İdrar testi

Benim adetim 10 gün gecikti mide bulantısı baş dönmesi oluyordu bende test yaptım negatif çıktı 10 günden sonra kanamam oldu acile gittik doktor adet olmuşsun eve git dedi benim göbeğim gün geçtikçe büyüyor çok çabuk acıkıyorum sürekli birşeyler yeme ihtiyacı duyuyorum sizce neden acaba

Adet olabilirim ama geçikmelide olsa oda adete yakın olmuyor mu çok soru soruyorum ama kusura bakmayın rahatlamak istiyorum birazda olsa
canm adetin düzensiz ne zaman olacağı belli değilse Belkide bu gun yarn olursun Ama kesin biliyosun üstünden gecmişse 12gün az süre değil

Başka hangi sebeplerle pozitif çıkmış olabil kistten şüphelenmiştim aylar önce adet sancıları çok olunca olabilir mi başka bir şey tetiklemiş olabilir mi o hormonu
Kistler ağrı yapar ama bu test beta hcg diye bir hormon ölçüyor bu yalnızca hamilelik hormonu bazen yükselebilir bişeyler tetikler ama 2-3 gibi bi değer olur buda testte bile gözükmez yaptığın test en az elli değerini gösteriyor onuda silik gösterir gerçekten sana başka şeyler tetiklemiştir demek isterdim ama kandırmış Oluruz burda ki hanımlar da bilir hepimiz hamile kalmak istediğimiz için kendimizi yedik bu konuda bir şekilde çıkma şansı bul yada bir arkadaşın getirsin sana bi test tekrarla

Canm Kanaman normal adet gibimi oldu doktor test felan yapmadımı

Psikolojik

bendede kimyasal olmuşdu testimde coook silikdi Zaten yarınıda adet oldum

Hevesleniyorum eşimde çok hevesleniyor bende şimdilik yapmak istemiyorum
Belkide hamilesin doktora felan gitmen lazm olacak yani bende biliyorum bu hevesi bende bekliyorum yıllardır ama Şüphe varsa içinde Boşa bekleme derim

Belkide hamilesin doktora felan gitmen lazm olacak yani bende biliyorum bu hevesi bende bekliyorum yıllardır ama Şüphe varsa içinde Boşa bekleme derim
Ben 2 ay 10 gündür evliyim tam yumurtlama günü ilişkiye girdim tutmuş olma ihtimali ne kadardır sizce

bendede kimyasal olmuşdu testimde coook silikdi Zaten yarınıda adet oldum
Dimi bende kız için iyi bişey rahatlatıcı bişey söylemek isterdim belki kızıyor bize kesin diyoruz diye ama biz artık doktor olma yolunda ilerliyoruz çocuk istediğimiz için kimyasal dış normal gebelik hepsini yaladık yuttuk kafamda sadece gebelik var

Sizin ne zamandır istiyorsunuz bebek
Inşallah kısa zamanda hayırlısı ile alırsınız haberlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…