- 13 Mayıs 2013
- 114
- 54
-
- Konu Sahibi Cikolataseven
Ben hep bu kafada oldum zaten. Ama is ciddiye binince nedense cevremdeki evli ve tecrübeli insanlar başladılar "bir yerden sonra sevgi bitiyor parasını da harcamazsa çekilmez " demeye
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çevrendekilere kulak asma, dolduruşa gelip ilişkini bitirirsin yoksa durduk yere
ya kusura bakmayın da bellı yasta bellı duzeyde akıllı egıtımlı kendı ayakları ustunde duran bır kadın olarak cok muazzam ve guzel bır tablo cızdınız kafamda ama sıze boyle bır cumle kuran ınsanları nasıl oldu da cıddıye aldınız,acaba mı dedınz ve buraya yazma geregı duydunuz anlamadım.yahu boyle sacma sey olur mu!tamam dıyelm kı evlendinz ve sevgınz de bıttı...ama adam cok zengın ve sızı rahat yasatıyor dıye onunla evlı kalmaya devam mı edeceksnız!bunun mantıklı muhakemesını sız yapabilirsnz bence.hedıye gonul oksar evet ama almazsa da ne kaybedılır bundan onun cımrı oldugu sonucuna nasıl varabilirz kı.bnce tutumlu olsa daha bıle ıyı.evlenıp cocuklarınız oldugunda zaten ıster ıstemez tutumlu olma durumunu ogreneceksınız.beyefendı sımdıden biliyorsa eger bence sanslı bıle sayılırsınz.
Ailesiyle daha yüz yüze dahi gelmemişsiniz..
Gelen hediye gümüş değilde altın olsaydı kabul edecek miydiniz ?
Düşünmesi bir incelik değil midir zaten , hediye aldıktan sonra ne yollamış ne almamış tarzı düşünmek hiç hoş bir davranış değil bence..
E bir şeyi 40 kere söylersen oldurursun. Korkun manasız bence.Korkuyorum cunku ailem sürekli. sonunda mutsuz olacağımı söylüyor
Icim rahatladı su an. Açıkcası bana kotu gelen su yorumlardi. Yoksa ben kolyeyi gayet beğendim. Ama bana ailemin ve cevremin söylediği sey su" eger bunu kabul edersen degerinin bu kadar oldugunu belli edersin " lafı
Icim rahatladı su an. Açıkcası bana kotu gelen su yorumlardi. Yoksa ben kolyeyi gayet beğendim. Ama bana ailemin ve cevremin söylediği sey su" eger bunu kabul edersen degerinin bu kadar oldugunu belli edersin " lafı
ben de sürekli pahalı hediye alan eşin altında bir pislik ararım hep :26: neyi kamufle etmeye çalışıyor diye düşünürdüm sanırım.. şu türk filmlerinin canı çıksın
Selam kızlar. Benim derdim boyumu astı ve artık dayanamadıgim icin hem buraya anlatmak hemde yardım almak istedim. Herkese öncelikle teşekkürler.
10 aylık bir iliskim var. Ciddi bir iliski. Beni tanıyan oldugum gibi seven değiştirmeden yasayan, kültürlü, eğitimli merhametli biri. Benim geçmişimi ve bana dair herseyi biliyor. Beni bu halimle seviyor.
Fakat sorunların ilki su ki kendisi benim ailem tarafından istenmiyor.
Erkek arkadaşımın ailesi varlıklı bir aile. Erkek arkadasımda varlıklı bir yasam surmuş. Ama Anadolu'da ki cogu zengin insanımız gibi tutumlu insanlar. Dışarıdan baksanız aaa bunlar zengin demezsiniz mesela. Ama gercekte öyleler.
Bense belli bir yasa kadar cok zengin olmasak bile hep bir standart üstünde yasamış yetişmiş bir kızım. Ailemde boyle insanlar.
Erkek arkadasım basta beni yanlış anlamasın diye zaten ona bu konulardan bahsetmemistim. Ama on ay geçtikçe farkettim ki ne hediye almayı biliyor. Ne de para harcıyor.
Cevreme danıştım. Seni deniyor olabilir dediler. Hani param icin mı benimle diye. Ama mantıksız geliyor bu. Kac yasında insanlarız. Çalışıyorum isim gücüm var. Ne diye boyle birsey icin bir erkekle on ay birlikte olayım.
Annem ve ablam bu kısının cimri oldugunu ve cimri insanla ömür geçmeyeceğini söylüyorlar. Sürekli "evlensen de sonun mutsuzluk" diyorlar.
Ailesinin de cimri oldugunu söylüyorlar. Ki soyle birsey mesela annesi bana hediye yollamıştı. Sevdigim bir sekilin kolyesini. Ama gümüş yani.
Hediyeyi anneme gösterdiğimde "bu ne boyle gümüş bu insanların nesi zengin boyle hediye mı yollanır insan utanır " diye cevapladı.
Çevremde ki kızlara bakıyorum. "Erkek arkadasım sunu almalı bunu almalı kafasında hepsi. Boyle değerli olunduğunu iddia ediyorlar. Ve zengin olsa bile cimri oldugu icin ve ben hediye isteyecek bri olmadığım icin mutlu olmayacağımı söylüyorlar.
Bir yerden sonra sevgi bitiyor. Gözüne batar diyorlar.
Size sorum bu. Aranızda vardır tecrübeli olanlarınız. Bana yardımcı olun. Bu kişi sonradan değişir mı veya yaptıkları anormal mı? Ya da gercekten iyi erkek pahalı hediye alan erkek midir? Ideal es bu mudur yani?
Ailesiyle sadece telefonda tanıştım ben. Yüzyüze henüz tanışmadım.
Siz sadece gümüş kolye yollandığı için mi bu çelişkilere düştünüz?
Bende gördüğünüz pekçok şey sonucu bu yargıya vardınız sandım.
Bence gelen kolye altın olsa sizin kabul etmemeniz gerekirdi henüz ortada bir resmiyet yokken .
Sevgilinizle. Değilde, ailenizle daha çok problem yaşayacak gibisiniz.
O zaman ailenin abarttığına kararım kesin. Kadın incelik yapmış. Daha belanı mı istiyorsun derler.Hatta bence senin de annesine kendi kararınca minik br jest yapman icab eder.
Dediğim gibi erkek arkadaşını da kendin ölçebilirsin ancak... Olmadı yontarsın adamı accık.Hazır yontulmuşlarında istenmeyen çıkıntılar olabiliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ablamdan biliyorum. sevgi falan boş evet gözüne batıyor. ha dert para pul hediye değil
kârsınması böyle iki kurusun hesabını yapması cok irrite bi durum
ablamın eşide gayet zengin ama adam cimri ölecek cimrilikten. insan soğuyor yani
dediğim gibi ben sizi anladım cevrenizdekilerde haklı
evlilik farklı bi boyut
para sakınması çok itici bi süre sonra soğursun
Selam kızlar. Benim derdim boyumu astı ve artık dayanamadıgim icin hem buraya anlatmak hemde yardım almak istedim. Herkese öncelikle teşekkürler.
10 aylık bir iliskim var. Ciddi bir iliski. Beni tanıyan oldugum gibi seven değiştirmeden yasayan, kültürlü, eğitimli merhametli biri. Benim geçmişimi ve bana dair herseyi biliyor. Beni bu halimle seviyor.
Fakat sorunların ilki su ki kendisi benim ailem tarafından istenmiyor.
Erkek arkadaşımın ailesi varlıklı bir aile. Erkek arkadasımda varlıklı bir yasam surmuş. Ama Anadolu'da ki cogu zengin insanımız gibi tutumlu insanlar. Dışarıdan baksanız aaa bunlar zengin demezsiniz mesela. Ama gercekte öyleler.
Bense belli bir yasa kadar cok zengin olmasak bile hep bir standart üstünde yasamış yetişmiş bir kızım. Ailemde boyle insanlar.
Erkek arkadasım basta beni yanlış anlamasın diye zaten ona bu konulardan bahsetmemistim. Ama on ay geçtikçe farkettim ki ne hediye almayı biliyor. Ne de para harcıyor.
Cevreme danıştım. Seni deniyor olabilir dediler. Hani param icin mı benimle diye. Ama mantıksız geliyor bu. Kac yasında insanlarız. Çalışıyorum isim gücüm var. Ne diye boyle birsey icin bir erkekle on ay birlikte olayım.
Annem ve ablam bu kısının cimri oldugunu ve cimri insanla ömür geçmeyeceğini söylüyorlar. Sürekli "evlensen de sonun mutsuzluk" diyorlar.
Ailesinin de cimri oldugunu söylüyorlar. Ki soyle birsey mesela annesi bana hediye yollamıştı. Sevdigim bir sekilin kolyesini. Ama gümüş yani.
Hediyeyi anneme gösterdiğimde "bu ne boyle gümüş bu insanların nesi zengin boyle hediye mı yollanır insan utanır " diye cevapladı.
Çevremde ki kızlara bakıyorum. "Erkek arkadasım sunu almalı bunu almalı kafasında hepsi. Boyle değerli olunduğunu iddia ediyorlar. Ve zengin olsa bile cimri oldugu icin ve ben hediye isteyecek bri olmadığım icin mutlu olmayacağımı söylüyorlar.
Bir yerden sonra sevgi bitiyor. Gözüne batar diyorlar.
Size sorum bu. Aranızda vardır tecrübeli olanlarınız. Bana yardımcı olun. Bu kişi sonradan değişir mı veya yaptıkları anormal mı? Ya da gercekten iyi erkek pahalı hediye alan erkek midir? Ideal es bu mudur yani?
Senin değerin parayla ölçülemez ki.. Çok kötü sözler bunlar. Ama aile böyle söyleyince bilinçaltına bu inançlar yerleşiyor. Ne kadar pahalı hediye, o kadar değerliyim diye düşünüyor insanlar.... Yok böyle bir şey...
Cimrilik konusunda tereddütleriniz varsa ileriye yönelik hayaller kurarak onu anlamaya çalışın. Mesela tatil hayallerinizi, düğün hayallerinizi, evinizin hayali... vs. paylaşın. Eğer yapabileceği ama "gereksiz" gördüğü şeyler varsa mutlaka sinyal verir. sizin için önemli şeyler için "gereksiz" ya da "çok pahalı" derse... bence o zaman düşünün.
Varlık içinde yokluk yaşamak da doğru değil.
Cimrilik mi tutumluluk mu bunu ancak siz çözebilirsiniz.
bence güzel bir hediye almış sevdiğin şeklin gümüşünü. gayette güzel bence. mesela bir yere gittiğinizde yemek falan yemiyor musunuz öyle ya da bir şeyler içmek gibi. bunları yapmıyorsa cimridir. ama hediye konusunda bişey diyemem çünkü erkeklerin çoğu anlamıyor bu tarz şeylerden.annesinin aldığıda gayet güzel bir hediye bence