık yoğurt.
Neredesin canım ses vermedinSlm kızlar abarttığım için utandım yazamadımyarın sadece çiğ sebze yicem detoks niyetine