İdrar testi

O zaman bir an önce bir kadın doğuma başvur bu ilişki nezaman oldu en son nezaman adet gördün hesapla on hafta olmuş bebek kesinlikle kürtaj olmuyor ki aldırmanı istemem ben zorunlu oldum psikolojim yeni yeni iyileşti erkek arkadaşın ne diyor bu duruma
Bir ay önce oldu aşağı yukarı adetim gecikelide 12 gün oldu

Zar dururken hamile kalma ihtimalin düşük olsa da var birliktelik olduktan sonra hemen kalkmadıysan yattıysan içeri gidebileceğini okumuştum spermlerin bide tam girişe boşalmış olması lazım . Umarım değilsinizdir ama ihtimali de unutmayın ve kan testi yaptırın haftaiçi
Haklısın bazılarının zarı doğum esnasında yırtılıyormuş buda ihtimal

Beş altı haftalık tır henüz küçük
Bu şekilde olması gerçek bir gebelik olmuşumdur acaba internette kimyasal gebelikten falan bahsediyorşardo öyle bir şey olabilir mi çünkü normal birleşme ile olmadı.bir de hamilelik belirtisi olarak sadece mide bulantısı ve adet geçikmesi var kimisi yerleşme kanından falan bahsetmiş bende hiç kanama olmadı şimdiye kadar

Bu şekilde olması gerçek bir gebelik olmuşumdur acaba internette kimyasal gebelikten falan bahsediyorşardo öyle bir şey olabilir mi çünkü normal birleşme ile olmadı.bir de hamilelik belirtisi olarak sadece mide bulantısı ve adet geçikmesi var kimisi yerleşme kanından falan bahsetmiş bende hiç kanama olmadı şimdiye kadar
yerleşme kanaması her kadında olmaz mide bulantı meme hassasiyeti idrara sık sık cıkma olur doktora görünmeden bilemezsn kimyasalml yoksa yok

Ben bir kimyasal bir normal gebelik yaşadım. Ikisinde de yerleşme kanaması olmadi. Mide bulantisina ek olarak bir de göğüs hassasiyeti vardı.

10 gün oldu bulantılar.elimden geldiğince göstermiyorum.soğan suyu falan içtim bugun sabah adet geçikmesiyse söksün diye kustum ama söylemedim
Soğan fayda etmez eğer hamileysen ama. Ben hamileligimde gunde 2 sogan yedigim oldu. Eğer bebek düşürmek için diyorsan yani. Eğer gebelik var ise tek kurtulmanın yolu kürtaj. Başka bir şey deneme lütfen sağlık açısından sonuçlarını bilemezsin. Tehlikeli olabilir.🙄

Yerleşme kanaması bende de olmadi . Hatta mide bulantısı bile yoktu . Sadece her an adet olcakmisim gibi kasık ağrıları ve göğüste hassasiyet vardı. Tabi herkesin belirtileri farklı oluyo.

Soğan fayda etmez eğer hamileysen ama. Ben hamileligimde gunde 2 sogan yedigim oldu. Eğer bebek düşürmek için diyorsan yani. Eğer gebelik var ise tek kurtulmanın yolu kürtaj. Başka bir şey deneme lütfen sağlık açısından sonuçlarını bilemezsin. Tehlikeli olabilir.🙄
Teşekkür ederim testi yenileyeceğim en kısa zamanda lütfen dua edin öyle bir şey olmasın

Kimyasal gebelik olabilir mi eğer öyleyse kanama ne zaman oldu sizde
Aslında tam olarak kimyasal değildi benimki. Ben de korunurken hamile kalmıştım. Hamile kaldığımı farketmedigim için ictiklerime de dikkat etmedim. Alkol aldım yüksek oranda. Ertesi gün adet oldum ve parca dusurdum. Benim durum daha farklı. Adet 2 gün gecikmişti.

Yerleşme kanaması zaten çok nadir olur herkeste olmuyor kimyasal veya dış gebeliktede gebelik testi çok çok silik şekilde çıkıyor değer elli altmış oluyor sizin eğer varsa ve test doğruysa değeriniz bine yakındır yaada fazladır

Teşekkür ederim testi yenileyeceğim en kısa zamanda lütfen dua edin öyle bir şey olmasın
Soğan suyu yeni tutunma aşamasında düşürür temin içtim ama hamile kalmak için içtim kür uyguluyorum daha önce soğan suyu ile hamile kalmıştım faydalı olmuştu sana zarar verebilir kanama başlar bayılabilirsin sen deneme varsa en temiz yol kürtaj dır 😥

Yerleşme kanaması zaten çok nadir olur herkeste olmuyor kimyasal veya dış gebeliktede gebelik testi çok çok silik şekilde çıkıyor değer elli altmış oluyor sizin eğer varsa ve test doğruysa değeriniz bine yakındır yaada fazladır
Başka hangi sebeplerle pozitif çıkmış olabil kistten şüphelenmiştim aylar önce adet sancıları çok olunca olabilir mi başka bir şey tetiklemiş olabilir mi o hormonu

Başka hangi sebeplerle pozitif çıkmış olabil kistten şüphelenmiştim aylar önce adet sancıları çok olunca olabilir mi başka bir şey tetiklemiş olabilir mi o hormonu
adete yakında bazen pozitif oluyo ama senin adet gecmiş baya

Soğan suyu yeni tutunma aşamasında düşürür temin içtim ama hamile kalmak için içtim kür uyguluyorum daha önce soğan suyu ile hamile kalmıştım faydalı olmuştu sana zarar verebilir kanama başlar bayılabilirsin sen deneme varsa en temiz yol kürtaj dır 😥
Şuan doğru olmadığını bilsemde tek yol gebeliğe son vermek

X