- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.584
- 158
Yumurtlama ve çatlama olmuş Can'ım Dr şüphelendi ve beta hcg bakıldı ayın 4 ünde 0.377 çıktı bekle yüksele bilir demişti o yüzden sabırsızlığımCnm daha cok varmis adetine cikmasi imkansiz gibi bisey cunku yumurtlama gunlerinde olmalisin suan
Himmmm hadi hayirlisi ozmn cnm ama fotoraflarda pek bisey goremedim ben ama dr supelenmisse adet gununi beklemekte fayda var insl melegine kavusursun cnmYumurtlama ve çatlama olmuş Can'ım Dr şüphelendi ve beta hcg bakıldı ayın 4 ünde 0.377 çıktı bekle yüksele bilir demişti o yüzden sabırsızlığım
Cümlemiz Can'ım inşallah 1 düşükten sonra dayanılmaz oldu Özlem'im Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahHimmmm hadi hayirlisi ozmn cnm ama fotoraflarda pek bisey goremedim ben ama dr supelenmisse adet gununi beklemekte fayda var insl melegine kavusursun cnm
Bence yarin yada iki gun sonra tekrarla eger koyulasmissa vardir allah gonlune gore versin :)Kızlar Merhaba benim testim silik çizgi çıktı bugün adet günüm testi tekrarlamak gerek duymadım nede olsa bugün adet günü diye siz ce rest doğrumudur.
Bugün tekrarladım testi beli biraz daha kan aldırmaya gittim ama geç gittim o yüzen yarın gidicem testin resmini yoladım dün yaptığım testen daha açık bu sefer siz ce olabilirmi gebelik ?gonlune
Ooo bayagi net gorunuyor var gibi insallah vardir:) sonucunu paylas lutfen merak ettimBugün tekrarladım testi beli biraz daha kan aldırmaya gittim ama geç gittim o yüzen yarın gidicem testin resmini yoladım dün yaptığım testen daha açık bu sefer siz ce olabilirmi gebelik ?
Tabiki inş hamileydimdir
Amin banada insallah :)Tabiki inş hamileydimdirvar elim bitane daha test onu da sabah yapıcam eğer bugün regl olmazsam çünkü bugün regl günüm inş olmam ALLAH tüm isteyene nasip etsin bende hamile değilsen bana da amin
Amin cnm eğer hamile olursam da olmasamda tüm isteyenler için ediceminsallah
hayırlı olsun Tebrikler cnm
Bu arada bende hamile olabilirim sende bel ağrısı oldumu bende biran oldu az önce sonra geçti regl günüm bugün ama olmadım dahaSağolasın
Hamilesin cnm hadi gozun aydin:)İlk kez test yapıyorum. Kafam bayağı karıştı. Bugün gecikmenin 3. günü. Bilen arkadaşlar sizce durum nedir?
Yaaaaa. Çok şaşkınım şu an. Çok hızlısınız, çok teşekkür ederimHamilesin cnm hadi gozun aydin:)
Hamile olabilirsin cnm bende de böyle çıktı kan aldır bence ben bugun aldirdım yarın sonucu öğrenicem inş hamilesindir hayırlı olsun Tebriklerederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?