- 11 Nisan 2020
- 75
- 44
- 22
Takvimim testi varya ordanİnşAllah olur canım ovulasyon testi ile mi takip ettin uygulamalar yanlış benim altı ayım çöp oldu uygulama yüzünden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takvimim testi varya ordanİnşAllah olur canım ovulasyon testi ile mi takip ettin uygulamalar yanlış benim altı ayım çöp oldu uygulama yüzünden
canm siz Hangi günleri değerlendirdkni her günümüBazen yumurtlama iki üç gün sürüyo benimde iki gün sürdü sen değerlendir
O kadar çok gebelik şeyine girmemişim ama göbeğim büyüyor agresifim eşim bana sevgi gösterse dahi sanki bana düşmancasına davranıyor gibi hissediyorumPsikolojik olarak göbeği büyüyenler bile oluyormuş, sonuçta gebe olsanız bi şekilde testte kanda falan çıkar,inşallah gönlünüzdeki i verir Allah.
Psikolojik gebelik olarak da adlandırılan yalancı gebelikte, kadın hamile olmamasına rağmen kendisini hamile olduğuna inandırıyor. Hatta bu konuda o kadar kesin düşüncelere sahip oluyor ki gebelik belirtilerine (bulantı, kusma, karın büyümesi, adet görememe, göğüsten süt gelmesi, yükselen tansiyonun bebeğin kalp atışları olarak hissedilmesi) benzer belirtiler bile yaşayabiliyor. Siz yine bir kan testi yaptırın tabi
Kız günde iki üç kez yapma kafan karışır saat 12-4 arası sıvıyı kes bikere yap varsa vardır zatenöylemi valla dün yaptm hüsrann sbh yaptm pozitif akşam yine pozitif bugun sabah azcık siliklendi Akşam yine yaptm Yine baya silik ama ilk günnere göre yine Cok silim değildi acaba Pco olduğu içinmi dedim üzüldüm ağladm
Zaten ondan karıştı deseneKız günde iki üç kez yapma kafan karışır saat 12-4 arası sıvıyı kes bikere yap varsa vardır zaten
BencedeKesinlikle sürtünerek deneyeceğim. Yok biz yanlış yapıyormuşuz ben bunu anlıyorum . 1 senedir tık yok
O testi duymadım ben innovatia çubuk testler den başka bir teste itimat etmiyorum kaset testler ya hiç koyulaşmıyo yada ayda iki üç kez yumurtlama var gösteriyorTakvimim testi varya ordan
Evet canım günde bir kez yapZaten ondan karıştı desene
Uygulama varya takvimim ben ordan bakıyorum yumurtlama tarihlerineO testi duymadım ben innovatia çubuk testler den başka bir teste itimat etmiyorum kaset testler ya hiç koyulaşmıyo yada ayda iki üç kez yumurtlama var gösteriyor
TmdırBüyük buluş Olur haberleerini bekliycemm
Ya bizim adamlar afedersiniz tee beynimize kadar girecek yine de zar zor çocuk oluyo dışardan nasıl oluyo sizinkiler çözemiyorumYani içine doğru olmuş olabilir ama birleşme olmadı kesinlikle.bu öyle böyle bi mide bulantısı değil ama 3 kilo verdim 4 günde
Hee yok kardeş inanma uygulamaya bende nw uygulamar var parayla bile aldığım var hepsi boş çünkü her kadının yumurtlamasi farklıdır o ondört gün kuralı zırvalık ben adete bir hafta varken yumurtlama gördüm hamilel kaldığımda arkadaşım var iki tane biri adet bitiöi ikinci gün gördü diğeri adetten bir gün önceUygulama varya takvimim ben ordan bakıyorum yumurtlama tarihlerine
Ya bizim adamlar afedersiniz tee beynimize kadar girecek yine de zar zor çocuk oluyo dışardan nasıl oluyo sizinkiler çözemiyorum
Şimdi ben ne zaman ilişkiye girsem tutar sizceHee yok kardeş inanma uygulamaya bende nw uygulamar var parayla bile aldığım var hepsi boş çünkü her kadının yumurtlamasi farklıdır o ondört gün kuralı zırvalık ben adete bir hafta varken yumurtlama gördüm hamilel kaldığımda arkadaşım var iki tane biri adet bitiöi ikinci gün gördü diğeri adetten bir gün önce
aynen bende adetime 11gün varken yumurtaldmHee yok kardeş inanma uygulamaya bende nw uygulamar var parayla bile aldığım var hepsi boş çünkü her kadının yumurtlamasi farklıdır o ondört gün kuralı zırvalık ben adete bir hafta varken yumurtlama gördüm hamilel kaldığımda arkadaşım var iki tane biri adet bitiöi ikinci gün gördü diğeri adetten bir gün önce
11 yazanda yumurtlama var gibi gözüküyor11 a az önce yaptığım Eki Görüntüle 2617991 Eki Görüntüle 2617989
Olur tabi her kadının farklıaynen bende adetime 11gün varken yumurtaldm
Adetin düzenliyse Vucudunu iyi tanıyosan Zaten sinyaller veriyo ama Testlerde Baya güvenilir Ovulasyon testiŞimdi ben ne zaman ilişkiye girsem tutar sizce