Olay su ki annem zamanında çile çekmiş biri. Bu yuzden herkes ona özellikle ailem ona karşı "en doğrusunu bilir" yaklaşımında. Bu da beni etkiliyor. Is hayatımda ne kadar başarılı olursam olayım özel hayatta hatalarım oldu ve tecrübem hep kotu yonde oldu benim maalesef
kusura bakmayın ama annenizin çok çile çekmesi artık ermiş-bilmiş bir kadın olduğunu mu gösteriyo? hep doğru adımları düşünüp atsaydı zaten o kadar çok çileyi çekemzdi.
Bence anneni bu ilişkinin içine çok katma,yoksa nişan alışverişlerinde,bohçada takı merasiminde heppp bir sorun yaşarsın
ayrıca o sana dünyanın masrafını yapmıi,bi de ailesi düşünüp sevdiğin şekilden gümüş yüzük almış
sen ne yapmışsın?
vitrine dualı süs
şaka gibi =)
yani 10 ayda ailesine tek hediyen dualı bir süsken hala aldıklarının değerini beğenmiyorsun.
Bi düşünsene,sence de komik değil mi?
madem sevgi parayla ölçülüyo zorla imkanlarını sen al pahallı bir hediye-şanın yürüsün:)
Hem sana o beğendiğin saati alsa ,ya da daha pahallı hediyeleri
hiç mahcubiyet yaşamayacak mısın?
sen de ona aynı kıymette bir hediye arayışına girip kendini sıkıntıya sokmayacak mısın?
Adam ince düşünceli ama maalesef sen bunları göremeyecek kadar maddiyatçısın!
ne güzel bozulan TV'e kablo göndermiş.Kimin aklına gelirdi?
belli ki düşünceli bir insan
bu arada çevren de nasıl çevreymiş hiç anlamadım,metacı ve erkek hegomanasını benimsemiş bir avuç insan.
Bu kadar etkilenme onlardan,he de geç.
23 yaşımdayım bugüne kadar ne pahallı bir hediye aldım ne de almadım diye eksikliğini hissettim.
uzaktaki sevgilimin vize zamanım diye bir koli çikolata göndermesi beni sevdiğinin kanıtıydı bence
altın-pırlanta ne ki
emekleri sömürülen onca maden işçisinin canı pahasına çıkarttığı kuyumların hangisi sevgilimin benim en sevdiğim masalı resimleriyle çizip kendi diline çevirmesi kadar değerli olabilir???
sevgiyi başka şeylerle ölçmeyi denemelisin,bence bunu yapabilirsin