İdrar testi

Psikolojik olarak göbeği büyüyenler bile oluyormuş, sonuçta gebe olsanız bi şekilde testte kanda falan çıkar,inşallah gönlünüzdeki i verir Allah.
Psikolojik gebelik olarak da adlandırılan yalancı gebelikte, kadın hamile olmamasına rağmen kendisini hamile olduğuna inandırıyor. Hatta bu konuda o kadar kesin düşüncelere sahip oluyor ki gebelik belirtilerine (bulantı, kusma, karın büyümesi, adet görememe, göğüsten süt gelmesi, yükselen tansiyonun bebeğin kalp atışları olarak hissedilmesi) benzer belirtiler bile yaşayabiliyor. Siz yine bir kan testi yaptırın tabi
O kadar çok gebelik şeyine girmemişim ama göbeğim büyüyor agresifim eşim bana sevgi gösterse dahi sanki bana düşmancasına davranıyor gibi hissediyorum

öylemi valla dün yaptm 😕 hüsrann sbh yaptm pozitif akşam yine pozitif bugun sabah azcık siliklendi Akşam yine yaptm Yine baya silik ama ilk günnere göre yine Cok silim değildi acaba Pco olduğu içinmi dedim 😕 üzüldüm ağladm
Kız günde iki üç kez yapma kafan karışır saat 12-4 arası sıvıyı kes bikere yap varsa vardır zaten

Kız günde iki üç kez yapma kafan karışır saat 12-4 arası sıvıyı kes bikere yap varsa vardır zaten
11 a az önce yaptığım 20200411_155714.jpg 20200411_110316.jpg

Uygulama varya takvimim ben ordan bakıyorum yumurtlama tarihlerine
Hee yok kardeş inanma uygulamaya bende nw uygulamar var parayla bile aldığım var hepsi boş çünkü her kadının yumurtlamasi farklıdır o ondört gün kuralı zırvalık ben adete bir hafta varken yumurtlama gördüm hamilel kaldığımda arkadaşım var iki tane biri adet bitiöi ikinci gün gördü diğeri adetten bir gün önce

Hee yok kardeş inanma uygulamaya bende nw uygulamar var parayla bile aldığım var hepsi boş çünkü her kadının yumurtlamasi farklıdır o ondört gün kuralı zırvalık ben adete bir hafta varken yumurtlama gördüm hamilel kaldığımda arkadaşım var iki tane biri adet bitiöi ikinci gün gördü diğeri adetten bir gün önce
Şimdi ben ne zaman ilişkiye girsem tutar sizce

aynen bende adetime 11gün varken yumurtaldm

X