- 5 Kasım 2018
- 1.095
- 1.873
- 133
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Şehitler tepesi boş kalmıyor elhamdürillah
Boş kalmaması lazim heralde düşünceye gelNe demek bu ben anlamadım
ErdoğanNe demek bu ben anlamadım
Hiçbiremi takıldınız bu geceHiçbir birleşik yazılır öncelikle. Diyelim ki sana taziye dileklerinde bulundular falan vs eline ne geçecek giden geri gelecek mi?
Valla bende anlamadım takıldığı konu hiçbirKonu şehitlerimizin olması, yürek yangınımız....
Siz burada yazım kurallarına takılmışsınız.
Yazılı sınav mı yapıyorsunuzki burada, hata arıyorsunuz
Yazıklar olsun....
Allah aşkına siz hiç mi medyayı takip etmiyorsunuzBoş kalmaması lazim heralde düşünceye gelTövbe yarabbim
Peki siz ne yapıyorsunuz bu konuyu uzatarskValla bende anlamadım takıldığı konu hiçbir
Savaşı zenginler çıkarır, yoksullar ölür.. Böyle bir söz var Malesef, olan bizim gibi garibanlara oluyor...Ziyafete, protokole zengin ve güçlüler çağrılır, savaş olunca yoksullar, vicdanlılar...
Tolstoyun Hz Muhammed adıyla yayımlanan bir kitabı var, orada hadisleri toplamış. Birinde diyor ki "yoksullar cennete kırk yıl daha önce girerler"
Bu kadar gözyaşına sebep olanların kahrolacağı günler de gelecek
İşin garip tarafı yoksullar bu duruma zeginlerden çok kanat eder ve savunurlarSavaşı zenginler çıkarır, yoksullar ölür..
ironi yapmış,aslında laf vurmaSizin eviniz bu tepeye çok uzak anlaşılan...
Bu topraklar binlerce yıldır stratejik önemi yüzünden savaşlara yol açmış. Bundan sonra da aynı oyunlar tekrarlanacak. Olan da burada yaşayan insanlara olacak. Yapılacak tek şey savunma, ekonomi ve eğitimde güçlü olmak. Güçlü olana zarar vermek zordurSavaşı zenginler çıkarır, yoksullar ölür.. Böyle bir söz var Malesef, olan bizim gibi garibanlara oluyor...
Bende öyle düşünüyorum, bu meseleyi kimse böyle algılamaz diye düşünüyorum.ironi yapmış,aslında laf vurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?