- 25 Şubat 2016
- 5.895
- 8.675
Ne sen sor ne ben anlatayim deli saçması bişeyNe anlatmıştı kv?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne sen sor ne ben anlatayim deli saçması bişeyNe anlatmıştı kv?
Insan böyle daha çok merak ediyorNe sen sor ne ben anlatayim deli saçması bişey
Valla deli sacmasiInsan böyle daha çok merak ediyor
Geç kavuşunca hasret çekenleri anlıyor insan. Her namazda hamile kalmak için hasretle bekleyenlere dua ediyorum tez zamanda Rabbim sizlere de nasip etsin inşallahGecmiş olsun Sağ Salim Kuçağına al canım Bizlerede dua et Bizde hemen önce bebişlerimize kavuşalım
Ne sen sor ne ben anlatayim deli saçması bişey
Kız eskiden bize de böyle çok hikayeler anlatılırdı. Aynı banyoya girip hamile kalanlar filan. Yani mümkün değil bence deValla deli sacmasi
Eskiden köyde bir kız küçük abdestini yaptıktan sonra bir taşla temizlenmiş kendini meğer o taşı bi erkek te kullanmış kız o taşa yapışan sperm le hamile kalmis
Bende kız sizi keklemis haberiniz yok madem öyle kolay ben niye hamile kalmıyorum dedim ama onlar inanmış ne desem bos
yaa benmde aklma geldi Hamamda hamile kalanlar Havadan kapmışcasınaKız eskiden bize de böyle çok hikayeler anlatılırdı. Aynı banyoya girip hamile kalanlar filan. Yani mümkün değil bence de
Bence de kız gerçeği ört pas etmek için uydurmuş
Valla deli sacmasi
Eskiden köyde bir kız küçük abdestini yaptıktan sonra bir taşla temizlenmiş kendini meğer o taşı bi erkek te kullanmış kız o taşa yapışan sperm le hamile kalmis
Bende kız sizi keklemis haberiniz yok madem öyle kolay ben niye hamile kalmıyorum dedim ama onlar inanmış ne desem bos
işte gelde anlatKız eskiden bize de böyle çok hikayeler anlatılırdı. Aynı banyoya girip hamile kalanlar filan. Yani mümkün değil bence de
Bence de kız gerçeği ört pas etmek için uydurmuş
zaten bende ilk onu sordum neee taş mı dedim eveeet eskiden heryer de su yoktu bizde öyle temizliyordik dedi eltim de onaylayinca ben taşamı sasirayim aynı taşı bulmasına mi sasirayim hamile kalmasına mi sasirayim anlamadım vallaTaşla mı temizlemiş kendini erkek de mi kullanmış o taşı konunun neresinden tutsam elimde kalıyor
Ama sana şunu diyim, bi kere ilginç hamile kalınma ile ilgili bi bilgi okudum googleda. Kız babasının spermi olan sandalyeye bilmeden oturup hamile kalmıştı. Yani gerçek olay falan diyordu. O yüzden belki de kvnin anlattığı doğrudur ama kızın taşla kendini temizlemesi
Koronavirus böyle yayılmadıyaa benmde aklma geldi Hamamda hamile kalanlar Havadan kapmışcasına
işte gelde anlat
zaten bende ilk onu sordum neee taş mı dedim eveeet eskiden heryer de su yoktu bizde öyle temizliyordik dedi eltim de onaylayinca ben taşamı sasirayim aynı taşı bulmasına mi sasirayim hamile kalmasına mi sasirayim anlamadım valla
Biliyorum valla annemde köyde büyümüş hiç böyle birseyden bahsetmedi taşla temizleniyorduk ta demedi hiç..Kız taşdan temizdir be. Öyle bi gelenek varsa o taşa kimler nerelerini siliyordur bunu akıl edememişler mi kim kimsen hamile kalmış belli değil
Biliyorum valla annemde köyde büyümüş hiç böyle birseyden bahsetmedi taşla temizleniyorduk ta demedi hiç..
Benim kv çabuk inanan biri hemen inanamis
hayır yapmadım ama araştırdığım kadarıyla bazı kistler sonucu pozitif yapabiliyormuş ve yaşadıklarım kist belirtisi olabilir.sonuçta kist varsa ve etkiliyorsa yine pozitif çıkacak sonuç
Yani olabilir tabi ki ama riske atmasan mi? Oldu ki düşük ihtimal hamilesin, aldırmak için kısıtlı zaman var.hayır yapmadım ama araştırdığım kadarıyla bazı kistler sonucu pozitif yapabiliyormuş ve yaşadıklarım kist belirtisi olabilir.sonuçta kist varsa ve etkiliyorsa yine pozitif çıkacak sonuç
hayır yapmadım ama araştırdığım kadarıyla bazı kistler sonucu pozitif yapabiliyormuş ve yaşadıklarım kist belirtisi olabilir.sonuçta kist varsa ve etkiliyorsa yine pozitif çıkacak sonuç
Hayırlısı olsun hakkınızda. Umarım bebek değildir. Senin için ne kadar zor olursa olsun verilen bir canı almanız taraftarı değilim. Bir tanıdığım evliliğin ilk yıllarında hamile kaldı. Hazır olmadığını söyleyip aldırdılar. 20 yıl geçti ve çocukları olmuyor. Bence iyi düşün ve doğru karar ver. Kaç yaşındasın bu arada
[/QUO teşekkür ederim .25
İyi bir bölümde son sınıf öğrencisiyim böyle bir durum varsa maalesef tek çare varHayırlısı olsun hakkınızda. Umarım bebek değildir. Senin için ne kadar zor olursa olsun verilen bir canı almanız taraftarı değilim. Bir tanıdığım evliliğin ilk yıllarında hamile kaldı. Hazır olmadığını söyleyip aldırdılar. 20 yıl geçti ve çocukları olmuyor. Bence iyi düşün ve doğru karar ver. Kaç yaşındasın bu arada
İyi bir bölümde son sınıf öğrencisiyim böyle bir durum varsa maalesef tek çare var