- 4 Şubat 2013
- 401
- 32
-
- Konu Sahibi Cikolataseven
Hic mi hediye almadi ?
Ailen çok abartmis bence gümüş se gümüş ne var ya hu ?
Jadin incelik etmiş almus
Cimri olduklarını gümüş kolyeden veya hediyeden anlatamazsınız ki?
Yaşam şekilleri nasıl? Evleri, arabaları veya gittikleri tatiller.
Bîrde erkek arkadaşım 10 aydır Van'a para harcamadı derken neyî kastettiniz?
Sizi yemeğe bile götürmüyor mu, beyanatta kmı ödüyorsunuz?
Hic mi hediye almadi ?
Ailen çok abartmis bence gümüş se gümüş ne var ya hu ?
Jadin incelik etmiş almus
zengin insanlar herkese külçe külçe altin almiyor. sevgilinizin ailesi size bi sey almak zorunda degil, parasi var diye size 500 liralik kolye alacak degil yani. oyle olsaydi bu insanlar zengin olamazdi zaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Adam gibi adam olduktan sonra hediye alsa ne almasa ne?
Cimri olduklarını gümüş kolyeden veya hediyeden anlatamazsınız ki?
Yaşam şekilleri nasıl? Evleri, arabaları veya gittikleri tatiller.
Bîrde erkek arkadaşım 10 aydır Van'a para harcamadı derken neyî kastettiniz?
Sizi yemeğe bile götürmüyor mu, beyanatta kmı ödüyorsunuz?
Bende bu sekilde düşünüyorum. Zaten ailemde bunu söylüyor. Zenginse harcamaz diyorlar. Bu da insanı mutsuz edermiş bir yerden sonra onların dediklerine göre
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çevrendekiler kendilerini garantiye almayı seven tipler galiba. Boşversene sen milleti.Ben hep bu kafada oldum zaten. Ama is ciddiye binince nedense cevremdeki evli ve tecrübeli insanlar başladılar "bir yerden sonra sevgi bitiyor parasını da harcamazsa çekilmez " demeye
Gümüş kolye de ne var ki pırlanta mı alsın hemen daha 10 aylık ilişki..
Belki erken buluyordur..
Bir yere gittiğinizde nasıl mesela hesap ödeme işlerinde?
Çevrendekiler kendilerini garantiye almayı seven tipler galiba. Boşversene sen milleti.
O öder bana ödetmez asla. Asla bana birsey harcatmaz. Gecen gün tv nin kablosu bozuk dedim onu bile durduk yere kargoyla bana yolladı. Yani bu konuda bir sıkıntım yok.
Ama kolyeyi alan annesi zaten. O da pahalli hic birsey almadı bana su güne kadar. Bunu sormak istedim. Bu cimrilik belirtisimidir diye
Peki sizin hediye alsin gibi bir beklentiniz vs var mi, sever misiniz boyle seyleri? Eger seviyorsaniz, sizin gozunuze batabilir. Ote yandan gozunuz yoksa, neden mutsuz olasiniz?
Benim icin maddiyat da , h3ediye de hic onemli degildir mesela, karsimdakinden boyle beklentilerim asla yoktur. Ama kendi gelirim iyi, gezmeyi, yemeyi icmeyi severim, karsimda da bana eslik edecek birini beklerim, cimri/kurus hesabi yapan biriyle asla olamam mesela. Boyle biri degilse bence problem yok.