• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

idrar testinde silik çizgi

Cnm daha cok varmis adetine cikmasi imkansiz gibi bisey cunku yumurtlama gunlerinde olmalisin suan
Yumurtlama ve çatlama olmuş Can'ım Dr şüphelendi ve beta hcg bakıldı ayın 4 ünde 0.377 çıktı bekle yüksele bilir demişti o yüzden sabırsızlığım

Yumurtlama ve çatlama olmuş Can'ım Dr şüphelendi ve beta hcg bakıldı ayın 4 ünde 0.377 çıktı bekle yüksele bilir demişti o yüzden sabırsızlığım
Himmmm hadi hayirlisi ozmn cnm ama fotoraflarda pek bisey goremedim ben ama dr supelenmisse adet gununi beklemekte fayda var insl melegine kavusursun cnm

Himmmm hadi hayirlisi ozmn cnm ama fotoraflarda pek bisey goremedim ben ama dr supelenmisse adet gununi beklemekte fayda var insl melegine kavusursun cnm
Cümlemiz Can'ım inşallah 1 düşükten sonra dayanılmaz oldu Özlem'im Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️

Arkadaşlar,transverin 3 gūnūnden itibariyle idrar testi yaptım hayal gibiydi,lakin 6 gūn hemen silik ama belirgin pembe cizgi gördūm,bazileri vurulduğumuz catlama iğnedinden böyle olabilceğini söylūyorlar,aklıma takılan şu;tūp bebek tedavisi gören herkesin iğneden dolayı ikinci cizgiyi görmesi gerekmezmi?. HAMILemiyim değilmiyim bilemiyorum bu yūzden..

Kızlar Merhaba benim testim silik çizgi çıktı bugün adet günüm testi tekrarlamak gerek duymadım nede olsa bugün adet günü diye siz ce rest doğrumudur.

Bugün tekrarladım testi beli biraz daha kan aldırmaya gittim ama geç gittim o yüzen yarın gidicem testin resmini yoladım dün yaptığım testen daha açık bu sefer siz ce olabilirmi gebelik ?

Eklentiler

• 20161024_155947.webp
    20161024_155947.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 889
  • 20161024_155947-1-1.webp
    20161024_155947-1-1.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 324
Bugün tekrarladım testi beli biraz daha kan aldırmaya gittim ama geç gittim o yüzen yarın gidicem testin resmini yoladım dün yaptığım testen daha açık bu sefer siz ce olabilirmi gebelik ?
Ooo bayagi net gorunuyor var gibi insallah vardir:) sonucunu paylas lutfen merak ettim

Arkadaşlar hamileyimm şūkūrler olsun..5 haftalık hamileyim ve kan değerim 2.791 lakin kese gözūkmedi..Bu değerlerde olup dış gebelik olma ihtimali varmı? Yoksa o risk yokmu artık bu değerde?

İlk kez test yapıyorum. Kafam bayağı karıştı. Bugün gecikmenin 3. günü. Bilen arkadaşlar sizce durum nedir?

Eklentiler

• FullSizeRender.webp
    FullSizeRender.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 1.401
Back
X