- 7 Mart 2019
- 1.138
- 649
- 28
canm 3 yıldır evliyiz 1 yıldır istiyoruz malesef pco var Bu ay Ovu testi denedm bi halt anlamadm artk pes etdm bıktmmSizin ne zamandır istiyorsunuz bebek
Inşallah kısa zamanda hayırlısı ile alırsınız haberlerini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm 3 yıldır evliyiz 1 yıldır istiyoruz malesef pco var Bu ay Ovu testi denedm bi halt anlamadm artk pes etdm bıktmmSizin ne zamandır istiyorsunuz bebek
Inşallah kısa zamanda hayırlısı ile alırsınız haberlerini.
Olur ozaman inşallahÇok şükür bir sıkıntım yok
Pes etmeyin ovulasyon testi ile deneyin kilo verin spor yapın olur inşallahcanm 3 yıldır evliyiz 1 yıldır istiyoruz malesef pco var Bu ay Ovu testi denedm bi halt anlamadm artk pes etdm bıktmm
O zaman tutmuş ola bilir Canm yeterkide tutsun Allah her kesin gönlüne göre versin ama sen bitanecik test yap İnanki Moralin bozula bilir ama ben her ay hüsrana uruyorum Sen daha yeni evlisinÇok şükür bir sıkıntım yok
İnşallah ya yeni evliyim ama tek başıma olduğum için evin içinde istiyorum bebeğimin olmasınıOlur ozaman inşallah
Sporda yaptm zayıfladmda en son care ovu testi bakalm bu ay artk kırmızı gprmek istemiyorum Sizin varmı bebek?Pes etmeyin ovulasyon testi ile deneyin kilo verin spor yapın olur inşallah
İnşAllah olur canım ovulasyon testi ile mi takip ettin uygulamalar yanlış benim altı ayım çöp oldu uygulama yüzündenİnşallah ya yeni evliyim ama tek başıma olduğum için evin içinde istiyorum bebeğimin olmasını
Demeyin öyle. Hiç belli olmuyor bu işler. Bende de pco var. Doktor sıkıntı olabilir gebe kalman dedi ama hiç sıkıntı olmadi ilk ay hamile kaldım. Ama mesela hiç düşünmedim. Hamile kalmak fikrini aklıma almadım. Olursa öğrenirim diye. Sen içini ferah tut. Bebegin yerini ve zamanını bekliyor. Pco hiç de bir şey yapamaz.canm 3 yıldır evliyiz 1 yıldır istiyoruz malesef pco var Bu ay Ovu testi denedm bi halt anlamadm artk pes etdm bıktmm
Ya rabbim inşallah sanada hayırlısıyla kısmet eder bir bebişO zaman tutmuş ola bilir Canm yeterkide tutsun Allah her kesin gönlüne göre versin ama sen bitanecik test yap İnanki Moralin bozula bilir ama ben her ay hüsrana uruyorum Sen daha yeni evlisin
İnşallah ya yeni evliyim ama tek başıma olduğum için evin içinde istiyorum bebeğimin olmasını
Ayyy hiç sorma benmde aylarım gitdi uyhulama yüzündenİnşAllah olur canım ovulasyon testi ile mi takip ettin uygulamalar yanlış benim altı ayım çöp oldu uygulama yüzünden
Vardı ben kaybettim kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 nisan da adet gördüm şuan yumurtlama takibi yapıyorum ama yumurtlama olmadı henüz bende kasımda başladım ovulasyon testine kasımda tutmadı Aralık ayında olmuştu hemenSporda yaptm zayıfladmda en son care ovu testi bakalm bu ay artk kırmızı gprmek istemiyorum Sizin varmı bebek?
İnşallah Allah her kesin Kucağını Boş brakmasın olanlarında Allah Güzel günlerini görmeyi Nasip etsinDemeyin öyle. Hiç belli olmuyor bu işler. Bende de pco var. Doktor sıkıntı olabilir gebe kalman dedi ama hiç sıkıntı olmadi ilk ay hamile kaldım. Ama mesela hiç düşünmedim. Hamile kalmak fikrini aklıma almadım. Olursa öğrenirim diye. Sen içini ferah tut. Bebegin yerini ve zamanını bekliyor. Pco hiç de bir şey yapamaz.
Psikolojik olarak göbeği büyüyenler bile oluyormuş, sonuçta gebe olsanız bi şekilde testte kanda falan çıkar,inşallah gönlünüzdeki i verir Allah.Göbeğimin büyümesi peki ona ne demeli
Gecmiş Olsun İnşAllah bu ayda yüzün güler canm Benm dün yumurtlama günümdü bu gün çaylamasl gerekti ama anlayamadm testden hic bişey ama ben yinede her günü değerlendirdimVardı ben kaybettim kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi 1 nisan da adet gördüm şuan yumurtlama takibi yapıyorum ama yumurtlama olmadı henüz bende kasımda başladım ovulasyon testine kasımda tutmadı Aralık ayında olmuştu hemen
dene sendede tutarsa artık Sürtüne sürtüne Ateş tutucazKesinlikle sürtünerek deneyeceğim. Yok biz yanlış yapıyormuşuz ben bunu anlıyorum . 1 senedir tık yok
Bazen yumurtlama iki üç gün sürüyo benimde iki gün sürdü sen değerlendirGecmiş Olsun İnşAllah bu ayda yüzün güler canm Benm dün yumurtlama günümdü bu gün çaylamasl gerekti ama anlayamadm testden hic bişey ama ben yinede her günü değerlendirdim
Deneyip Kk da duyurucamdene sendede tutarsa artık Sürtüne sürtüne Ateş tutucaz
öylemi valla dün yaptm hüsrann sbh yaptm pozitif akşam yine pozitif bugun sabah azcık siliklendi Akşam yine yaptm Yine baya silik ama ilk günnere göre yine Cok silim değildi acaba Pco olduğu içinmi dedim üzüldüm ağladmBazen yumurtlama iki üç gün sürüyo benimde iki gün sürdü sen değerlendir
Büyük buluş Olur haberleerini bekliycemmDeneyip Kk da duyurucam