Ideal eş, pahalli hediye alan eş midir?

Belki cidden hediye almayı bilmiyordur.

Knu sahbesne gümüş hatrlatmayn(((

Bilemiyorum bu konuda yorum yapsam mi :))
Topa tutulmayacaksam, yazayım. .
Simdi bak guzel kardesim, hayattan edindigim tecrübeye dayanarak cok harcama yapılan kadının cok kiymetli olduğunu soyleyebilirim.
Ha adam cok zengindir, karisini mutamadiyen aldatiyordur. Bunu örtbas etmek icin de karisini hediyelere boguyordur o ayri mevzu. Ben genel yorumluyorum.
İlk evliligimde hayatın müşterek oldugunu siddetle savundum ve neredeyse adamdan daha cok harcama yaptim. Sonra ne mi oldu?
O nasilsa bedava aldim zihniyetiyle kapısında besledigi köpek muamelesi yapti.
İkinci evliligimde ayni dusuncelerle ayni seyleri yaptim. Esimle dugun harcamalarini yariyariya paylastik. Ne mi oldu? Adam borc icinde yuzsek bile aldikca alir, sevdikce sever, yoktan var eder..
Yani diyecegim o ki kisilik meselesi.
Yalniz soyle bir durum var. Sen pazardan 10 liraya aldigin terlige deger verir misin?
O terligi nerelerde kullanırsınız?
Vakko'dan aldigin ayakkabiyi ne yaparsın?
Nerelerde kullanırsınız?
İste anladigim kadariyla erkeklerin cogu boyle düşünüyor. .

beni yanlış anlama sen öyle birisin demedim. sadece hani o ihtimale karşı seni deniyorsa 10 ay gibi bir süre belki sevgiline yetmemiştir dedim. sevgilini tanımadığım için kesin bir yorum yapamam ihtimallerle konuşuyorum:) sen de bu kadar düşünme bu para konusunu. eğer seviyorsan devam et hiç bozma. seni olduğun gibi kabul etmesi çok güzel bence. ayrıca her insanın bir kusuru vardır. belki onunda kusuru cimriliktir (sadece bir tahmin bu). cimri olmayıp da seni deneme ihtimali de var çünkü. yani her ne olursa olsun bu konu dışında sorun yoksa boşver takma derim ben.

Annemde bunu savunuyor iste. Bu yuzden mutsuz olacağımı iddia ediyor. Sonunda pişman olacağımı söylüyor. Cunku o da sizin ilk evliliğiniz gibi bir evlilik yasamış biri.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Knu sahbesne gümüş hatrlatmayn(((

aslında konu sahibinin sevgilisinin annesi de doğru olanı yapmış.oğlunun sevgilisine gümüş almış,senin bana önerdiğin gibi.üstelik daha 10 aylık sevgililer.benim oğlumla kız arkadaşı 1,5 senedir beraberler

Ama0isteme falan olckmş yanı kız nişanlı adayı

Bizimki biraz sevgililik gibi degıl. En basından beri aileler biliyor. En basından beri de soz Nisan konuşuluyor. Benim ve ailemin kararsızlığı var bu konularda

biz de baştan beri biliyoruz,vakti gelince biz de isteyeceğiz.bu kararsızlıkla bu işi sürdürme bence.uzamadan bitir.açıkcası bu düşüncelerde dünürüm olsun hiç istemem ben

biz de baştan beri biliyoruz,vakti gelince biz de isteyeceğiz.bu kararsızlıkla bu işi sürdürme bence.uzamadan bitir.açıkcası bu düşüncelerde dünürüm olsun hiç istemem ben

Tamam siz beni almayın olsun bitsin hemen gidip bitiriyorum iliskimi bende

Ben annene hak verdim gumus kolye liseliler birnirine gumus kolye hediye ediyor...kaldi ki yakin biri. Bence yakinlik derecesi artmissa altin alip yollamaliydi...

Ben annene hak verdim gumus kolye liseliler birnirine gumus kolye hediye ediyor...kaldi ki yakin biri. Bence yakinlik derecesi artmissa altin alip yollamaliydi...

Altın degildi konu. Baska birşeyde olabilirdi. Zaten annemin taktığı konu buydu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…