- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
-
- Konu Sahibi Cikolataseven
Kızlar konu sahibi hanım Şubat ayında açılmış şu konusunda 1 senelik ilişkim var diye bahsediyor. Şimdi aylardan Temmuz, 10 aylık ilişkim var diyor.:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690808
Dirim kendisi durumumuzun iyi olduğu zaman da oldu yokluk da çektik demiş. Yani özel okula giderken sonra yokluk çekmişler. Annem zaten çok çekti o yüzden biraz da böyle falan diyor. Bence tutarsızlık yok.
konu ile pek alakası yok ama gümüş kolye deyince hep aklıma parasız liseli aşıklar geliyor.onun yerine şık bir cüzdan gibi bir şey alınabilirdi ya da fular gibi
hakikaten benim için bile bir iticiliği var
açıkçası iki konu arasında o kadar fark var ki,ikiside aynı kişi olamaz diyor iç sesim.
konu sahibinin anlatımlarından sanki çok eskiden fakirlik çekmişler ama
uzun zamandırda durumları iyi algısını çıkardım.konu 2013 şubatta açılmış.aradan 1.5 seneye yakın bir zaman
geçmiş.bu sürede durumları iyileşmiş.önceki konusunda parasızlıktan dolayı yaptığı yanlış seçimlerden bahsetmiş.sonra
kardeşinin nişan attığı ve şuanda evli olduğu kişilerinde zengin olması,konu sahibinin erkek arkadaşının da zengin olması,
ailesinin gümüş kolyeyi beğenmemesi konu sahibinin sanki erkek arkadaşının "mal varlığı benim için önemli değil" dese de
önemliymiş gibi bir izlenim yarattı.ben rahatsız oldum açıkçası.hep para temalı konular.
milenaJesenska;bende zaten şubat ayında 1 senelik ilişkisinden bahsedipte şimdide 10 aylık ilişkim var yazınca şüphelendim.
sonrada önceki konusunu çıkardım
heralde matematik hesabını yanlış yaptı arkadaş umarım öyledir :18:
açıkçası iki konu arasında o kadar fark var ki,ikiside aynı kişi olamaz diyor iç sesim.
konu sahibinin anlatımlarından sanki çok eskiden fakirlik çekmişler ama
uzun zamandırda durumları iyi algısını çıkardım.konu 2013 şubatta açılmış.aradan 1.5 seneye yakın bir zaman
geçmiş.bu sürede durumları iyileşmiş.önceki konusunda parasızlıktan dolayı yaptığı yanlış seçimlerden bahsetmiş.sonra
kardeşinin nişan attığı ve şuanda evli olduğu kişilerinde zengin olması,konu sahibinin erkek arkadaşının da zengin olması,
ailesinin gümüş kolyeyi beğenmemesi konu sahibinin sanki erkek arkadaşının "mal varlığı benim için önemli değil" dese de
önemliymiş gibi bir izlenim yarattı.ben rahatsız oldum açıkçası.hep para temalı konular.
milenaJesenska;bende zaten şubat ayında 1 senelik ilişkisinden bahsedipte şimdide 10 aylık ilişkim var yazınca şüphelendim.
sonrada önceki konusunu çıkardım
heralde matematik hesabını yanlış yaptı arkadaş umarım öyledir :18:
Madem benim hakkımda konuşuyorsunuz bana sorun buyrun buradayım ?
Bir senelik iliskim var dedim cunku orada da yazdığım gibi burada da yazdığım gibi ailesi tanınan bir aile ve en ufak bir falsomda buraya yazdığım belli olur anlatabildim ?
Durumumuz konusunda yorumlarımı komple okursanız arkadasın birinin farkettigi ve size cevap verdigi durumu anlarsınız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkanızdan konuşmuyoruz zaten,konunuza yazıyorum haliyle gelip cevap verirsiniz.
buraya yazdığınız belli olur mu diye düşünüyorsunuz ama şahsen eski konunuzda yaşadığınız yanlış
ilişkileri bahsettiğiniz bir forumda bu konuyu açmanız da çok abes.
önceden yazdığım gibi düşüncelerimde değişmedi.
dikkat edin ailecek bu zenginlik merakı size yanlış seçimler yaptırmasın :18:
3 kişiye acıyın derler (acıyın derken onların durumunun zor olması bakımından yoksa acınacak haldeler anlamında değil.) Ve bu 3 kişiden biri zenginken fakir düşendir. Fakirlik çekmekten daha zordur, bir dönem zenginken sonra fakir olmak. Ben kendi akrabalarımdan biliyorum. İnanılmaz zenginken birden bize göre çok da fakir olmayan ama standartlarını alaşağı eden bir konuma düştüler. Onlardaki bocalamayı anlatamam. Konu sahibi de özel okulda okurken birden zor durumlara düşmüşler. Bu insanın psikolojisini çok değişik yapar. Ha doğru bir psikoloji mi hayır. Ama ben gene de eski konu ile tutarsızlık göremedim.
1 yıl 10 ay muhabbetini de bilmiyorum. O konuyu okumadım.
İdeal eş çikolatayı en kıymetli hediyeymiş gibi sunandır, gerisi laf-ü güzaf
Erkekler doğru düzgün hediye almasını pek bilmez zaten... Eşim bana daha yeni tanıştığımız zamanlarda bi saat almıştı. Bildiğin liseli kız saati. Aşırı spor! Bense spor ayakkabısı bile topuklu olan kokoşun biriyim! Hiç utanmadım, gidip değiştirdim saati. Pahalı da bi saatti. Hiç takmayacağım bişeye o kadar para verilmesi içime sinmemişti. Onun yerine sizin de dediğiniz gibi benim zevkime hitap eden gümüş bir kolyeyi tercih ederdim. Bence size verilen hediyenin maddi değeri önemli değil. Önemli olan sizin zevkinize hitap etmesi, aranızda bir anlam oluşturması... Ama annenize şu konuda katılıyorum: zengin ama çok fazla para harcamayan cimri bi aile diyorsunuz. Cimri bi insan sizi her zaman mutsuz edecektir. Aileyi de işin içine katarak söylediğinize göre muhtemelen babasının kendi işi var ve oğluyla ortak çalışıyorlar. Dolayısıyla kazançları da ortak ve inanın, babasına sormadan bebeğinize don bile alamayacaksınız. Bence iyice düşünün... Hayatları birleştirmek öyle kuru sevgiyle olacak iş değil... Küçük gördüğünüz problemlerin arkasında buz dağları olabilir. Tabiiki eşinizden önce kendinize güvenin. Çalışıyorum, kendi ayaklarım üstünde duruyorum diyorsunuz. Bu bi avantaj tabii ama almak istediğiniz bayramlık kıyafeti alırken ''Aman almayalım babamlar laf etmesin şimdi israfçıyız diye.'' diyecek bir kocanız olacaksa oradan koşarak uzaklaşın bence...
bana her gelişinde antep fıstıklı çikilata alan kocama kurban olurumm
Yorum yapan arkadaşlar!
Konu sahibinin birde şu konusunu okuyun.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=594326
Ayrıca hangi ara ailesinin maddi durumu iyi oldu
o kısmı anlamadım
nişanlı bile olmadan annesinin iftara çağrılmayı beklemesi pek bir abes.şimdiden bu ilişkiye bu kadar kişi karışırsa işin içinden çıkılmaz.
evet bende konuyu okudum ama arkadaş hem maddiyata önem vermiyorum annem veriyor demiş
ama bu konudda hayyaten önemli şeyin para olduğunu ve zengin bir arkadaşını tavlamaya çalıştığını yazmış
valla açıkçası ben o zengin,anadolulu çocuğa ve ailesine acıdım şimdiden
allahım yardımcıları olsun inş
birde ablanın hizmetçisine bile vermem o hediyeyi demiş annesi
demek ki hizmetçiler falan derken durumları iyi
konu açıkçası midemi bulandırdı benim
Forum adminlerine nasıl ulaşabilirim acaba? Onlara da bu konuyu sorayım. Burası derdini anlatma platformu degıl miymiş? Gecmisinde ki hatasını anlatan devam konusu açamaz miymiş? Yeni üyelik alıp sahte hesapla her konuya özel üyelik mı acmam gerekiyor mus? Bana yardımcı olsun birisi sorayım bu soruları. Hatam varsa bende bileyim siz boyle yapıyorsunuz anlaşılan
:) Rabbim daim etsin mutluluğunuzu