- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 133
- 35
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Sabahtan beri suriyelileri atalım keselim kıvalım diye mesajlar okuyorum
Halbuki hiç alakası yok onlarda piyon
Suriyede abd nin rusyanın türkiyenin ne işi var
Velhasıl olan masumlara oluyor bu olaydada görüldüğü gibi
Aynen her yoruma bide beğenmedim koyuyo maksatı kışkırtmak@Mune zaten canımız burnumuzda şunu bir al şuradan gözünü seveyim..
Şikayet ettim ama gördükçe sinir oluyorum..
Kesinlikle oyle..İnternet erişiminin kısıtlanmasına aşırı sinirlensem de bu tür paylaşımlar yapan aptallar yüzünden bazen doğru buluyorum kısıtlamayı. ZİRA onlarca yazı okudum içeriği şu şekilde olan "yarın sokağa çıkar çıkmaz önüme çıkan ilk suriyeliye bilmem ne yapacağım" buyur buradan yak. Bunun gibi on tane sığır da bunu okusa ülkede iç savaş çıkacak. Evet ulaşabileceğimiz haber kanalları kısıtlanmasın ama nasıl söyler misiniz? Ülke manyak, cahil ve cani doluyken nasıl? Herkes sizin bizim gibi olsa zaten kısıtlanmasın. Ancak okuduğu üç beş saçmalık yüzünden galeyana gelip elinde satırla masum insanlara saldıracak binlerce manyak var bu ülkede. Maalesef var.
açıkça söyleyeyim
sadece insanım. bide dünyalıyım
Eşi tsk mensubu olan bir kadınım 2 kez yurt dışı görevi gördük her görevde acaba bugün evimize şehit ateşi düşecek mi diye kapıya bakıp çok dua ettim şimdi her ailenin yerine kendimi koyuyorum çok acı duyduklarım gördüklerim eşimin anlattıkları beynimi yakıyor dünden beri dişimi sıka sıka bittim diyecek birşey yok allah Yardımcımız olsun
İnternet erişiminin kısıtlanmasına aşırı sinirlensem de bu tür paylaşımlar yapan aptallar yüzünden bazen doğru buluyorum kısıtlamayı. ZİRA onlarca yazı okudum içeriği şu şekilde olan "yarın sokağa çıkar çıkmaz önüme çıkan ilk suriyeliye bilmem ne yapacağım" buyur buradan yak. Bunun gibi on tane sığır da bunu okusa ülkede iç savaş çıkacak. Evet ulaşabileceğimiz haber kanalları kısıtlanmasın ama nasıl söyler misiniz? Ülke manyak, cahil ve cani doluyken nasıl? Herkes sizin bizim gibi olsa zaten kısıtlanmasın. Ancak okuduğu üç beş saçmalık yüzünden galeyana gelip elinde satırla masum insanlara saldıracak binlerce manyak var bu ülkede. Maalesef var.
Aynen öyle sürekli tetikteyim. Eşim şimdi göreve çıkmıyor ama hiç birşey fark etmedi bizim evde sütüm azalacak diye korkumdan hiç birşeye bakamıyorum gece eşimin telefonunda gruplardan gelen görüntüler msjlar beni bitirdiGece çalan her telefonla yüreğim ağzıma gelirdi,her an kötü bir haber alacakmışım gibi olurdum.
Aynen öyle sürekli tetikteyim. Eşim şimdi göreve çıkmıyor ama hiç birşey fark etmedi bizim evde sütüm azalacak diye korkumdan hiç birşeye bakamıyorum gece eşimin telefonunda gruplardan gelen görüntüler msjlar beni bitirdi
Dış mihrakların başsağlığına takılmamış ne kadar düşmanımın olduğunu vurgulamıştır şehitlerin acısı varken yazım kurallarına takılıp saldırmaya pek yer aramaNereye takılacağımı size mi soracağım? O da dış mihraklara takılmış mesela. Algıda seçicilik öyle değil mi? Şu saatten sonra taziye dileklerinde bulunsalar ne bulunmasalar ne? Asıl olanı anlamadıkça beni alıntılamayın rica ediyorum. Herkesin acısı var, tek senin değil. Boş duyar kasma
Zaten yanlis kisiyi suçlayarak vatan millet sakarya demek milli bir spor oldu. Kimse farkinda degil hepimizin piyon oldugumuzu. Ölenler neden öldü sorusu siyaset yapmak oldu.
Herkes burda 1 gece uyumamis oluyor, güya vicdan sizlamis oluyor sonra bir iki güne yine herkes hayatina devam ediyor. Hiçbirsey degismez. En fazla millet galeynaya gelir. Biri "kanlari yerde kalmasin" diye dahada savas ister, baska biri süriyelilere saldirir,.. Ancak hiçbirsey degismez. Neticede "bir kaç sehit" olmus. Nolcak demi.
Simdi Amerika Rusya diye saldiranlar, yarin Trump ile hasir nesir oldugumuz fotolar ile gurur duyar ve devran böyle devam eder. Içim yaniyor demek bile bencillik gibi geliyor bana. Dogru degil çünkü. Benim hayatim devam ediyor. Kizim okulda, çiktiktan sonra onun ile oynayacagim, yemek yapacagim,.. O ailelerin içi yaniyor. Benim ki ise anlik üzülmek. Cok aci, çok adaletsiz bir dünya burasi.
o bölge lojistik açıdan , insan giriş- çıkışı açısından önemli bir konumda bulunuyor. Orada kendi sınırımızın guvenliği ilk hedefti sanırım,ancak gecen zaman içerisinde olay başka boyuta geçti ve askerler ilerlemeye başladı.Vallahi bilmediğimden, anlamadığımdan yazıyorum bizim askerimizin Suriye de ne işi var. Bilen biri anlatabilir mi?
Son dakika.
Son dakika… Rusya’dan hain saldırı sonrası tehdit gibi açıklama: Türkiye için kötü olur
İdlib'de 33 askerimizin şehit olduğu saldırı sonrası Rusya'dan açıklamalar ardı ardına geliyor. Rus siyasetçi Vladimir Dzhabarov, Türkiye'nin İdlib'e yapacağı bir operasyonun Ankara için kötü sonuçları olacağını öne sürdü.
Sozcu.com.tr
10:33 - 28 Şubat 2020
Haberler Dünya
Bende neden kıyamet kopmuyor artık kopsun diyorumKimsenin içi yanmıyor. Oğlumu sabah okula götürürken bunu düşündüm. Benim için hayat devam ediyor, keşke hayat dursa dedim. Birilerinin evinde hayat durdu çünkü. Ama durmayacak, hayatın kanunu bu. Bugün biraz durgun olacağız. Yarın ne yemek yapsam acaba diye düşüneceğiz. Buna rağmen saçma salak en çok ben acı çekip üzülüyorum muhabbetleri dönüyor. Hayır yahu, acı falan çekmiyor kimse. Anlık geçici bir kahrolma hali ve öfke var sadece.
Ben artık düşünmek dahi istemiyorum. Kıyameti bekliyorum. En azından topluca öleceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?