- 4 Şubat 2013
- 401
- 32
-
- Konu Sahibi Cikolataseven
kusura bakmayın ama annenizin çok çile çekmesi artık ermiş-bilmiş bir kadın olduğunu mu gösteriyo? hep doğru adımları düşünüp atsaydı zaten o kadar çok çileyi çekemzdi.
Bence anneni bu ilişkinin içine çok katma,yoksa nişan alışverişlerinde,bohçada takı merasiminde heppp bir sorun yaşarsın
ayrıca o sana dünyanın masrafını yapmıi,bi de ailesi düşünüp sevdiğin şekilden gümüş yüzük almış
sen ne yapmışsın?
vitrine dualı süs
şaka gibi =)
yani 10 ayda ailesine tek hediyen dualı bir süsken hala aldıklarının değerini beğenmiyorsun.
Bi düşünsene,sence de komik değil mi?
madem sevgi parayla ölçülüyo zorla imkanlarını sen al pahallı bir hediye-şanın yürüsün:)
Hem sana o beğendiğin saati alsa ,ya da daha pahallı hediyeleri
hiç mahcubiyet yaşamayacak mısın?
sen de ona aynı kıymette bir hediye arayışına girip kendini sıkıntıya sokmayacak mısın?
Adam ince düşünceli ama maalesef sen bunları göremeyecek kadar maddiyatçısın!
ne güzel bozulan TV'e kablo göndermiş.Kimin aklına gelirdi?
belli ki düşünceli bir insan
bu arada çevren de nasıl çevreymiş hiç anlamadım,metacı ve erkek hegomanasını benimsemiş bir avuç insan.
Bu kadar etkilenme onlardan,he de geç.
23 yaşımdayım bugüne kadar ne pahallı bir hediye aldım ne de almadım diye eksikliğini hissettim.
uzaktaki sevgilimin vize zamanım diye bir koli çikolata göndermesi beni sevdiğinin kanıtıydı bence
altın-pırlanta ne ki
emekleri sömürülen onca maden işçisinin canı pahasına çıkarttığı kuyumların hangisi sevgilimin benim en sevdiğim masalı resimleriyle çizip kendi diline çevirmesi kadar değerli olabilir???
sevgiyi başka şeylerle ölçmeyi denemelisin,bence bunu yapabilirsin
benim eşim bugüne kadar bana hiç hediye almış değildir yani yapısında yok
ama bana hep para verir git sen al hiç kısıtlamaz
hiç bu hediye konususu kafama takmam çünkü herşeyi alabiliyorum çok şükür
zorla hediye aldırmanın bi anlamı yok zaten içinden gelmeli bence
ve ben kocamı bu huyuyla bile çok seviyorum zaten alsa şaşırırım bileee
Muhtemelen anneniz genç anne ve böyle beklentileri var :) normalde nişan söz vs olmadan davet edilmezAnnemle tanıştı. Ama annem insan hic olmazsa çağırmalıydı diyor bu konuda.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Uzuldum cocuga ve ailesine. Boyle maddiyatci bir aileye denk gelmisler. Yazik...
Muhtemelen anneniz genç anne ve böyle beklentileri var :) normalde nişan söz vs olmadan davet edilmez
Muhtemelen anneniz genç anne ve böyle beklentileri var :) normalde nişan söz vs olmadan davet edilmez
Terbiyesizlesmeyin isterseniz ? Kendinize saklayın sacma hakaretinizi
Selam kızlar. Benim derdim boyumu astı ve artık dayanamadıgim icin hem buraya anlatmak hemde yardım almak istedim. Herkese öncelikle teşekkürler.
10 aylık bir iliskim var. Ciddi bir iliski. Beni tanıyan oldugum gibi seven değiştirmeden yasayan, kültürlü, eğitimli merhametli biri. Benim geçmişimi ve bana dair herseyi biliyor. Beni bu halimle seviyor.
Fakat sorunların ilki su ki kendisi benim ailem tarafından istenmiyor.
Erkek arkadaşımın ailesi varlıklı bir aile. Erkek arkadasımda varlıklı bir yasam surmuş. Ama Anadolu'da ki cogu zengin insanımız gibi tutumlu insanlar. Dışarıdan baksanız aaa bunlar zengin demezsiniz mesela. Ama gercekte öyleler.
Bense belli bir yasa kadar cok zengin olmasak bile hep bir standart üstünde yasamış yetişmiş bir kızım. Ailemde boyle insanlar.
Erkek arkadasım basta beni yanlış anlamasın diye zaten ona bu konulardan bahsetmemistim. Ama on ay geçtikçe farkettim ki ne hediye almayı biliyor. Ne de para harcıyor.
Cevreme danıştım. Seni deniyor olabilir dediler. Hani param icin mı benimle diye. Ama mantıksız geliyor bu. Kac yasında insanlarız. Çalışıyorum isim gücüm var. Ne diye boyle birsey icin bir erkekle on ay birlikte olayım.
Annem ve ablam bu kısının cimri oldugunu ve cimri insanla ömür geçmeyeceğini söylüyorlar. Sürekli "evlensen de sonun mutsuzluk" diyorlar.
Ailesinin de cimri oldugunu söylüyorlar. Ki soyle birsey mesela annesi bana hediye yollamıştı. Sevdigim bir sekilin kolyesini. Ama gümüş yani.
Hediyeyi anneme gösterdiğimde "bu ne boyle gümüş bu insanların nesi zengin boyle hediye mı yollanır insan utanır " diye cevapladı.
Çevremde ki kızlara bakıyorum. "Erkek arkadasım sunu almalı bunu almalı kafasında hepsi. Boyle değerli olunduğunu iddia ediyorlar. Ve zengin olsa bile cimri oldugu icin ve ben hediye isteyecek bri olmadığım icin mutlu olmayacağımı söylüyorlar.
Bir yerden sonra sevgi bitiyor. Gözüne batar diyorlar.
Size sorum bu. Aranızda vardır tecrübeli olanlarınız. Bana yardımcı olun. Bu kişi sonradan değişir mı veya yaptıkları anormal mı? Ya da gercekten iyi erkek pahalı hediye alan erkek midir? Ideal es bu mudur yani?
Hareket noktanız karakteri olmalı bence parası değil
Farz edelim bu adam sizi altına boguyor açıkçası 10 aylık bir ilişkide fazla kıymetli hediyeler bana "afamin baska bir beklentisi mi var acaba" diye düşündürür.
kadincagiz düşünmüş hediye göndermiş değil gümüş nikel olsa bakır olsa lafı edilmemeli bence cok ayıp çok yersiz. Siz ona aldınız mı atıyorum marka bir saat, ipek bir kravat ya da pahalı bi hediye?
Sevgi bunlarla ölçülmez.
Kiyafetleri vs den zenginliklerini gostermiyorlar demissiniz belki mütevazı insanlardır belki yokluktan gelmiş fakirligin ne demek olduğunu bilen insanlardır.
Velev ki zengin değiller, vaz mı gececeksiniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bi kere gümüş kolye olayını saçma buldum.
ilk hediye sonuçta ne gerek var altın almaya
daha ortada fol yok yumurta yok sembolik bir hediye işte
erkek arkadaşın yanına geldiğinde hesabı kitabı kim ödüyor
bir de gerçekten zengin ya da durumu iyi olanlar parayı hiç harcamaz öyle öyle zengin olurlar
sevgi bununla ölçülmez evet ama eğer pinti bir erkekse yapamazsın bende öyle erkek hiç sevmem
geçenlerde en yakın arkadaşım evlniyor alışveriş yapacaklar çocuk zengin dışarda okumuş etmiş
ucuzunu alalım diye tutturuyormuş kızıyormuş
bizimki yüzük atacak nerdeyse
hayır yani durumun var al koy işte
kızın da durumu iyi ve üzerlerine düşenleri fazlasıyla yaptılar
böyle erkekler gerçekten çekilmez doğru söylüyor sana kim demişse
benm sevgilim başta bana bi tane gül alır, gümüşler alır gücü yettiğince alırdı yani
şimdi durumları iyi diyemem ama 1 laptop 2 telefon aldı
ama ben küçük hediyeleri seven bir insanım
her defasında ona kızarım
telefonun modeli eskimiş bak bunu alalım der
teknoloji manyağı bizimki
öyle altın alayım tak falan değil zaten asla almaz onu
Once kim terbiyesizlesti acaba???
benim de erkek arkadaşımın ailesinin durumu çok iyi,
fakat çok pahalı hediyeler görmedim ve pek de yadırgamadım
beraber dışarı çıktığımızda ya da bir şeyi beğendiğimde saçar savurur parayı dert etmez ben engellemesem son kuruşuna kadar harcamaya kalkar
hediyelerden değil de böyle şeylerden, siz yanınızdayken 'aşkım orası çok pahalı oturmayalım,yaa ne gerek var tatlıya zaten pahalı,aşkım napıcaksın o şeyi ona para mı verilirmiş' gibi sarfettiği sözlerden,cimriliğe varan davranışlarının olup olmamasından anlayabilirsiniz
Benim size karşı ne gibi bir terbiyesiz cümlem oldu? Aileme hakaret ediyorsunuz farkindaysaniz? Had bilin bilmiyorsanız yorum yazmayın
Hah iste değindiğim nokta bu. Çok şükr benim ailemde elinden gelenin fazlasını yapar eder. Ama arkadasınızda da görüldüğü gibi pinti durumu icin ben korkuyorum.
Cunku cimri olan biriyle yasamak bana uygun durmuyor. Bu maddiyatcilik degıl anlamıyor insanlar bunu. Benim ailem de bir ultra milyoner insanlar olmasa bile iyi yasamayı bilmiş insanlardır hep.
Sıkıntım bu zaten. Yıksa ben kolyeyi cok beğendim taktımda. Hesabı da o öder asla ödetmez bana. Parami sormaz çakışmamı da istemez hatta.