İdlip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annemlerin bir komşusu vardı, çocuğu yıllar yıllar önce şehit olmuştu. Kadın aradan geçen zamana rağmen bazı geceler öyle sesli sesli ağlardı ki bütün apartman duyar kahrolurduk... Her şehit haberinde aklıma o teyze gelir. Vefat etti o teyzede ama oğluna ağlaya ağlaya vefat etti bundan bir yıl sonra tarihte bir olay olarak geçecek bugün ama bir ömür anneler ağlayacak.. Allah'ım sen yardım et askerimize de, ülkemizi koru Rabbim Allah sabır versin ailelerine de hepimize de. Çok zor çok....

Arkadaşlar anlamadıgım nokta hava alanı yasak bir yere neden kara askerleri yığınak yapılır.yabancıya serbest bize nasıl yasak olur.mantiken askerlikten anlamayan biri bile bilir açık hedef olunduğunu.
Askerliğimiz ile övünürüz bu nedir yani.doğuda mesela bazı sınır karakollarında da benzer durumlar vardı. Karakolu resmen açık hedef olan bir yere yapılmıştı.

Saldırı haberi saat 10 gibi geldi. 100 civarı dönüyordu ödüm koptu. Dua ederek yattım. Allahım inşallah değildir diye. Şimdi bakıyorum internet kitli, 33 şehit haberi. Ben bugün ben olamam sanırım. Kuzenimi 2015 yılında şehit verdiğimden beri her şehit benim. Gerçekten ateş düştüğü yeri yakıyor. Diğerleri için 33 sadece bir rakam. Benim için 33 kuzen, 33 kardeş. Allah ailelerine sabır versin. Zorluğu hiçbirşeyle ölçülmez bu acının. Yaşamayan bugün konuşur en fazla 1 hafta konuşur sonra oda unutulur.
Hendek,barikatta 2015-2016 yıllarında 700 küsür şehit verdik. Unutuldu mu ne yazık ki evet.
Buda unutulacak. Olan yine analara olacak.

akşam 10 -11 gibi başladı sayfalar yazmaya ama medyadan ses çıkmadı , internet yasağıda yedik arada twitterdan takip ettim sürekli, en az 60-70 diyorlar başından beri , allah sabır versin ne desek zor , çok zor.
çok daha fazlaymış halk ayaklanmasınmış. alıştıra alıştıra söyluyorlarmış .60-70 e sesimiz çıkmıyor ki.

Dün gördüğümden beri tepem oynuyor, ilk rakamları görünce o çığlığı bende attım içime çöktü o acı. Allah sebebiyet verenlerin ocağına düşürsün o acıyı birşey demiyorum olan masum gencecik askerimize oluyor ne için? Kim için? Gerçekten uzun süredir bu kadar üzüldüğümü bu kadar için yandığını hatırlamıyorum

Adi rejim ordusu olarak gecen ordunun icinde rusya,cin,iran,fransa,belcika,avusturya gibi avrupa devletleri var..
Turkiyeye bas sagligini agiz ucuyla bile dileyemiyorlar,gercekten tek basimayiz..ne zaman sinir kapilari acildi multeciler avrupaya akin etti o zaman nato sekreteri ve diger devler rejimi sucladi,fransa kiniyoruz dedi..
Turkiye kendi topraklarini korumak icin (bkz:gecmis yillarda hatay,reyhanliya roket atip halkimizi sehit edip yaralanmalara sebep olmuslardi) ayni durumlar basimiza gelmesin dahasi multeci akinini durdurmak icin sinir otesi operasyonlar baslatildi..
İlk 9 sehit dun oglen 2 gibi verildi toplam sehit sayisi artmaya baslayinca erisim yasagi geldi..
Bende ntv bakiyorum sabah4ten beri,arada kanal geziyorum.
Bu kadar sehitin kandil gunu verdirenlerin bile bunu planli yaptiklarini dusunuyorum..halk galeyana gelsin,ulkemizde ic karisiklik ciksin..turkiye kendi ic sorununa yonelmekten dis tehlikeyi goremesin veya turkiye bizimle ugrasmasin mantigi gibi geldi.
Rabbim sehitlerimizin mekani cennet,ailelerine metanet diliyorum.yaralilarimiza acil sifalar diliyorum

Eşim suriyede ne kadar zor bu haberleri almak hepsi baba kardeş çok kötü benim bebegin var 2 aylık eşim 36 gün gördü herkes ağzı açılınca çok para alıyor.ya verdiği can o kadar kiymetsizmi.33 diyorlar eşim yalan daha fazla diyor heryer kapattılar kimse duymucak uzmancavusum o kadar koylardaki o kadar mı değeri

sizin yazdığınızı bende yazdım lakin o dış ülke yandaşlarının zoruna gitti begenmedi. yok siyaset yok politika yok yönetim onu suçluyorlar he siyaset politika yönetim kendi ayağına sıktırıyor gelin bizimle savaşın askerlerimizi öldürün diyor yoksa kim ne karışcak!

birkaç ay evvel bi arkadaşım şehit oldu, hala ateşi benim içimde yanıyor.. çok zor ne desem bilmiyorum..

Rabbim ailelerine yardım etsin, nasıl olacak bilmem ama.. çok üzgünüm..

Gelsin bi de bana yazsin bakiyim kimmis o! Bir asker esi olarak bildireyim haddini !!

İşim gereği Kaç Şehit evine girdim çıktım, cenazelerine katıldım. Hele biri var ki bundan 10 yıl önce tüp bebek yapmıştı. Şimdi ikizleri var. Neden biliyor musunuz? Tek evladını toprağa vermişti. Şehit oğlunun ardından çocuk yaptılar yürekleri yanarak. Benim de içim hep yanar şehit haberlerine ama başka yanar. O evlere düşen ateş beni de yakar geçer.

Peki siz ne yapıyorsunuz bu konuyu uzatarsk
Konuyumu uzatıyorum ben
Konuyu 1nci sayfadan okuyarak geldim ve bu gecede yüreğimiz yanarken hiçbir kelimesine takılmış bende yazdım ,konuyu uzattığım yok,yüreğimiz yanarken ayrı yazılsa ne yazılmasa ne

çok daha fazlaymış halk ayaklanmasınmış. alıştıra alıştıra söyluyorlarmış .60-70 e sesimiz çıkmıyor ki.
Evet maalesef öyle. Allahım burada haber bekleyenler vardır kimsenin günahinada girmek istemiyorm bana 33 ten daha cokmuş gibi geliyor. Bir tabur vuruldu diyorlar . Allahım sen yardım et.

Yanımda çalışan arkdaşın amcaoğlu oda şuan yaralı ama demişler 80 kusur şehit bir o kadar yaralı var diye üzülüyorum bugun de benim kardeşim gitti askere daha ne kadar asker şehit gitcek bu suriyeli soysuzlar iicn amaç sınır temizlemek değil bu belli artık tayyip artık bıraksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…