- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi Kardelencicek88
Neden ki bir problem olabilirmi sizce?
Bilmem,alaturka tuvaletiniz varsa bir de öyle deneyin orada bacaklar daha çok açılıyor belki de oturuşunuz yanlıştır.Hep aynı yana mı gidiyor çiş?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ki bir problem olabilirmi sizce?
Çok üzgünüm yazılanlara bakılırsa kimsede öyle olmuyormuş şimdi daha çok dert ettim bende bir anormallik var ozaman
Yani yana doğru sizinde gidiyor mu öyle gittiğinde nasıl yıkıyorsunuz kendinizi idrar temizlensin diye?
Bacaklar açılması daha mi iyi bende birleştirerek yapmayı deniycektim.Bilmem,alaturka tuvaletiniz varsa bir de öyle deneyin orada bacaklar daha çok açılıyor belki de oturuşunuz yanlıştır.Hep aynı yana mı gidiyor çiş?
Her zaman olmasa da benimde bazen başıma gelir bu durum alaturka vc de. Idrarin akış hızıyla alakalı olabilir bence çoğu kişinin de başına gelmiştir. Ayaklara doğru geliyor idrar maalesef.Merhaba ablalarım, kardeşlerim.
Buda dert mi diyeceksiniz belkide ama gerçekten benim için çok büyük bir dert. Özür dileyerek başlıyorum.
Ben genelde çişimi yaparken düz gitmiyor yanlara sağa sola şeklinde çıkıyor yani bacaklarının kenarlarına değerek çıkıyor buda beni çok rahatsız ediyor. Çünkü bende okb hastalığı var ve bu bana çok büyük takıntı oldu. Neden diyeceksiniz.? Çiş böyle yanlara doğru çıkınca bende heryerimin çiş oldugunu düşünüyorum ve başlıyorum heryerimi yıkamaya buda tuvalete gidince büyük azap çekiyorum yine başıma öyle bisey gelecek diye. Ne olur sizde de öyle oluyormu yoksa bendemi bir anormallik var.? Lütfen bir çare eğer öyleyse sizdede nasıl bir yönteminiz var. Inanmazsiniz belki bugün yine klozette idrarimi yaparken birden aşağı doğru akacağı yerde yukarı doğru çıktı ve klozet ve yerlerde çiş oldu ve ben sonra banyoya girdim baştan aşağı yıkandim bunları düşünmekten artık evime de başka birşeyede konsantre olamıyorum. Gece gunduz aklımda çiş ve ka..a var sürekli başıma ne gelecek yine ve heryerimi bulaşıyor hissi. Deli olacam lütfen yardım arkadaşlar.
Birleştirirseniz bacaklarınızı çiş bacaklarınıza gelir.Alaturkada da sıçrayabilir 1 2 damla ama yavaş yaparsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.Bacaklar açılması daha mi iyi bende birleştirerek yapmayı deniycektim.
Newton mezarında ters döndüÇiş yaparken aşağı değil yukarı gitti kısmını hayal edemedim.
Bacım kaç yaşındasın sen??Bacaklar açılması daha mi iyi bende birleştirerek yapmayı deniycektim.
Tuvalete gittiğinizde yine sağa sola kayacak düşüncesini kafanızdan atın. Bunu düşünmemeyi başarırsanız sorun çözülür . Arada sağa sola kayabilir bu normal , sürekli bu psikoloji ile tuvalete gidersiniz hep öyle olur . Ayakta iken olur böyle seyler de oturunca yerlere falan sıçramaması lazım normal şartlarda . Bence tamamen psikolojik . Kafadan bu düşünceyi atmaya çalışın . Günde defalarca bu stresle yaşanmazki . En kötü yıkanırım geçer diye düşünün . Benimde vardı böyle takıntım ergenlik çağında . Sonra geçti . Çok aşırı sıkışmadan tuvalete gitmeyi Alışkanlık haline getirdim . Belki Sizinde Öyledir . Çok sıkışıp gidiyorsanız ondan oluyordurMerhaba ablalarım, kardeşlerim.
Buda dert mi diyeceksiniz belkide ama gerçekten benim için çok büyük bir dert. Özür dileyerek başlıyorum.
Ben genelde çişimi yaparken düz gitmiyor yanlara sağa sola şeklinde çıkıyor yani bacaklarının kenarlarına değerek çıkıyor buda beni çok rahatsız ediyor. Çünkü bende okb hastalığı var ve bu bana çok büyük takıntı oldu. Neden diyeceksiniz.? Çiş böyle yanlara doğru çıkınca bende heryerimin çiş oldugunu düşünüyorum ve başlıyorum heryerimi yıkamaya buda tuvalete gidince büyük azap çekiyorum yine başıma öyle bisey gelecek diye. Ne olur sizde de öyle oluyormu yoksa bendemi bir anormallik var.? Lütfen bir çare eğer öyleyse sizdede nasıl bir yönteminiz var. Inanmazsiniz belki bugün yine klozette idrarimi yaparken birden aşağı doğru akacağı yerde yukarı doğru çıktı ve klozet ve yerlerde çiş oldu ve ben sonra banyoya girdim baştan aşağı yıkandim bunları düşünmekten artık evime de başka birşeyede konsantre olamıyorum. Gece gunduz aklımda çiş ve ka..a var sürekli başıma ne gelecek yine ve heryerimi bulaşıyor hissi. Deli olacam lütfen yardım arkadaşlar.
Neden dalga geciyorsunuz anlamiyorumHahaa eksi sozluge malzeme cikacak bir konu:))
Ben gecmiyorum onlar geciyor genel de gecmis olsun boyle bir sey yasadiginiz icin doktor a danisin bnceNeden dalga geciyorsunuz anlamiyorum
Sizinde takıntınız boylemiydi gerçekten nasıl geçti?Tuvalete gittiğinizde yine sağa sola kayacak düşüncesini kafanızdan atın. Bunu düşünmemeyi başarırsanız sorun çözülür . Arada sağa sola kayabilir bu normal , sürekli bu psikoloji ile tuvalete gidersiniz hep öyle olur . Ayakta iken olur böyle seyler de oturunca yerlere falan sıçramaması lazım normal şartlarda . Bence tamamen psikolojik . Kafadan bu düşünceyi atmaya çalışın . Günde defalarca bu stresle yaşanmazki . En kötü yıkanırım geçer diye düşünün . Benimde vardı böyle takıntım ergenlik çağında . Sonra geçti . Çok aşırı sıkışmadan tuvalete gitmeyi Alışkanlık haline getirdim . Belki Sizinde Öyledir . Çok sıkışıp gidiyorsanız ondan oluyordur
Alaturka wc kullanin mumkunse.. Klozet kullanirken ben de cok takintiliydim ama alaturka daha rahat geliyor su an temizlik noktasında.. Cok sukur aştım çoğu temizlik takintisini..Vallahi öyle bir derdim var inanmanız için napayim ki...
Sizde hiç olmadimi yaniİlk defa duyduğum bir şey. Acaba kendinizi çok kasıyor olabilir misiniz. Belki ondandır.
Ya bir de burdaki bayanlar böyle seylerle keske dalga gecmeseler. İnsanın bu durumu yasaması oyle bir sey olamayacagı anlamına mı geliyor yani. Ne cok seviyoruz dalga gecmeyi