- 4 Aralık 2010
- 3.443
- 6.186
- 358
- 35
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Çünkü gençlerimiz ölüyorBaştan belli olan sonuçlara adım adım gidiyoruz
Bu bildiğimiz şeyin korkutması neden peki?
Bildiğimiz bir sonuçtuÇünkü gençlerimiz ölüyor
çok daha fazlaymış halk ayaklanmasınmış. alıştıra alıştıra söyluyorlarmış .60-70 e sesimiz çıkmıyor ki.akşam 10 -11 gibi başladı sayfalar yazmaya ama medyadan ses çıkmadı , internet yasağıda yedik arada twitterdan takip ettim sürekli, en az 60-70 diyorlar başından beri , allah sabır versin ne desek zor , çok zor.
sizin yazdığınızı bende yazdım lakin o dış ülke yandaşlarının zoruna gitti begenmedi. yok siyaset yok politika yok yönetim onu suçluyorlar he siyaset politika yönetim kendi ayağına sıktırıyor gelin bizimle savaşın askerlerimizi öldürün diyor yoksa kim ne karışcak!Adi rejim ordusu olarak gecen ordunun icinde rusya,cin,iran,fransa,belcika,avusturya gibi avrupa devletleri var..
Turkiyeye bas sagligini agiz ucuyla bile dileyemiyorlar,gercekten tek basimayiz..ne zaman sinir kapilari acildi multeciler avrupaya akin etti o zaman nato sekreteri ve diger devler rejimi sucladi,fransa kiniyoruz dedi..
Turkiye kendi topraklarini korumak icin (bkz:gecmis yillarda hatay,reyhanliya roket atip halkimizi sehit edip yaralanmalara sebep olmuslardi) ayni durumlar basimiza gelmesin dahasi multeci akinini durdurmak icin sinir otesi operasyonlar baslatildi..
İlk 9 sehit dun oglen 2 gibi verilditoplam sehit sayisi artmaya baslayinca erisim yasagi geldi..
Bende ntv bakiyorum sabah4ten beri,arada kanal geziyorum.
Bu kadar sehitin kandil gunu verdirenlerin bile bunu planli yaptiklarini dusunuyorum..halk galeyana gelsin,ulkemizde ic karisiklik ciksin..turkiye kendi ic sorununa yonelmekten dis tehlikeyi goremesin veya turkiye bizimle ugrasmasin mantigi gibi geldi.
Rabbim sehitlerimizin mekani cennet,ailelerine metanet diliyorum.yaralilarimiza acil sifalar diliyorum
Gelsin bi de bana yazsin bakiyim kimmis o! Bir asker esi olarak bildireyim haddini !!sizin yazdığınızı bende yazdım lakin o dış ülke yandaşlarının zoruna gitti begenmedi. yok siyaset yok politika yok yönetim onu suçluyorlar he siyaset politika yönetim kendi ayağına sıktırıyor gelin bizimle savaşın askerlerimizi öldürün diyor yoksa kim ne karışcak!
İşim gereği Kaç Şehit evine girdim çıktım, cenazelerine katıldım. Hele biri var ki bundan 10 yıl önce tüp bebek yapmıştı. Şimdi ikizleri var. Neden biliyor musunuz? Tek evladını toprağa vermişti. Şehit oğlunun ardından çocuk yaptılar yürekleri yanarak. Benim de içim hep yanar şehit haberlerine ama başka yanar. O evlere düşen ateş beni de yakar geçer.En son ne zaman bu kadar derinden acı hissettim hatırlamıyorum. Sabaha karşı 4 te karşı binadan gelen bağrışlara uyandım. Pencereden bakınca tam karşı binamda bir ev.
Evladım şehit oldu duyun komşular diye bağırıyordu. Bu feryatlar o kadar acı.
30 üstün de şehit. Hiç bir telafisi avuntusu yok. Anası bacısı babası herkes feryat figan.
Nereye nefretimi kussam kimi suçlasam bilmiyorum ama ben ilk defa şehit ailesine şahit oldum. Ne yazacağımı bilmiyorum. Gittim oraya sakinleştiricilerle bile o ananın bağırmaktan çırpınmaktan hali kalmamış.
İnsan tarif edemiyor. Çok acı
Konuyumu uzatıyorum benPeki siz ne yapıyorsunuz bu konuyu uzatarsk
Evet maalesef öyle. Allahım burada haber bekleyenler vardır kimsenin günahinada girmek istemiyorm bana 33 ten daha cokmuş gibi geliyor. Bir tabur vuruldu diyorlar . Allahım sen yardım et.çok daha fazlaymış halk ayaklanmasınmış. alıştıra alıştıra söyluyorlarmış .60-70 e sesimiz çıkmıyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?