Ideal eş, pahalli hediye alan eş midir?

Aldığım hediye basit birsey degildi ayrıca sadece bir tane birşeyde degildi takimdi. Bu kadar cosmanizi anlamadım. Ayrıca sadece annesine degıl kardeşlerine de sık sık hediye alırım. Kendisine de.

Ikinci olarak ben annemi zaten ermiş biri olarak görmüyorum. Sadece insanları iyi tanıyamiyorum. Bu yuzden buraya hem icimi dokmek hem de tecrübeli olan kadınlardan yardım almak icin yazdım.

Annemi dogru bulduğumu ve ailemin tutumunu mükemmel gördüğümü söylemedim. Tam tersine boyle mı olur dogrusu bu mudur diye danışmak istedim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) Rabbim mutluluğunuzu bozmasın tabi. Ama benim durumumun farkı annemin değişik anlayışı olabilir.

Demin bir arkadaşta yazmis artık Nisan alışverişinde ne yaparım bilmiyorum bu sekilde korkuyorum ciddi olarak

para ve hediye ile belli olmaz kişinin verdiği değer belki de bu kadar incelikten anlamayan biri karşsınızdaki cimrilik işe alakası yoktur belki genelde erkekler hediye almaktan anlamaz

Anneniz hatali bence. Ama bence. Siz o evde buyudunuz normal geliyor size.
Benim annem oyle pahali hediyeler almama izin vermezdi, hatta yemek parani sen ode, kimseye borclu kalma dedi hep. Nisanlandiktan sonra bana yemek ismarlamasina izin verdim. Nisanda dugunde onu taktilar bunu taktilar diye hic bir konusma da gecmedi aramizda.
Ben mal degilim, degerimi kimse altinla pirlantayla olcemez, degerimi bana davranislariyla gosterir. Size bunlari soyleyecegine sadece maddi seylere takilmasi rahatsiz edici. Annenizin zamaninda cekmis olmasi da herseyi dogru bildigi anlamina gelmiyor. Bana daha ziyade cok baskin ve gosterise duskun gibi geldi.
Kaldi ki erkek arkadasiniz da simdi hic de cimri degil, ama size yagdirsa bile evlendikten sonra nasil davranacagini bilemezsiniz. Oyle evlenene kadar gosteris yapip, bi ayakkabiya bilmem kac bin lira sayip evlendikten sonra kurus vermeyenini de gordum etrafimda.

benim de erkek arkadaşımın ailesinin durumu çok iyi,
fakat çok pahalı hediyeler görmedim ve pek de yadırgamadım
beraber dışarı çıktığımızda ya da bir şeyi beğendiğimde saçar savurur parayı dert etmez ben engellemesem son kuruşuna kadar harcamaya kalkar
hediyelerden değil de böyle şeylerden, siz yanınızdayken 'aşkım orası çok pahalı oturmayalım,yaa ne gerek var tatlıya zaten pahalı,aşkım napıcaksın o şeyi ona para mı verilirmiş' gibi sarfettiği sözlerden,cimriliğe varan davranışlarının olup olmamasından anlayabilirsiniz

Bazı şeyler zamanında güzeldir ve iş resmiyete dökülmeden ahım şahm şeylerin alınması saçma bence.
Yani hediyenin ederinden çok anlamı önemlidir.Sevmediğiniz bir şeyin altınındansa,sevdiğiniz bir nesnenin gümüşünden olanı daha güzel gelmez mi?
Erkek arkadaşınızın annesi de gayet yerinde bir davranışta bulunmuş.Şimdiden pahalı şeylere gerek yok.Çünkü her bir hediyede beklentiniz yükselecek.
Maddi durumları iyi diye de para saçmasına gerek yok.Sonuçta zenginlerse dişiyle tırnağıyl gelmişlerdir ve paranın zor kazanılan,kıymetli birşey olduğunu biliyorlardır.
Siz çok beklenti içerisine girmeyin bence.Ailenizde gümüş kolyeden bu işin sonu mutsuzluk demesi kafanızı karıştırmıştır.
Ben olsam pahalı hediyeleri asla kabul etmezdim.10 ay olmuş daha.Ve bana göre en güzel hediye beni önemseyen,malıyla mülküyle değil,malımla mülkümle değil kalbiyle seven bir eş.
İdeal eşte daima senin yanında olacak, seveceğin ve sevileceğin birisi.
Herkesin parası kendine. Zenginler diye ekstra bir jeste gerek yok bence.
Böyle şeyleri kafanıza takarak üzmeyin kendinizi.

Hareket noktanız karakteri olmalı bence parası değil
Farz edelim bu adam sizi altına boguyor açıkçası 10 aylık bir ilişkide fazla kıymetli hediyeler bana "afamin baska bir beklentisi mi var acaba" diye düşündürür.
kadincagiz düşünmüş hediye göndermiş değil gümüş nikel olsa bakır olsa lafı edilmemeli bence cok ayıp çok yersiz. Siz ona aldınız mı atıyorum marka bir saat, ipek bir kravat ya da pahalı bi hediye?
Sevgi bunlarla ölçülmez.

Kiyafetleri vs den zenginliklerini gostermiyorlar demissiniz belki mütevazı insanlardır belki yokluktan gelmiş fakirligin ne demek olduğunu bilen insanlardır.

Velev ki zengin değiller, vaz mı gececeksiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annemle tanıştı. Ama annem insan hic olmazsa çağırmalıydı diyor bu konuda.

Muhtemelen anneniz genç anne ve böyle beklentileri var :) normalde nişan söz vs olmadan davet edilmez

bi kere gümüş kolye olayını saçma buldum.
ilk hediye sonuçta ne gerek var altın almaya
daha ortada fol yok yumurta yok sembolik bir hediye işte

erkek arkadaşın yanına geldiğinde hesabı kitabı kim ödüyor

bir de gerçekten zengin ya da durumu iyi olanlar parayı hiç harcamaz öyle öyle zengin olurlar
sevgi bununla ölçülmez evet ama eğer pinti bir erkekse yapamazsın bende öyle erkek hiç sevmem
geçenlerde en yakın arkadaşım evlniyor alışveriş yapacaklar çocuk zengin dışarda okumuş etmiş
ucuzunu alalım diye tutturuyormuş kızıyormuş
bizimki yüzük atacak nerdeyse
hayır yani durumun var al koy işte
kızın da durumu iyi ve üzerlerine düşenleri fazlasıyla yaptılar

böyle erkekler gerçekten çekilmez doğru söylüyor sana kim demişse

benm sevgilim başta bana bi tane gül alır, gümüşler alır gücü yettiğince alırdı yani
şimdi durumları iyi diyemem ama 1 laptop 2 telefon aldı
ama ben küçük hediyeleri seven bir insanım
her defasında ona kızarım
telefonun modeli eskimiş bak bunu alalım der
teknoloji manyağı bizimki
öyle altın alayım tak falan değil zaten asla almaz onu

Zengin degilse vazgeçme gibi bir mantığa sahip olmadım hic. Cunku cok şükür ben cogu seyi kendi emegimle yapmis biriyim.

Zengin degilse beni kandırmış olur sadece. Hepsi bu. Bu da benim nazarimda yalan olur. Ama sevgi ölçütüm buna göre değişseydi zaten iliskim 10 ay sürmezdi ki.

Bunun disinda bende ona sık hediyeler aldım ama fark su ben hediye almayı cok seven biriyim. Bu sekilde yetiştim. Ama onun ailesi daha icine kapanık insanlar. Mesela benim her dogum gunüm kutlamalı olur. Ailede böyledir bizim. Onlara göre bu adet sacma.

Bu basit bi ornek ama benim zaten anlamak istediğim bu huy değişir mı yoksa ben mı onlara uyacağım veya bu cimrilik demek mı buydu

Hah iste değindiğim nokta bu. Çok şükr benim ailemde elinden gelenin fazlasını yapar eder. Ama arkadasınızda da görüldüğü gibi pinti durumu icin ben korkuyorum.

Cunku cimri olan biriyle yasamak bana uygun durmuyor. Bu maddiyatcilik degıl anlamıyor insanlar bunu. Benim ailem de bir ultra milyoner insanlar olmasa bile iyi yasamayı bilmiş insanlardır hep.

Sıkıntım bu zaten. Yıksa ben kolyeyi cok beğendim taktımda. Hesabı da o öder asla ödetmez bana. Parami sormaz çakışmamı da istemez hatta.

Bu yorum iyi geldi bana cok teşekkür ederim size 🙏

anldım ben sizin demek istediğinizi
ya bizim arkadaşın durumu şu aslında
diyor ki o da senin evin sonuçta beraber oturacağız ne var 300-500 versende daha iyisini alsak
kötü olanda eşi bağırıyor hemen parlıyor sönüyor yani

durumu olmasa tamam ama okul okumaya gelince çatır çatır yiyor bulunduğu ülkede gez toz ye
eve eşya alınınca ne yani sanki kendi oturmayacak kızla zıtlaşıyor

benm bir sevgilim vardı o da özelde okuyordu şirketleri falan vardı
ama biz onunla buluşunca alman usulu yapardık
ay bunlar denmez ama çok itici değil mi ya
tamam yeri gelir bende öderim o da öder
ama bunların hesabını kitabını yapması itici

ben sanki senin sevgilinde bunu sezdim
sezdim diyorum çünkü anlatışından
hediye almaması acaba romantik olmayışından olabilir mi?
ya da yiyoruz içiyoruz karşılıyorum bütün her şeyini hediyeye ne gerek diye mi düşünüyor?

birlikte olduğunuz süre içinde doğum günün ya da sevgililer gününde ne yaptınız?
10 ay çokta uzun bir süre değil aslında tanımak için
sizde ancak nişan alışverişinde falan tanırsınız gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…