• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testinde silik çizgi

Oluruna bırak stres yapma tatlım..bırak önce bi adet zamanın gelsin geçsin...zaten 3 gün varmış..pazartesi direk kan verirsin için rahat eder...inşallah sağlıklı bir gebeliğin hayırlı evlatların olur...

Çok sağol canım çok teşekkür ederim desteğin için inş hamişim diye geri dönerim buraya güzel haberlerle :anneadayı:

Asliery Asliery benim de 1 hafta kala bundan daha silikti cnm ama şimdi hamileyim şükür sende %99 hamilesin Allah'ın izniyle gözün aydın

kızlar merhabalar...benim de adetim 11 gün var ama sabırsızlıkla bekliyorum sizler gibi çift çizgi görmek için
Hamile bütün arkadaşlara hayırlı olsun.Allah Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Darısı bizlerin başına inşallah

kızlar merhabalar...benim de adetim 11 gün var ama sabırsızlıkla bekliyorum sizler gibi çift çizgi görmek için
Hamile bütün arkadaşlara hayırlı olsun.Allah Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Darısı bizlerin başına inşallah
Sakin acele etme adetine 2 gun kala yap bende silik cizgi cikiyodu ama kimyasal gebelik yasadim ama hamileligin en erken belirtisi sanki bacama bicak saplaniyo gibiydi arada kac defa olup gecmisti bakalim bu ay olmadi oyle ama hep kasiklarimda hafif agri var benimde adetime 5 gub var ama gunum gecmeyince yapmicam

Kizlar yorumlayin nolur..

Eklentiler

• IMG-20161121-WA0014.webp
    IMG-20161121-WA0014.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 767
Cok cok gozun aydin darisi basima insallah butun isteyenlerin de:)
Amin canim insallah, o duygulari o kadar iyi biliyorum ki, her regli doneminde yasanilan hayal kirikliklarini. Hele ki tup bebek sonrasi aldigim negatif sonucunun beni nasil yerle bir ettigi. Artik bitti ben anne olamicam dedim ve biraktim. Suan inanamiyorum. Bugun doktoruma gidecegim, umarim hersey yolundadir

Merhaba, kusura bakma mesajını yeni gördüm. Hayır yanlış olma payı yok :) zaten bu testler sadece almanyaya ait değil. Muhtemelen bebiş daha ilk haftalarında. Yeniden test yaptığında çizginin daha belirgin olduğunu farkedebilirsin :)

Arkadaşlar bende adet oldum son gün test yaptım negatif çıktı attım bi kenara aradan bi iki gün geçti baktım test silik çıkmış ama kaç dakika sonra çıktı bilmiyorum bugün akşam tekrar yaptım yine negatif çıktı

Kızlar yardim...ben cuma gunu idrar testi yaptim ilk 5. Dk da tek cizgiydi umursamadim ve daha bakmadim ertesi gun kutusunu atacaktim ki bir bakayim dedim baktim ki ikinci çizgi silik...adetime 7 gün vardı yaptigimda testi sizce durum ne tekrardan denemelimiyim yoksa gerek yok mu ?
Merhaba bu resimdeki test pozitif mi değil mi bi daha yazmamissin hamile değilsin sanırım bugün benim de böyle bişey oldu c ye bu kadar yakın değil ama tam t nin altında da değil biraz c tarafına kaymış bir silik çizgi çıkmış emin olamadım Bu testin sonucunu o yüzden merak ettim nasıl olabiliyor böyle net çizgi

Bir bakarmisiniz kızlar bunda bişey var mi t nin tam altında değil bir hareketlilik oldu ama c ye yakın böyle olup pozitif gören var mi acaba iki yıldır hep test yaparim ilk kez böyle oldu emin olamadım

Eklentiler

• IMAG1381.webp
    IMAG1381.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 975
Bir bakarmisiniz kızlar bunda bişey var mi t nin tam altında değil bir hareketlilik oldu ama c ye yakın böyle olup pozitif gören var mi acaba iki yıldır hep test yaparim ilk kez böyle oldu emin olamadım
Canim ben cizgiyi goruyorum ama dedigin gibi tam T nin altinda degil istersen bir sabah yap

Back
X