- 10 Aralık 2018
- 2.978
- 2.991
- 63
- 32
- Konu Sahibi Deve tabani
-
O askerlerın aldıgı paraya laf edenlerın ben........... Kendılerıde okadar yurek varsa gıtsınde kendılerı yapsın alsın o parayı herkes mılyarlarla maas alıyor bır uzmanın aldıgı 3 5 kurus goze batıyor. Az bıle o maas onlara o lafı soyleyen kopeklerde allahından bulurlar ınsallah belalarını
Eşim suriyede ne kadar zor bu haberleri almak hepsi baba kardeş çok kötü benim bebegin var 2 aylık eşim 36 gün gördü herkes ağzı açılınca çok para alıyor.ya verdiği can o kadar kiymetsizmi.33 diyorlar eşim yalan daha fazla diyor heryer kapattılar kimse duymucak uzmancavusum o kadar koylardaki o kadar mı değeri
Neyse uzatmayalım bunca genç yitip gitmişken bu hem saçma hemde saygısızlık olurBildiğimiz bir sonuçtu
Ve ölüyorlar ama bence hiç uğruna
Sonuç değişmeyecek
Allah sabır versin tamam da tedbir nerede ne yapıcaz?
İşin kötüsü halkın elinden de bir şey gelmiyor keşke gelse
Sayfa kapanmış.Atiflar başlar birazdan bizde 300 kayip verdirdik diye.Sonrada bi kaç şehidimiz var olur.Halkimizin gözü ne zaman açilacak
Rusyadan son dakika haberiymiş.
Allah sizinde yardımcınız olsun bizler böyle koru oluyorken sizin durumunuzu düşünemiyorum. Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsunEşim suriyede ne kadar zor bu haberleri almak hepsi baba kardeş çok kötü benim bebegin var 2 aylık eşim 36 gün gördü herkes ağzı açılınca çok para alıyor.ya verdiği can o kadar kiymetsizmi.33 diyorlar eşim yalan daha fazla diyor heryer kapattılar kimse duymucak uzmancavusum o kadar koylardaki o kadar mı değeri
Evet maalesef öyle. Allahım burada haber bekleyenler vardır kimsenin günahinada girmek istemiyorm bana 33 ten daha cokmuş gibi geliyor. Bir tabur vuruldu diyorlar . Allahım sen yardım et.
Sayfa kapanmış.Atiflar başlar birazdan bizde 300 kayip verdirdik diye.Sonrada bi kaç şehidimiz var olur.Halkimizin gözü ne zaman açilacak
Maalesef geldiğimiz son durum bu , içler acısı.az açılacak gibi oldu inst.
bir yorum gördüm, beni mahvetti. 33 sayısına dua eder olduk.
Rabbim yardım etsin.çok acı ya.
Rusya açıklaması topu birbirlerne atyrlar , kanınızda boğulun.Moskova’dan yapılan açıklamada, “Rus Hava Kuvvetleri’nin Türk askerlerinin vurulduğu alanda operasyon düzenlemediği” belirtildi.
Rusya Dışişleri, İdlib’de muhaliflerle birlikte bulunan Türk askerlerinin Suriye rejim güçleri tarafından vurulduğunu aktardı.
İnfial durumu olmaması için bu gibi durumlarda sosyal medya kanalları yavaşlatılırYani bu durumda sosyal medya neden kapatıldı
Ben yapmadım finom yaptı diyor ha kendi ha finosu.Moskova’dan yapılan açıklamada, “Rus Hava Kuvvetleri’nin Türk askerlerinin vurulduğu alanda operasyon düzenlemediği” belirtildi.
Rusya Dışişleri, İdlib’de muhaliflerle birlikte bulunan Türk askerlerinin Suriye rejim güçleri tarafından vurulduğunu aktardı.
Medya esad rejimi vurdu diye gösteriyor , rusya can dostumuz sanki. s400 ler alındı , antlasmalar yapildı gördük niyetlerini.Ben yapmadım finom yaptı diyor ha kendi ha finosu.
yani açıkça sizle savaşıyoruz demiyorlarda.
amerika nın yüzü merkep derisi gibi ama rusya sallayınca sırıtıyor yalanı.
Hiçbiri dost değil haçlı birliği.Medya esad rejimi vurdu diye gösteriyor , rusya can dostumuz sanki. s400 ler alındı , antlasmalar yapildı gördük niyetlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?