- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
-
- Konu Sahibi Cikolataseven
Yok tam tersine boğa burcu kendisi. Yemeği içmeyi cok seviyor. Ama anneme göre mesela gecen gün iftar yemeğine gittik sık bir otelde yer ayırmıştı falan. Annem diyor ki beni kibarlık yapıp cagirabilirdi. Çağırmadı. Kendini beğenmiş odun cimri bu adam diyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ailen abartmis ama bence sende onlar gibi dusunup kendine itiraf edemiyorsun. bana sevgilimin ailesi altin kolye gonderse kabul edemem. geri gonderirim. aileniz sen bu gumusu kabul edersen degerini belli edersin demis ve siz susmussunuz. aklinizda da soru isaretleri olusmus.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok tam tersine boğa burcu kendisi. Yemeği içmeyi cok seviyor. Ama anneme göre mesela gecen gün iftar yemeğine gittik sık bir otelde yer ayırmıştı falan. Annem diyor ki beni kibarlık yapıp cagirabilirdi. Çağırmadı. Kendini beğenmiş odun cimri bu adam diyor
Ortada resmiyet olmadan annenizin geleceğini düşünmemiştir.
Genelde ailelerin tutumu böyledir çünkü.
Annemle tanıştı. Ama annem insan hic olmazsa çağırmalıydı diyor bu konuda.
Dediğim gibi sen evlenince ailenden çekersin ben sana söyleyeyim.
Tavırları garip olan sevgilin değil, annen.
Ailesini aileme anlattığımda araştırma yapmışlardı. Tanınmış zengin bir aileler. Ama bizimkiler pek inanmadı sanırım bu duruma. Ya da layık görmediler bilmiyorum cunku ailesi dedigim gibi dıştan bakıldığında belli etmeyen mütevazı insanlar. Kıyafetleri bile oyle.
Hediyeden sonra bu mu zengin demeye başladılar. Hayır isin ilginçi benim ailemde fakir bir aile degıl. Cok şükür normal bir standartımız vardır. Ama anneme göre gelin adayına gümüş kolye almak ayipmis. Millet neler neler alirmiş.
Annemle tanıştı. Ama annem insan hic olmazsa çağırmalıydı diyor bu konuda.
Sen ona hediye aldın mı peki?
Bana çok zengin olsa bile bir erkek altın hediye alsa mesela, altta kalmamak için
ben de en az o fiyatta hediye bakarım. Haliyle zorlanırım.
Önemli olan ince düşüncedir. Kadın düşünmüş hediye almış.
Kv sinden 10 yıllık gelin olmasına rağmen çöp almamış kadınlar var..
Hiç bana alınan hediyelerle ölçüm yapmadım..
Mutluluk hediye paketlerinde gizli olsaydı bu kadar kadın mutsuzum diye ağlıyor olmazdı bence
Canım doktorasını yapan koskocaman kadınsın. Bu kadar annene de laf düşmemeli. Yani annenin şu söylediğini herhangi bir erkek annesi söylese kaç o adamdan, o adam anneci falan deriz. Bu ne ya? Cidden içim daraldı. Yok gümüş hediye mi olur, yok beni iftara çağırmadı. neden annen bu kadar ilişkinizin içinde ki? İlerde evlenince evinize alınan alınmayan her şeye de bir yorumu olacak mı?
Açıkçası erkek ailesi bir hediye alırsa şanları yürür. Gümüşten aldılarsa bu onların bileceği iş. Ama senin beğendiğin bir motif seçmeleri hediye üzerine düşünüldüğünü gösterir. Ama gümüş olsun olmasın mutluluğunuzu bu belirlemesin. Hiç bir şey almasalar bile sen ailesi ile değil bu adamla ciddi düşünüyorsun. Eğer bir cimriliğini görmediysen bence büyütülecek bir şey değil. Ha ama şundan rahatsız olabilirsin. Misal balayını x ülkesinde yapsak dediğinde ne gereği var çok masraf derse, ya da ne biliyim kazandığı parayı harcarken benzer alanlara harcama yapmaktan hoşlanmıyorsanız bunlar sıkıntı olabilir. Misal ben gezmeyi severim. Ben parasıyla arsa alsın, dükkan alsın diyen bir adamla mutlu olamazdım. Keza parasını emlaka yatırmak isteyen bir kadın da dünyayı gezmek isteyen bir adamla mutlu olamazdı. Mühim olan benzer paydalarda buluşabilmek.
Dediğim gibi kocaman yetişkin bir kadınsın. İlişkini sadece sen yaşa.
Erkek arkadaşın cimr değil gerisini boşver.
Saçmalığın bukadari pes yaailen çok abartmış. Benim nisanlim bak nişanlım diyorum 6 senede toplam 6 hediye almamıştır. Şimdi ben ayrılayim mi bu adamdan. Kimi insanlar sevmez bu hediye olaylarını. Bana sürekli hediye alan ınsan samimi gelmiyor nedense.
kusura bakmayın ama annenizin çok çile çekmesi artık ermiş-bilmiş bir kadın olduğunu mu gösteriyo? hep doğru adımları düşünüp atsaydı zaten o kadar çok çileyi çekemzdi.Olay su ki annem zamanında çile çekmiş biri. Bu yuzden herkes ona özellikle ailem ona karşı "en doğrusunu bilir" yaklaşımında. Bu da beni etkiliyor. Is hayatımda ne kadar başarılı olursam olayım özel hayatta hatalarım oldu ve tecrübem hep kotu yonde oldu benim maalesef