Ideal eş, pahalli hediye alan eş midir?

Gümüş ne ya harbiden bence burda cimrilik en son yorumlanacak bir şey burda sana verdiği değerdir bi insan neden bir insana hediye alır onu mutlu etmek için değer verdiğini göstemek için gümüş kadar mı değerin var senin ha durumu yoktur alamicak olur öperim başıma koyarım çok mutlu olurum ama para içinde yüzüp bana gümüş layık görüyorsa bilemicem bence parasından cimri olan sevgisindende cimri olur 10 aylık ilişki evlendiğinizi düşün gelinlik alıcaksın çok beğendiğin gelinlik pahalı almıyorlar istediğin ev eşyasını almıyorlar hep ucuza kaçıyorlar bakın yanlış anlamayın durumu yoksa hiç önemli değil bi göz oda da yaşanır sade bi nikah kıyılır ama karşı tarafın durumu iyiyse ve paradan kaçıyorsa ilerde huzurun bozulur neymiş hediyeler önemli değilmiş hiç katılmıyorum ben arkadaş! Kadınız biz ilgi isteriz sevgi isteriz hediye isteriz ( en azından büyük bir çoğunluğumuz) e bu adam sana almazsa şimdi kabul edersin ama sonradan mutsuz olursun tavsiyem çabuk karar verme ileriye dönük düşün seviyorum bişi olmaz deme benim fikrim bu umarım gönlünce olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hala düşünüyorum. Zaten baskın taraf sizin düşünceleriniz oluyor bende de

Hala düşünüyorum. Zaten baskın taraf sizin düşünceleriniz oluyor bende de

Ben sizin düşüncelerinizi etkilemek istemem belki çok iyi bir insandır bilemiyorum tanımıyorum vebal almak istemem aileniz bir kere bi husumet yaşamış bunun devamı gelebilir buda sizin canınızı sıkar umarım hakkınızda hayırlısı olur ama dediğim gibi cimrilik burada ikinci planda hediyr verilen değeri kıymeti gösterir öpüyorum canım

Cevap veriyorum; HAYIR!

İdeal eş imkanları dahilinde senin için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan, bir bakışıyla sana kendini özel hissettiren, bir çiçekle gönlünü almasını bilen eştir.

Ne adamlar var, limitsiz kredi kartlarıyla eşlerini satın alan.

Kadının altında cip, cüzdanında para... Adam sana bu yeter bana karışma modunda...

Kafam o kadar karışık ki. Gecen gün bayramda gittiğimiz bir yemek vardı. Kapıda arabasını vale ye teslim etti. Çıkışta da bayağı sağlam bir bahşiş verdi.

Bu adam nasıl cimri ya günahını mı aldım diye düşünmeye başladım.

Bahşişten kesip sana layık bir şeyler alsa keşke sende böyle üzülmesen ben böyle şeylere çok üzülüyorum bence yaşadım sonra dehledim gitti şimdi 1 yıldır bir ilişkim var maşallah deyin mutluyum ortalamanın üstü bir maddi durumu var kraliçe gibi davranıyor aldığı hediyelerden bahsetmiyorum verdiği değer... Gerçi bir hediyeyle sana değer vermiyorda denmezse işte zamana bırak elbet anlarsın

Ideal es pahali hediye alan kisi değildir. Sanırım ablanizin zengin ve pahali hediye alan bir esi olmasi nefeniyle boyle dusunuyorsunuz.aaçıkçası anneniz bu ise karsiysa zorlanirsiniz.ama onemli olan sizin hisleriniz.sizce aranizda yasam standarti olarak buyuk farklar var mi buna bakabilirsiniz
Annesi cok ince bir insanmis size deger verp hediye yollamis
Gumus olmasi biraz şaşırtıcı sonucta cok zenginlermis.cunku gumus artik hic tercih edilmiyor.
Aile ve cocuk biraz eli siki bence.ama sana deger veriyorlar bu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…