• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Idrar yaparken çişin yan gitmesi yardimm

Çok üzgünüm yazılanlara bakılırsa kimsede öyle olmuyormuş şimdi daha çok dert ettim bende bir anormallik var ozaman

Yani yana doğru sizinde gidiyor mu öyle gittiğinde nasıl yıkıyorsunuz kendinizi idrar temizlensin diye?

Valla yana gittiği olur da hafif yani.
Az olduğunda yavaş iseme halinde yana gider genelde şimdi düşündüm de. Hani çok olunca cos diye hızlı gidiyor sorun yok.

Hay Allah ya anlatiyorum ben de ciddi ciddi :)
Valla kardes çok şükür takıntı yok bende. Normal yıkıyorum.

Merhaba ablalarım, kardeşlerim.
Buda dert mi diyeceksiniz belkide ama gerçekten benim için çok büyük bir dert. Özür dileyerek başlıyorum.
Ben genelde çişimi yaparken düz gitmiyor yanlara sağa sola şeklinde çıkıyor yani bacaklarının kenarlarına değerek çıkıyor buda beni çok rahatsız ediyor. Çünkü bende okb hastalığı var ve bu bana çok büyük takıntı oldu. Neden diyeceksiniz.? Çiş böyle yanlara doğru çıkınca bende heryerimin çiş oldugunu düşünüyorum ve başlıyorum heryerimi yıkamaya buda tuvalete gidince büyük azap çekiyorum yine başıma öyle bisey gelecek diye. Ne olur sizde de öyle oluyormu yoksa bendemi bir anormallik var.? Lütfen bir çare eğer öyleyse sizdede nasıl bir yönteminiz var. Inanmazsiniz belki bugün yine klozette idrarimi yaparken birden aşağı doğru akacağı yerde yukarı doğru çıktı ve klozet ve yerlerde çiş oldu ve ben sonra banyoya girdim baştan aşağı yıkandim bunları düşünmekten artık evime de başka birşeyede konsantre olamıyorum. Gece gunduz aklımda çiş ve ka..a var sürekli başıma ne gelecek yine ve heryerimi bulaşıyor hissi. Deli olacam lütfen yardım arkadaşlar.
Her zaman olmasa da benimde bazen başıma gelir bu durum alaturka vc de. Idrarin akış hızıyla alakalı olabilir bence çoğu kişinin de başına gelmiştir. Ayaklara doğru geliyor idrar maalesef.

Bacaklar açılması daha mi iyi bende birleştirerek yapmayı deniycektim.
Birleştirirseniz bacaklarınızı çiş bacaklarınıza gelir.Alaturkada da sıçrayabilir 1 2 damla ama yavaş yaparsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.
Alaturka tuvalet daha sağlıklıdır zaten.Bir deneyin sadece sorun çıkmazsa geri dönün klozete ama kasılmayın ve kalçayı arkaya koyun bacakları açın biraz sakince ve rahat bi şekilde yapın.İçiniz rahatlayacaksa böbreklerinize de baktırın bence sorun yapma şeklinizde

İdrarın yan gittiğini gördüm ama yukarı gitmesi için uzay boşluğunda olmamız lazım gibi:KK45:
İdrarın bulaşmasından çok daha kötüsü , takıntılarınız..
Psikolojik Yardım alıyor musunuz bilmiyorum ama, almıyorsanız alın, alıyorsanız doktorunuza daha çok kulak verin.

Bacaklar açılması daha mi iyi bende birleştirerek yapmayı deniycektim.
Bacım kaç yaşındasın sen??
her kadın bilir bacaklarını açtıginda bulastirmadan isemeyi

Bacaklarını kapatıp isersen bırak bacaklarını donunu bile batirirsin tek kelime suphe:işsiz:

Merhaba ablalarım, kardeşlerim.
Buda dert mi diyeceksiniz belkide ama gerçekten benim için çok büyük bir dert. Özür dileyerek başlıyorum.
Ben genelde çişimi yaparken düz gitmiyor yanlara sağa sola şeklinde çıkıyor yani bacaklarının kenarlarına değerek çıkıyor buda beni çok rahatsız ediyor. Çünkü bende okb hastalığı var ve bu bana çok büyük takıntı oldu. Neden diyeceksiniz.? Çiş böyle yanlara doğru çıkınca bende heryerimin çiş oldugunu düşünüyorum ve başlıyorum heryerimi yıkamaya buda tuvalete gidince büyük azap çekiyorum yine başıma öyle bisey gelecek diye. Ne olur sizde de öyle oluyormu yoksa bendemi bir anormallik var.? Lütfen bir çare eğer öyleyse sizdede nasıl bir yönteminiz var. Inanmazsiniz belki bugün yine klozette idrarimi yaparken birden aşağı doğru akacağı yerde yukarı doğru çıktı ve klozet ve yerlerde çiş oldu ve ben sonra banyoya girdim baştan aşağı yıkandim bunları düşünmekten artık evime de başka birşeyede konsantre olamıyorum. Gece gunduz aklımda çiş ve ka..a var sürekli başıma ne gelecek yine ve heryerimi bulaşıyor hissi. Deli olacam lütfen yardım arkadaşlar.
Tuvalete gittiğinizde yine sağa sola kayacak düşüncesini kafanızdan atın. Bunu düşünmemeyi başarırsanız sorun çözülür . Arada sağa sola kayabilir bu normal , sürekli bu psikoloji ile tuvalete gidersiniz hep öyle olur . Ayakta iken olur böyle seyler de oturunca yerlere falan sıçramaması lazım normal şartlarda . Bence tamamen psikolojik . Kafadan bu düşünceyi atmaya çalışın . Günde defalarca bu stresle yaşanmazki . En kötü yıkanırım geçer diye düşünün . Benimde vardı böyle takıntım ergenlik çağında . Sonra geçti . Çok aşırı sıkışmadan tuvalete gitmeyi Alışkanlık haline getirdim . Belki Sizinde Öyledir . Çok sıkışıp gidiyorsanız ondan oluyordur

Tuvalete gittiğinizde yine sağa sola kayacak düşüncesini kafanızdan atın. Bunu düşünmemeyi başarırsanız sorun çözülür . Arada sağa sola kayabilir bu normal , sürekli bu psikoloji ile tuvalete gidersiniz hep öyle olur . Ayakta iken olur böyle seyler de oturunca yerlere falan sıçramaması lazım normal şartlarda . Bence tamamen psikolojik . Kafadan bu düşünceyi atmaya çalışın . Günde defalarca bu stresle yaşanmazki . En kötü yıkanırım geçer diye düşünün . Benimde vardı böyle takıntım ergenlik çağında . Sonra geçti . Çok aşırı sıkışmadan tuvalete gitmeyi Alışkanlık haline getirdim . Belki Sizinde Öyledir . Çok sıkışıp gidiyorsanız ondan oluyordur
Sizinde takıntınız boylemiydi gerçekten nasıl geçti?

İlk defa duyduğum bir şey. Acaba kendinizi çok kasıyor olabilir misiniz. Belki ondandır.
Ya bir de burdaki bayanlar böyle seylerle keske dalga gecmeseler. İnsanın bu durumu yasaması oyle bir sey olamayacagı anlamına mı geliyor yani. Ne cok seviyoruz dalga gecmeyi

Vallahi öyle bir derdim var inanmanız için napayim ki...
Alaturka wc kullanin mumkunse.. Klozet kullanirken ben de cok takintiliydim ama alaturka daha rahat geliyor su an temizlik noktasında.. Cok sukur aştım çoğu temizlik takintisini..
Diger konuya gelirsek, vajinanin dudaklari herkeste farkli oluyor, onun boyutu veya seklinden dolayi sağa sola gidiyor olabilir.. Cok anormal bi durum degil sanirim ama isterseniz bi uzmanla gorusun..

İlk defa duyduğum bir şey. Acaba kendinizi çok kasıyor olabilir misiniz. Belki ondandır.
Ya bir de burdaki bayanlar böyle seylerle keske dalga gecmeseler. İnsanın bu durumu yasaması oyle bir sey olamayacagı anlamına mı geliyor yani. Ne cok seviyoruz dalga gecmeyi
Sizde hiç olmadimi yani

Back
X