idrar testinde silik çizgi

Son düzenleme:
hadı bakalım hayırlısı olsun hayırlısıda bende bu ay hamıs olmak ıstıyorum

Son düzenleme:
Arkadaslar bende bugun test yaptim yine silik cikti bugun hep silik cikiyo neden aca bugun adet olmam gereken gundu hafta sonu yapsam tam cikarmi erken diyemi

Eklentiler

• 20161024_081320.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 866
Bugūn vajinadan bakıldı 6 haftalık hamileyim ama kese gözūktū bebek yok..Normalmi sizce bu?
Benzer durum yaşayan varmı?

Arkadaşlar mrb. Öğleden sonra bu testi uyguladım. Adetime 5 gün var. Sizce pozitif mi? Olursa 3. Bebişim geliyor inşallahhhhh ama ben ilki gibi heyecanlı be şaşkınım

Eklentiler

• image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 837
2 gun sonra tekrar yap yine ayni silik cikarsa kimyasal gebelik olabilir

Arkadaşlar mrb. Öğleden sonra bu testi uyguladım. Adetime 5 gün var. Sizce pozitif mi? Olursa 3. Bebişim geliyor inşallahhhhh ama ben ilki gibi heyecanlı be şaşkınım
2 gun sonra tekrar yap yine silik cikarsa kimyasal gebekik olabilir

Merhaba kızlar sizce sonuç nedir adetime 3gün var ?? Belirti olarakda Kasıklarda batma vücut ısımda artma ve halsizlik var

Eklentiler

• IMG_0323.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 783
  • IMG_0324.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 683
Teste göre hamilesin canım...tebrikler...
Çok tşk canım heyecandan uyuyamıyorum yarın tekrar idrarda bakıcam pazarteside kanda. 6ay önce bi bebegimi kaybettim kalbi durdu 3aylıkken. Ara verdık 6ay şimdi ilk denememiz çok istiyorum ayrica pco hastasıyım. Belki birilerine umut olur. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Oluruna bırak stres yapma tatlım..bırak önce bi adet zamanın gelsin geçsin...zaten 3 gün varmış..pazartesi direk kan verirsin için rahat eder...inşallah sağlıklı bir gebeliğin hayırlı evlatların olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…