Prodoctor erken gebelik testi silik çizgi

Umutlandırmak istemem ama bende de böyle vardı hatta sağlık ocağında nasıl olduysa beta 0 çıktı ki ben 5 tane yaptım test aynısı çıktı. Daha sonra kendi haline bıraktım bir hafta sonra tamamen pozitife döndü. Prodoctor beni yanıltmadı umarım sizi de yanıltmaz 🙏
Bende bugün prodoctor ve laboquick yaptım pozitif çıktı. Ama riske atmak istemedim kan verdim bakalım hayırlısı olsun 🙏🏼

Bende peridictor ile pozitif aldım hızlı ve erlyde şimdi kan sonucun çıktı negatif prodocktor da kıl gibi idi çizgi softech de silikti anliyacagin güven yok artık
Ama şöyle bi durum var benim de kanda negatif idrarda pozitif çıktı sonradan kana geçti

Bende peridictor ile pozitif aldım hızlı ve erlyde şimdi kan sonucun çıktı negatif prodocktor da kıl gibi idi çizgi softech de silikti anliyacagin güven yok artık
O da doğru güven kalmadı pek. Ama yapılan tarihte önemli ya ben ilk hamile kaldığımda silik çizgi gördüm kan verdim negatif o zaman bu kadar detay yalancı pozitif vs hiç birşey bilmiyorum tabi içime sinmedi his yani 1 hafta sonra verdim kanda pozitif gördüm

Kızlar test doğru gostermis sonucu 😶😶

Eklentiler

• IMG_20250429_073918.webp
    IMG_20250429_073918.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 32
Back
X