Ideal eş, pahalli hediye alan eş midir?

Olabilir doğrudur. Cunku cok sıkıntı gormus biri bu konuda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ama bırtanem parayla hıc bırsey olmuyor olmamalımı elbette olmalı bu adam senı ac bırakırmı hayır , kımseye muhtac edermı etmez bak cok sukur sende calısıyorsun daha ne ele ele verır herseyı yaparsınız ..hem evlenınce ıpler sende olacak gıt pahalısını begen alsın sıkma guzel gonlunu ..ayyy bu adam cımrı olupta napacak canım kupemı basacak parayı

Evlenince o ipi bende tutma becerisi yokmuş bende. Annemin deyişine göre

O da kötüymüş. Anneme dikkat edeceğim ama nasıl edeceğim onu bilmiyorum iste.

Çok fazla söylediklerini ciddiye almayarak, kafanızı meşgul etmemesini sağlayarak edebilirsiniz. Aksi halde bu kişiyle ilgili düşünceleriniz değişebilir.
Tutumlu biri ise zaten bu güzel bir şey, benim eşim de ben de henüz para idaresini bilmiyoruz ve ay sonunda kalakalıyoruz Şimdi doğum günüm yaklaşıyor inşallah pahalı hediye almaz diyorum çünkü olan bana olacak

:) zamanında sıkıntı yasamış biri olarak tutumlu olmayı kendime öğüt edindim ben. O yuzden tutumlu olunması anlaşabilmem icin ilk etken. Cunku ileride bütçeler birleşiyor ama cimrilik baska birsy. Bu yuzden çıkmazlara kalıyorum boyle

Benim bir arkdasim vardi her genc kiz gibi lüks arabalar para zenginlik hep hosumuza giderdi.neyse bu arkdsmn cevrsnde cok zengn ve ondan hoslanan bir cocuk vardi.arkdsm sif gezmek tozmak icin onunla gorsmeye basladi ama cocuk okadar cirkinki anlatamam ama deli gibi para var.neyse ben birine asik oldum kendi halinde calisip didinen bir cocuk ve cokda yakiskli.neyse ben aski sectim evlendim arkadasmda parayi secti.ben kendi cabamla didindim evimi gönlüme göre dosedim evimzdeki hersey kendi zevkimiz ve hersey bizi yanstiyor.arkadsim parayi secti o cicukla evlendi.evleri son derce lüks ama cogu seyi kayinvalidesi secti kocasinin altinda son model araba arkadsm yuruyerek gider gelir.adamin kizdan haberi yok kendine zengin bir tek hicde guzel bir evlilkleri olmadi kizi dovdut hep kavga.benim esim dünyalar iyisi biraz fazla parasi olsa bana hediye alir akli fikri bende oyy canim kocam.hakkini odeyemem.arkasimi sorsan tamamen baska birine donsdu o eski kiz yok artik mutsuz hauattan zevk almaz birine donsdu gulmeleei bile sahte.sakin para pul gözünü kandirmasin ask sevgi evlilkde bu önemli adam asiksa karissina parasi oldkca dunyalari alir

Yazınız bosa gitmedi. Cok teşekkür ederim yorumunuz icin arada kaynadı sadece baska be muhabbet yuzunden

ideal eş pahalı hediye alan eş değildir,ideal anne paragöz olmayan annedir..
bu arada yuvayı kursanda annen vesilesiyle çabucak bozulacaktır çünkü bu kafa mahkemede ne kadar nafaka isteyebiliriz kafası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hata sizin ailenizde insanların durumları iyi diye takıp takıştırıp lüx araçlara binip benim param havasında saçmaları gerekmiyoki gayet mütavazi hayat süren binlerce zengin var kaldıki erkek arkadaşınızın içinden gelmemiş yada çok bilmediği için hediye almamış olabilir hediye almakla cimri olmak ayrı şeyler ayrıca durumları kötü olsa dahi insan parayla insan olmaz yüreğiyle insan olur bunları göz önünde bulundurun

Ailem bu yuzden zengin olmadıklarını iddia ediyor iste

Kusura bakma ama senin ailen bildiğin maddiyatçı insanlar. Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz arada ne söz var ne nişan insanlar niye sana pahalı hediye alsınlar ki hediye almak zorunda bile değiller. O hediyeyi kabul etme sevgilinin suratına çarp değerini daha iyi anlarlar hem kendilerini böyle maddiyatçı bir aileden kurtarmış olurlar

erkek arkadaşın,biz çok zenginiz mi dedi,sen bu adamı parası için mi sevdin de hep para muhabbeti yapıyorsunuz:26:

Ailemle degıl benimle evlenecek. Sevdigim adamı benden kurtarmak ne demektir boyle yazmayın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…