• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İdrar testi ➕ Kan testi ➖

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Netleşme falan olmadı. Şimdi nasıl olsa hamile değilim diye dikkatsiz davranma. Regl gününü bekle ve sabah idrarıyla yap 😍🤗
Bu dediğini yapmış olursam gereksiz umut beslemiş olurum. Bugün 11. Gün yumurtlamadan sonra. Olsa çıkardı bu test 8.fünden itibaren gösteren bir test. Sağol enerjin için ama alışkınım. Nasip demeye duaya devam.

Bide ben zibilyon tane kan testi yaptırdım bugüne kadar. 0.0 hiç bir zaman olmadı. 0.5 , 0.9, 0.15 gibi şeyler oldu ama 0.0 hiç görmedim 🤷

Teşekkürler herkese benle birlikte siz de duygu değişimi yaşadınız biliyorum. 🤗
Bugun bende test yaptım adetim 4 gün geçti 2 yıldır hiç yapmamıştım test. Hayır anlamadığım hamile olmadığımı bilerek yaptım yinede içim acıyor ya. Seninde de öyle mi? İnşallah en kısa zaman da güzel haber alırsın ❤️

Şöyle ki bu zaten erken gebelik testi şimdiye kadar onlarca kez test yapmışımdır zaten idrara tutuluyor bu tutar tutmaz çıktı ve bariz pembe hakikaten. Fotoprafta çıkmadı o kadar net malesef. Şaşırtıcı bir şey yaşadım. Dualarınız için çok teşekkürler. 🤲🏻 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Ben gotdum foto fa canim insallah vardir

Bugun bende test yaptım adetim 4 gün geçti 2 yıldır hiç yapmamıştım test. Hayır anlamadığım hamile olmadığımı bilerek yaptım yinede içim acıyor ya. Seninde de öyle mi? İnşallah en kısa zaman da güzel haber alırsın ❤
Alıştım ağlıyom anında toparlıyom aman napıyım ya. 🤣

En kisa zamanda nasip olur inşallah testlere guvenmemek lazım bundan sonra :(

Bence erken dur bakalım bende 10 gün böyle gördüm attım testi 17 gün çift çizgi gördüm . Bide yerleşme kanamasına dikkat et belki yerlesiyordur daha .

Bence erken dur bakalım bende 10 gün böyle gördüm attım testi 17 gün çift çizgi gördüm . Bide yerleşme kanamasına dikkat et belki yerlesiyordur daha .
Ovulasyon testiyle takip ettim ki ben. Sen de etmiş miydin?

Sınırda filan da olsa bi değer çıkardı bence ama var olsaydı

merve merve Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı tombalak evlatlar nasip etsin. Rabbim beklemenin karşılığını nasip etsin inşallah 😍 o kadar çok istiyorum ki isteyen dileyen herkes gebe kalsın. Kimsenin gönlü evlat ile acımasın. Rabbim yokluguyla da varlığıyla da sınamasın. Gecikiyorsa güzelleşiyordur Allah'ın izniyle ♥️♥️♥️♥️

merve merve Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı tombalak evlatlar nasip etsin. Rabbim beklemenin karşılığını nasip etsin inşallah 😍 o kadar çok istiyorum ki isteyen dileyen herkes gebe kalsın. Kimsenin gönlü evlat ile acımasın. Rabbim yokluguyla da varlığıyla da sınamasın. Gecikiyorsa güzelleşiyordur Allah'ın izniyle ♥♥♥♥
Öyle inanıyoruz Elhamdülillah. Şu inancımız olmasa insan kafayı yer.
İnşallah kavuşalım en hayırlı zamanda. 🤲🏻

Back
X