İdrar testi

Sizin ne zamandır istiyorsunuz bebek
Inşallah kısa zamanda hayırlısı ile alırsınız haberlerini.
canm 3 yıldır evliyiz 1 yıldır istiyoruz malesef pco var Bu ay Ovu testi denedm bi halt anlamadm artk pes etdm bıktmm

Çok şükür bir sıkıntım yok
O zaman tutmuş ola bilir Canm yeterkide tutsun Allah her kesin gönlüne göre versin ama sen bitanecik test yap İnanki Moralin bozula bilir ama ben her ay hüsrana uruyorum Sen daha yeni evlisin

canm 3 yıldır evliyiz 1 yıldır istiyoruz malesef pco var Bu ay Ovu testi denedm bi halt anlamadm artk pes etdm bıktmm
Demeyin öyle. Hiç belli olmuyor bu işler. Bende de pco var. Doktor sıkıntı olabilir gebe kalman dedi ama hiç sıkıntı olmadi ilk ay hamile kaldım. Ama mesela hiç düşünmedim. Hamile kalmak fikrini aklıma almadım. Olursa öğrenirim diye. Sen içini ferah tut. Bebegin yerini ve zamanını bekliyor. Pco hiç de bir şey yapamaz.

O zaman tutmuş ola bilir Canm yeterkide tutsun Allah her kesin gönlüne göre versin ama sen bitanecik test yap İnanki Moralin bozula bilir ama ben her ay hüsrana uruyorum Sen daha yeni evlisin
Ya rabbim inşallah sanada hayırlısıyla kısmet eder bir bebiş

Sporda yaptm zayıfladmda en son care ovu testi bakalm bu ay artk kırmızı gprmek istemiyorum Sizin varmı bebek?
Vardı ben kaybettim kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 nisan da adet gördüm şuan yumurtlama takibi yapıyorum ama yumurtlama olmadı henüz bende kasımda başladım ovulasyon testine kasımda tutmadı Aralık ayında olmuştu hemen

İnşallah Allah her kesin Kucağını Boş brakmasın olanlarında Allah Güzel günlerini görmeyi Nasip etsin

Göbeğimin büyümesi peki ona ne demeli
Psikolojik olarak göbeği büyüyenler bile oluyormuş, sonuçta gebe olsanız bi şekilde testte kanda falan çıkar,inşallah gönlünüzdeki i verir Allah.
Psikolojik gebelik olarak da adlandırılan yalancı gebelikte, kadın hamile olmamasına rağmen kendisini hamile olduğuna inandırıyor. Hatta bu konuda o kadar kesin düşüncelere sahip oluyor ki gebelik belirtilerine (bulantı, kusma, karın büyümesi, adet görememe, göğüsten süt gelmesi, yükselen tansiyonun bebeğin kalp atışları olarak hissedilmesi) benzer belirtiler bile yaşayabiliyor. Siz yine bir kan testi yaptırın tabi

Gecmiş Olsun İnşAllah bu ayda yüzün güler canm Benm dün yumurtlama günümdü bu gün çaylamasl gerekti ama anlayamadm testden hic bişey ama ben yinede her günü değerlendirdim

Gecmiş Olsun İnşAllah bu ayda yüzün güler canm Benm dün yumurtlama günümdü bu gün çaylamasl gerekti ama anlayamadm testden hic bişey ama ben yinede her günü değerlendirdim
Bazen yumurtlama iki üç gün sürüyo benimde iki gün sürdü sen değerlendir

Bazen yumurtlama iki üç gün sürüyo benimde iki gün sürdü sen değerlendir
öylemi valla dün yaptm hüsrann sbh yaptm pozitif akşam yine pozitif bugun sabah azcık siliklendi Akşam yine yaptm Yine baya silik ama ilk günnere göre yine Cok silim değildi acaba Pco olduğu içinmi dedim üzüldüm ağladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…