Ideal eş, pahalli hediye alan eş midir?

iş ciddiye binsin anlarsın aile önemli bir faktördür evlilikte

Ben önemsiz bir konu demiyorum. Ama sevdigim kişiyle ayrılmam ailem yuzunden niye olsun veya siz niye bunu diliyorsunuz bunu anlamıyorum bu kadar kotu olmayın hoş degıl bu üslup

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben önemsiz bir konu demiyorum. Ama sevdigim kişiyle ayrılmam ailem yuzunden niye olsun veya siz niye bunu diliyorsunuz bunu anlamıyorum bu kadar kotu olmayın hoş degıl bu üslup

Ben dilemiyorum ki ailenin söylediğini yaparsan ne olacağını söylüyorum o hediyeyi sırf gümüş olduğu için kabul etmeseydin sevdiğin adamın tepkisi ne olurdu?

Ben dilemiyorum ki ailenin söylediğini yaparsan ne olacağını söylüyorum o hediyeyi sırf gümüş olduğu için kabul etmeseydin sevdiğin adamın tepkisi ne olurdu?

Olur mu oyle sey. Ben en basından beri yazıyorum soyluyorum. Kolyeyi cok sevdim ve annem delirsede boynumda o kolye. Çıkarmıyorum.

Ben sadece size danışmak icin yazdım. Annem mı haklı yoksa ben dogru yolda miyim diye.

konun bu olabilir ama sen bu adamı paralı diye mi sevdin:44:

Ne alaka ama simdi. en bastan beri yazıyorum ya benim umrumda degildi benim icin bir erkek eger evine bakabilecek kadar kazanıyorsa zaten zengindir. Ötesinde gözüm yok. Cocuk degilim sadece cimri biriyle yapamam bunu biliyorum. Ve cimrilik parayla alakalı birsey degıl. Bu farkları bilmiyorum ben. Nasıl anlayacağımı da bilmiyorum. Bunları sordum size.

Cunku anneme göre zenginler cimri olur. sürekli bunu söylüyor. Hayır cimri degıl anne dediğimde ise o zaman seni kandırıyor fakir bu insan diyor.

Arada sürprizler yapmasını yada sebepsiz hediye almasını her kadın ister...
Amaç karşı tarafı mutlu etmek neticede...
Ufak yada büyük, farketmez önemli olan düşünmesi bence.
Teneke alsa niye gümüş değil
Gümüş alsa niye altın değil
Altın alsa niye pırlanta değil
Pırlanta alsa...
Uzar da uzar yani...
Bence fazla takılmamalı böyle şeylere. Cimrilikle tutumluluk farklı şeyler ve sevgiliniz tutumlu birisi.
He ama diyorsanız ki, süpriz yapmaz, hesabı ödemekten suratıma bakar veya küçük jestler yapmaz; o apayrı bir konu.

Arada sürprizler yapmasını yada sebepsiz hediye almasını her kadın ister...
Amaç karşı tarafı mutlu etmek neticede...
Ufak yada büyük, farketmez önemli olan düşünmesi bence.
Teneke alsa niye gümüş değil
Gümüş alsa niye altın değil
Altın alsa niye pırlanta değil
Pırlanta alsa...
Uzar da uzar yani...
Bence fazla takılmamalı böyle şeylere. Cimrilikle tutumluluk farklı şeyler ve sevgiliniz tutumlu birisi.
He ama diyorsanız ki, süpriz yapmaz, hesabı ödemekten suratıma bakar veya küçük jestler yapmaz; o apayrı bir konu.

Sürpriz yapar. Zaten arada ki farkı burası sayesinde çözmüş oldum :) cok sagolun

Selam kızlar. Benim derdim boyumu astı ve artık dayanamadıgim icin hem buraya anlatmak hemde yardım almak istedim. Herkese öncelikle teşekkürler.

10 aylık bir iliskim var. Ciddi bir iliski. Beni tanıyan oldugum gibi seven değiştirmeden yasayan, kültürlü, eğitimli merhametli biri. Benim geçmişimi ve bana dair herseyi biliyor. Beni bu halimle seviyor.

Fakat sorunların ilki su ki kendisi benim ailem tarafından istenmiyor.

Erkek arkadaşımın ailesi varlıklı bir aile. Erkek arkadasımda varlıklı bir yasam surmuş. Ama Anadolu'da ki cogu zengin insanımız gibi tutumlu insanlar. Dışarıdan baksanız aaa bunlar zengin demezsiniz mesela. Ama gercekte öyleler.

Bense belli bir yasa kadar cok zengin olmasak bile hep bir standart üstünde yasamış yetişmiş bir kızım. Ailemde boyle insanlar.

Erkek arkadasım basta beni yanlış anlamasın diye zaten ona bu konulardan bahsetmemistim. Ama on ay geçtikçe farkettim ki ne hediye almayı biliyor. Ne de para harcıyor.

Cevreme danıştım. Seni deniyor olabilir dediler. Hani param icin mı benimle diye. Ama mantıksız geliyor bu. Kac yasında insanlarız. Çalışıyorum isim gücüm var. Ne diye boyle birsey icin bir erkekle on ay birlikte olayım.

Annem ve ablam bu kısının cimri oldugunu ve cimri insanla ömür geçmeyeceğini söylüyorlar. Sürekli "evlensen de sonun mutsuzluk" diyorlar.

Ailesinin de cimri oldugunu söylüyorlar. Ki soyle birsey mesela annesi bana hediye yollamıştı. Sevdigim bir sekilin kolyesini. Ama gümüş yani.

Hediyeyi anneme gösterdiğimde "bu ne boyle gümüş bu insanların nesi zengin boyle hediye mı yollanır insan utanır " diye cevapladı.

Çevremde ki kızlara bakıyorum. "Erkek arkadasım sunu almalı bunu almalı kafasında hepsi. Boyle değerli olunduğunu iddia ediyorlar. Ve zengin olsa bile cimri oldugu icin ve ben hediye isteyecek bri olmadığım icin mutlu olmayacağımı söylüyorlar.

Bir yerden sonra sevgi bitiyor. Gözüne batar diyorlar.

Size sorum bu. Aranızda vardır tecrübeli olanlarınız. Bana yardımcı olun. Bu kişi sonradan değişir mı veya yaptıkları anormal mı? Ya da gercekten iyi erkek pahalı hediye alan erkek midir? Ideal es bu mudur yani?

Bence bu tarz seyler sorun edilmemeli yani hediye almamasi cimri oldugu anlaminami geliyr,. İcinden gelmesi lazm hediye almasi icin ne fakirler var yemez icmez hediye almak icin kiz arkadsna. Belkide sevmiyordur hediye alip vermeyi. Turlu turlu insanlar var. Daha 10 ay olmus. Senonunla hediye alsin diyemi birliktesn. Yoksa kisiligi icin onu sevdigin icinmi eger seviyrsan cimri olsa bile bu seni yormaz canm emin olablrsin. Benm sevgilimin de durumu cok iyi hemde yillardr beraberz birgun olsun bisey beklemdim. Yemege gttgmzde bile ben ismarliycam dedim. Bilmiyrm ya bana gore cok ters boyle seyler. Herkesin gonlu bol olmayabilir eli sıkı olabilir. Bunlar onun kisiligini degstrmez. Seviyrsan seversn yani

Bence burda esas sorun nisanlinizin degil de annenizin dusunceleri , siz nisanli degilsiniz bir sey degilsiniz ne almasini bekliyor ki? Kadin incelik yapmis gumus yollamis hicbir sey de almayabilirdi.Nisanli falan olursunuz 2-3 ay sonra dugun olur anlarim ki onda bile bir sey almak zorunda degil , suanki durumda fazla bile yapmis bence hic yapmayanlar da var.

Bence burda esas sorun nisanlinizin degil de annenizin dusunceleri , siz nisanli degilsiniz bir sey degilsiniz ne almasini bekliyor ki? Kadin incelik yapmis gumus yollamis hicbir sey de almayabilirdi.Nisanli falan olursunuz 2-3 ay sonra dugun olur anlarim ki onda bile bir sey almak zorunda degil , suanki durumda fazla bile yapmis bence hic yapmayanlar da var.

Haklısınız sagolun

Selam kızlar. Benim derdim boyumu astı ve artık dayanamadıgim icin hem buraya anlatmak hemde yardım almak istedim. Herkese öncelikle teşekkürler.

10 aylık bir iliskim var. Ciddi bir iliski. Beni tanıyan oldugum gibi seven değiştirmeden yasayan, kültürlü, eğitimli merhametli biri. Benim geçmişimi ve bana dair herseyi biliyor. Beni bu halimle seviyor.

Fakat sorunların ilki su ki kendisi benim ailem tarafından istenmiyor.

Erkek arkadaşımın ailesi varlıklı bir aile. Erkek arkadasımda varlıklı bir yasam surmuş. Ama Anadolu'da ki cogu zengin insanımız gibi tutumlu insanlar. Dışarıdan baksanız aaa bunlar zengin demezsiniz mesela. Ama gercekte öyleler.

Bense belli bir yasa kadar cok zengin olmasak bile hep bir standart üstünde yasamış yetişmiş bir kızım. Ailemde boyle insanlar.

Erkek arkadasım basta beni yanlış anlamasın diye zaten ona bu konulardan bahsetmemistim. Ama on ay geçtikçe farkettim ki ne hediye almayı biliyor. Ne de para harcıyor.

Cevreme danıştım. Seni deniyor olabilir dediler. Hani param icin mı benimle diye. Ama mantıksız geliyor bu. Kac yasında insanlarız. Çalışıyorum isim gücüm var. Ne diye boyle birsey icin bir erkekle on ay birlikte olayım.

Annem ve ablam bu kısının cimri oldugunu ve cimri insanla ömür geçmeyeceğini söylüyorlar. Sürekli "evlensen de sonun mutsuzluk" diyorlar.

Ailesinin de cimri oldugunu söylüyorlar. Ki soyle birsey mesela annesi bana hediye yollamıştı. Sevdigim bir sekilin kolyesini. Ama gümüş yani.

Hediyeyi anneme gösterdiğimde "bu ne boyle gümüş bu insanların nesi zengin boyle hediye mı yollanır insan utanır " diye cevapladı.

Çevremde ki kızlara bakıyorum. "Erkek arkadasım sunu almalı bunu almalı kafasında hepsi. Boyle değerli olunduğunu iddia ediyorlar. Ve zengin olsa bile cimri oldugu icin ve ben hediye isteyecek bri olmadığım icin mutlu olmayacağımı söylüyorlar.

Bir yerden sonra sevgi bitiyor. Gözüne batar diyorlar.

Size sorum bu. Aranızda vardır tecrübeli olanlarınız. Bana yardımcı olun. Bu kişi sonradan değişir mı veya yaptıkları anormal mı? Ya da gercekten iyi erkek pahalı hediye alan erkek midir? Ideal es bu mudur yani?

ya daha 10 aylık ilişkiniz var kadın sana pırlanta mı alacaktı ne güzelişte değer vermiş almış o kolyeyi

Ailesini aileme anlattığımda araştırma yapmışlardı. Tanınmış zengin bir aileler. Ama bizimkiler pek inanmadı sanırım bu duruma. Ya da layık görmediler bilmiyorum cunku ailesi dedigim gibi dıştan bakıldığında belli etmeyen mütevazı insanlar. Kıyafetleri bile oyle.

Hediyeden sonra bu mu zengin demeye başladılar. Hayır isin ilginçi benim ailemde fakir bir aile degıl. Cok şükür normal bir standartımız vardır. Ama anneme göre gelin adayına gümüş kolye almak ayipmis. Millet neler neler alirmiş.

annen abartmış hani nişanlı olsan neyse daha sevgilisiniz gelin aday adayısınız daha

[QU OTE=darkmore;36275175]Annene ne alinmis merak ettim babanla evlenmeden once:KK66:[/QUOTE]

Anneme bisi alınmamış olması zaten onu bu konuda bana oldu sana olmasın mantığına surukluyor

Şimdi siz sadece sevgilimisiniz gelin adayımısınız?hangsi ailesi ve aileler bildgne göre gümüş kolye ne yahu?
Yani tam blmyrum olayınızı ama gelin adayna bu alınır mı yazmşsınız?bencede çok ayıp imkan yoksa neysede varken alınmaması tuhaf yani

X