İdrar testi

Şimdi ben ne zaman ilişkiye girsem tutar sizce
Kız bilemem ama bak hamile kalmak isteyen insan teste hiç gerek yok aslında üç günde bir ilişki olursa kalıyorsun zaten hem üç günlük sperm tok oluyor hemde sperm içerde 7 2 saat yaşadığı için illa yumurtlamaya denk geliyor benim eşim vardiyalı diye ben mecbur testle takip ediyorum

fotorafta öyle gözüküyo aslnda o bu gün yaptığım😁 en silkk olan o biri testler gün gecdikce soluyo ya ondan
Bu testler kötü instagramda bir gebenin günlüğünden al strip çubuk test yani onlar güvenli ben çok memnun kaldım şuam yine kullanıyorum

Bu testler kötü instagramda bir gebenin günlüğünden al strip çubuk test yani onlar güvenli ben çok memnun kaldım şuam yine kullanıyorum
ben İnstegramdan fotolarını atdm ona O 9 10 yumurtlama olmuç dedi yarnda yap at dedi resmini bana

Kız bilemem ama bak hamile kalmak isteyen insan teste hiç gerek yok aslında üç günde bir ilişki olursa kalıyorsun zaten hem üç günlük sperm tok oluyor hemde sperm içerde 7 2 saat yaşadığı için illa yumurtlamaya denk geliyor benim eşim vardiyalı diye ben mecbur testle takip ediyorum
Bunu bilmiyordum yeni bişey öğrenmiş oldum

Valla Allah verdiğine bukadar kolay veriyor kardeş bende bu çizgiyi görmek için kendimi parçalıyorum bir bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi deniyorum inşallah bende görürüm bu testin benim olmasını isterdim şuan
Canım ya bende neler yaşadım. Rabbim inşallah tez zamanda nasip etsin. Rabbim bilir en doğru zamanı.

Yaa ne güzel Bende taşınacam ama daha cok var 🤣 kafamı başta türlü karıştıramıyorum o ay belki düşünmem Ama bu ayda Ovu testi felan yaptım bakalm Artk Pes edicdm yoksa sağ salim kucağına al sende 🙈 bebişini

İlk hamileliğimde de banyoda düşüp burnumu kırdıydım o ay burnumdan başka bişey düşünmediğim için hamile kalmışım. Maalesef kaybettim. 2sene geçti üstünden. Şu an 5 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kalp atışını duyana kadar sevinemiyorum bile.

İlk hamileliğimde de banyoda düşüp burnumu kırdıydım o ay burnumdan başka bişey düşünmediğim için hamile kalmışım. Maalesef kaybettim. 2sene geçti üstünden. Şu an 5 haftalık hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kalp atışını duyana kadar sevinemiyorum bile.
Gecmiş olsun 😶Sağ Salim Kuçağına al canım🤰 Bizlerede dua et Bizde hemen önce bebişlerimize kavuşalım

X