- 4 Şubat 2013
- 401
- 32
- Konu Sahibi Cikolataseven
cevanızı okuyunca ben ne yazdım ki konu sahibi bunları cevap olarak yazmış dedim
Bir senelik iliskim var dedim cunku orada da yazdığım gibi burada da yazdığım gibi ailesi tanınan bir aile ve en ufak bir falsomda buraya yazdığım belli olur anlatabildim ?
demişsiniz ya bende madem bu kadar düşünüyordunuz,çünkü önceki geçmişiniz pek parlak değil,
önceki yaşadığınız ilişkiyi anlattığınız bir forumda bu konuyu açmanız garip dedim.yoksa tabi ki yazabilirsiniz.
ve tekrar ediyorum.her ne kadar siz yok desenizde benim derdim o değil desenizde
annenizde ve ablanızda olduğu gibi sizde de zenginlik takıntısının olduğunu düşünüyorum.
beni bir tek bu rahatsız etti.
ayrıca niye bu kadar hiddetlendiniz onu anlamadım.
yeni üyelik alıp sahte hesap açmalar felan heralde siz yazdığınıza göre benden iyi biliyorsunuz.
saptırmassanız sevinirim.
Forumu takip eden biriyim. Sık sık her konuda sahte hesap muhabbeti açılır.
Bu birincisi.
Ikincisi Abes dediğiniz sey kendi icinde Abes. Cunku zaten ben bilinmemesi icin bazı bilgileri yanlış verdigimi açıklıyorum. Anlaşılmamasi icin. Bunu da soyluyorum. Bunu yapmama rağmen bana "bilinirse diye korkuyorsan nasıl acıyorsun yeni konu" muhabbeti yapıyorsunuz. Zaten gerekli önlemi aldığımı söylememe rağmen.
Bunun disinda hiddetlenmedim. Sadece dünden beri bana pek cok yorum geldi. Cok kotu yorumlarda geldi. Özelden mesajda geldi. Hepsine belli br çerçevede cevap vermeye çalıştım.
Ama sabah sizin ilk yazdığınız yorumu okuyunca "koş vatandaş ne buldum bak bak" havası gordum bu da komik geldi. Hiddet degıl bu sadece bilmiyorsam söyleyin. Gecmiste hata yapmis ve burada paylaşmış kisiler illa yeni hesap acmak zorunda mı ki?
Ben zaten açtığım konuların farkinda olup yeni konu acıyorum sonucta. Anlatabildim mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi