- 11 Nisan 2020
- 75
- 44
- 22
Bu ovulasyon testi ne demek ben anlamadımAdetin düzenliyse Vucudunu iyi tanıyosan Zaten sinyaller veriyo ama Testlerde Baya güvenilir Ovulasyon testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ovulasyon testi ne demek ben anlamadımAdetin düzenliyse Vucudunu iyi tanıyosan Zaten sinyaller veriyo ama Testlerde Baya güvenilir Ovulasyon testi
fotorafta öyle gözüküyo aslnda o bu gün yaptığım en silkk olan o biri testler gün gecdikce soluyo ya ondan11 yazanda yumurtlama var gibi gözüküyor
Yumurtalasığın zamanı takip ediyosun adetin bitti 12nci günden başlıyosun her gün yapmaya Pozitifi yakalayınca ve ondan 3 gün sonrayı değerlendiriyosunBu ovulasyon testi ne demek ben anlamadım
Kız bilemem ama bak hamile kalmak isteyen insan teste hiç gerek yok aslında üç günde bir ilişki olursa kalıyorsun zaten hem üç günlük sperm tok oluyor hemde sperm içerde 7 2 saat yaşadığı için illa yumurtlamaya denk geliyor benim eşim vardiyalı diye ben mecbur testle takip ediyorumŞimdi ben ne zaman ilişkiye girsem tutar sizce
Bu testler kötü instagramda bir gebenin günlüğünden al strip çubuk test yani onlar güvenli ben çok memnun kaldım şuam yine kullanıyorumfotorafta öyle gözüküyo aslnda o bu gün yaptığım en silkk olan o biri testler gün gecdikce soluyo ya ondan
ben İnstegramdan fotolarını atdm ona O 9 10 yumurtlama olmuç dedi yarnda yap at dedi resmini banaBu testler kötü instagramda bir gebenin günlüğünden al strip çubuk test yani onlar güvenli ben çok memnun kaldım şuam yine kullanıyorum
Bunu bilmiyordum yeni bişey öğrenmiş oldumKız bilemem ama bak hamile kalmak isteyen insan teste hiç gerek yok aslında üç günde bir ilişki olursa kalıyorsun zaten hem üç günlük sperm tok oluyor hemde sperm içerde 7 2 saat yaşadığı için illa yumurtlamaya denk geliyor benim eşim vardiyalı diye ben mecbur testle takip ediyorum
İnstagram kullanıyorsan birgebeningünlüğü yaz bul videolu anlatım var anlarsın net ebru ceylandı sanırım kadınBu ovulasyon testi ne demek ben anlamadım
ben 50tane aldm bitsin kalmazsam alırım canmBu testler kötü instagramda bir gebenin günlüğünden al strip çubuk test yani onlar güvenli ben çok memnun kaldım şuam yine kullanıyorum
Teşekkürlerİnstagram kullanıyorsan birgebeningünlüğü yaz bul videolu anlatım var anlarsın net ebru ceylandı sanırım kadın
Canım ya bende neler yaşadım. Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin. Rabbim bilir en doğru zamanı.Valla Allah verdiğine bukadar kolay veriyor kardeş bende bu çizgiyi görmek için kendimi parçalıyorum bir bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi deniyorum inşallah bende görürüm bu testin benim olmasını isterdim şuan
Sen yenisin galiba biraz dolan burda müptelası olcanhergün öğrencen ama benim dediğim bilgi doktorun dediği kesin yaniBunu bilmiyordum yeni bişey öğrenmiş oldum
Yaa ne güzel Bende taşınacam ama daha cok var kafamı başta türlü karıştıramıyorum o ay belki düşünmem Ama bu ayda Ovu testi felan yaptım bakalm Artk Pes edicdm yoksa sağ salim kucağına al sende bebişini
Evet yeniyimSen yenisin galiba biraz dolan burda müptelası olcanhergün öğrencen ama benim dediğim bilgi doktorun dediği kesin yani
Gecmiş olsun Sağ Salim Kuçağına al canım Bizlerede dua et Bizde hemen önce bebişlerimize kavuşalımİlk hamileliğimde de banyoda düşüp burnumu kırdıydım o ay burnumdan başka bişey düşünmediğim için hamile kalmışım. Maalesef kaybettim. 2sene geçti üstünden. Şu an 5 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kalp atışını duyana kadar sevinemiyorum bile.
Sıkma canini ama korunmaliydin bence dikkat etmelisin. Cunki hamikemkalirsan olan cocuga olucaktir.Lütfen dalga geçmeyin yaptım bir hata sadece danışmak istedim
Hiç sorma yaa bi de çalkalama olayını denicem benVallahi ya Sohrab inşallah bizde bu iki çizgili testi görürüz sağlıkla böyle kimisi içeri dahi girmeden kalıyor biz bacaklar tavanda bekliyoruz hadi girsin diye
Duydum ama denemedim dene tutarsa bende çalkalarımHiç sorma yaa bi de çalkalama olayını denicem ben
Ne anlatmıştı kv?Kayinvalide