Ideal eş, pahalli hediye alan eş midir?

ya kusura bakmayın da bellı yasta bellı duzeyde akıllı egıtımlı kendı ayakları ustunde duran bır kadın olarak cok muazzam ve guzel bır tablo cızdınız kafamda ama sıze boyle bır cumle kuran ınsanları nasıl oldu da cıddıye aldınız,acaba mı dedınz ve buraya yazma geregı duydunuz anlamadım.yahu boyle sacma sey olur mu!tamam dıyelm kı evlendinz ve sevgınz de bıttı...ama adam cok zengın ve sızı rahat yasatıyor dıye onunla evlı kalmaya devam mı edeceksnız!bunun mantıklı muhakemesını sız yapabilirsnz bence.hedıye gonul oksar evet ama almazsa da ne kaybedılır bundan onun cımrı oldugu sonucuna nasıl varabilirz kı.bnce tutumlu olsa daha bıle ıyı.evlenıp cocuklarınız oldugunda zaten ıster ıstemez tutumlu olma durumunu ogreneceksınız.beyefendı sımdıden biliyorsa eger bence sanslı bıle sayılırsınz.

Ailesiyle daha yüz yüze dahi gelmemişsiniz..
Gelen hediye gümüş değilde altın olsaydı kabul edecek miydiniz ?
Düşünmesi bir incelik değil midir zaten , hediye aldıktan sonra ne yollamış ne almamış tarzı düşünmek hiç hoş bir davranış değil bence..

Sorun ileride sevgi biterse hediye almazsa degıl ama. Sorun benim ondan daha farklı yetişmiş olmam. Benim yetişme tarzımın nasıl anlatsam ailesiyle profiline ters uyuşmasi.

Mesela ben hediye olayını cok severim. Kişiye bunu söylemem beni yanlış anlamasına sebep olabilir. Ama yetişme tarzım bu sekilde. Tutumlu muyuz değiliz biz mesela

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Icim rahatladı su an. Açıkcası bana kotu gelen su yorumlardi. Yoksa ben kolyeyi gayet beğendim. Ama bana ailemin ve cevremin söylediği sey su" eger bunu kabul edersen degerinin bu kadar oldugunu belli edersin " lafı

ben de sürekli pahalı hediye alan eşin altında bir pislik ararım hep :26: neyi kamufle etmeye çalışıyor diye düşünürdüm sanırım.. şu türk filmlerinin canı çıksın

Ne alakası var Allah aşkına.. Ne kadar saçma bir düşüncedir bu !
Ne yani şimdi sevgilinin durumu olmasa orta dereceli kendi çapında ailesi sana hediye olarak gümüş kolye değilde farklı bir şey alıp yollasa, ve sende bu hediyeyi kabul etsen kendi değerini belirlemiş mi oluyorsun ?
Çevrenize, ve ailenizin dediklerine bir süreliğine kulak tıkayın..
Tıkayın ki söylenenlere inanıp , kendi hayatınızdan olmayın..
Yaşayın ve görün , ailenin yaptığı ön yargıdan başka bir şey değil..

Bak ne güzel daha annesi seninle yüz yüze tanışmamışken sana hediye alıp yollamış.Bu davranışın güzelliğiyle ilgilenin. Buna yoğunlaşın..
Hiç almamasından daha iyidir ..

Siz sadece gümüş kolye yollandığı için mi bu çelişkilere düştünüz?

Bende gördüğünüz pekçok şey sonucu bu yargıya vardınız sandım.

Bence gelen kolye altın olsa sizin kabul etmemeniz gerekirdi henüz ortada bir resmiyet yokken .

Sevgilinizle. Değilde, ailenizle daha çok problem yaşayacak gibisiniz.

ailen abartmış...sevgi herşeyden önemli...zengin ve gönlübol biriyle evlendiğini düşün, seni hediye yağmuruuna tutan paraya boğan...
ama sevgi??? o yoksa bunların hiçbiri göze görünmez...
eşim beni sevsin bende onu seveyim gerisi boş...bomboş...bu hayat sevgiyle yürür, ömür sevgi varsa huzurlu geçer...
para detaydır sadece veya cimrilik vs....

ablamdan biliyorum. sevgi falan boş evet gözüne batıyor. ha dert para pul hediye değil
kârsınması böyle iki kurusun hesabını yapması cok irrite bi durum
ablamın eşide gayet zengin ama adam cimri ölecek cimrilikten. insan soğuyor yani
dediğim gibi ben sizi anladım cevrenizdekilerde haklı
evlilik farklı bi boyut
para sakınması çok itici bi süre sonra soğursun

Ailesiyle sadece telefonda tanıştım ben. Yüzyüze henüz tanışmadım.

O zaman ailenin abarttığına kararım kesin. Kadın incelik yapmış. Daha belanı mı istiyorsun derler. Hatta bence senin de annesine kendi kararınca minik br jest yapman icab eder.

Dediğim gibi erkek arkadaşını da kendin ölçebilirsin ancak... Olmadı yontarsın adamı accık. Hazır yontulmuşlarında istenmeyen çıkıntılar olabiliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayır bu degildi. Üstte de belirttiğim gibi yetiştirilis tarzımızın farklı olması da buna dahildi. Mesela benim ailem cok eli bol insanlardir. O yuzden garip geliyordu cogu sey.

Düzelir degıl mı :) korkum hep boyle kalması. Odun odun durması aldım bende annesine birsey gayette beğenip vitrinine koymuş cok mutluda oldum

Senin değerin parayla ölçülemez ki.. Çok kötü sözler bunlar. Ama aile böyle söyleyince bilinçaltına bu inançlar yerleşiyor. Ne kadar pahalı hediye, o kadar değerliyim diye düşünüyor insanlar.... Yok böyle bir şey...

Cimrilik konusunda tereddütleriniz varsa ileriye yönelik hayaller kurarak onu anlamaya çalışın. Mesela tatil hayallerinizi, düğün hayallerinizi, evinizin hayali... vs. paylaşın. Eğer yapabileceği ama "gereksiz" gördüğü şeyler varsa mutlaka sinyal verir. sizin için önemli şeyler için "gereksiz" ya da "çok pahalı" derse... bence o zaman düşünün.

Varlık içinde yokluk yaşamak da doğru değil.
Cimrilik mi tutumluluk mu bunu ancak siz çözebilirsiniz.

Iste tam olarak bunu sordum ben. Sonunda anlatabildim kendimi. Soğuma olur degıl mı

bence güzel bir hediye almış sevdiğin şeklin gümüşünü. gayette güzel bence. mesela bir yere gittiğinizde yemek falan yemiyor musunuz öyle ya da bir şeyler içmek gibi. bunları yapmıyorsa cimridir. ama hediye konusunda bişey diyemem çünkü erkeklerin çoğu anlamıyor bu tarz şeylerden.annesinin aldığıda gayet güzel bir hediye bence

Kendisi asla cimri olmadıgını sadece tutumlu oldugunu iddia ediyor. Kendisine harcaması veya yaşayış tarzı da bunu belli ediyor. Ha bana almadı evet pahalı bir hediye ama kendisi giyim kuşam olarak gayet lüks biri.

Yok tam tersine boğa burcu kendisi. Yemeği içmeyi cok seviyor. Ama anneme göre mesela gecen gün iftar yemeğine gittik sık bir otelde yer ayırmıştı falan. Annem diyor ki beni kibarlık yapıp cagirabilirdi. Çağırmadı. Kendini beğenmiş odun cimri bu adam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…