Kimyasal gebelik mi ? İlk defa duyuyorum. Negatif çıkan test daha sonra pozitif çıktı ama çok geç çıktı üç defa böle olduKimyasal gebelik yasamisin canim aynisi bendede oldu
Peki digerlerinden dahami koyu yoksa aynimiKimyasal gebelik mi ? İlk defa duyuyorum. Negatif çıkan test daha sonra pozitif çıktı ama çok geç çıktı üç defa böle oldu
Aynıydı biraz koyuydu ama sonradan başka test yaptım başka marka iki kere negatif çıktıPeki digerlerinden dahami koyu yoksa aynimi
Çok silik bi şekil de varKizlar adetim 3 gun gecikti ve bu aksam test yaptim. Cok silik bir cizgi var gibi goruyorum ama emin degilim. Sabah tekrarlayacagim. Cizgi goren var mi?
Kizlar banada yardim edin lutfen ikinci cizgi boyle ince cikip hamile olan var mi
Valla Can'ım bana sorarsan var ama tekrar başka test daha yapın hayırlısı hakkınızda
Insallaha vardir ya dua edinValla Can'ım bana sorarsan var ama tekrar başka test daha yapın hayırlısı hakkınızda
Kesinlikle evet cnm hayırlısı olsunHamile olabilir miyim bendeee ?
Var canim ben goruyorum hayirli olsun simdidenKizlar adetim 3 gun gecikti ve bu aksam test yaptim. Cok silik bir cizgi var gibi goruyorum ama emin degilim. Sabah tekrarlayacagim. Cizgi goren var mi?
Canim sonra bisey yazmamisin hamilemisinKizlar adetim 3 gun gecikti ve bu aksam test yaptim. Cok silik bir cizgi var gibi goruyorum ama emin degilim. Sabah tekrarlayacagim. Cizgi goren var mi?
Bugün tekrar yaptım testi yine aynı şekilde silik çizgi çıktı bı tık daha belirginKesinlikle evet cnm hayırlısı olsun
Bence bugünden itibaren idrar testi yapabilirsin çıkabileceğini düşünüyorum , brnimde son adet tarihim 6 ocakArkadaslar benim adrtim bazen 26 gun bazen 30 gun bazen 33 gunde bir olur. En son 6 ocakta oldum. Simdide hafif bas donmem var. Midem yaniyor. Birde surei tuvalete gidiyorum. Ne zaman test yapsam dogru sonuc alirim. Birde kalp hastasiyim. Hamilelik onermiyor doktorum.
Sen adet oldummu canim. Yada test yaptinmiBence bugünden itibaren idrar testi yapabilirsin çıkabileceğini düşünüyorum , brnimde son adet tarihim 6 ocak
Pardon yazmissin. Yeni okudum canim. Ama senin hepp gunu gunune.i olur. Benim duzenli degilSen adet oldummu canim. Yada test yaptinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?