Ideal eş, pahalli hediye alan eş midir?

Kızlar konu sahibi hanım Şubat ayında açılmış şu konusunda 1 senelik ilişkim var diye bahsediyor. Şimdi aylardan Temmuz, 10 aylık ilişkim var diyor.:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690808

Dirim kendisi durumumuzun iyi olduğu zaman da oldu yokluk da çektik demiş. Yani özel okula giderken sonra yokluk çekmişler. Annem zaten çok çekti o yüzden biraz da böyle falan diyor. Bence tutarsızlık yok.

açıkçası iki konu arasında o kadar fark var ki,ikiside aynı kişi olamaz diyor iç sesim.
konu sahibinin anlatımlarından sanki çok eskiden fakirlik çekmişler ama
uzun zamandırda durumları iyi algısını çıkardım.konu 2013 şubatta açılmış.aradan 1.5 seneye yakın bir zaman
geçmiş.bu sürede durumları iyileşmiş.önceki konusunda parasızlıktan dolayı yaptığı yanlış seçimlerden bahsetmiş.sonra
kardeşinin nişan attığı ve şuanda evli olduğu kişilerinde zengin olması,konu sahibinin erkek arkadaşının da zengin olması,
ailesinin gümüş kolyeyi beğenmemesi konu sahibinin sanki erkek arkadaşının "mal varlığı benim için önemli değil" dese de
önemliymiş gibi bir izlenim yarattı.ben rahatsız oldum açıkçası.hep para temalı konular.

milenaJesenska;bende zaten şubat ayında 1 senelik ilişkisinden bahsedipte şimdide 10 aylık ilişkim var yazınca şüphelendim.
sonrada önceki konusunu çıkardım
heralde matematik hesabını yanlış yaptı arkadaş umarım öyledir :18:

konu ile pek alakası yok ama gümüş kolye deyince hep aklıma parasız liseli aşıklar geliyor.onun yerine şık bir cüzdan gibi bir şey alınabilirdi ya da fular gibi

hakikaten benim için bile bir iticiliği var

Annemde bu sekilde söylüyor aynen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Madem benim hakkımda konuşuyorsunuz bana sorun buyrun buradayım ?

Bir senelik iliskim var dedim cunku orada da yazdığım gibi burada da yazdığım gibi ailesi tanınan bir aile ve en ufak bir falsomda buraya yazdığım belli olur anlatabildim ?

Durumumuz konusunda yorumlarımı komple okursanız arkadasın birinin farkettigi ve size cevap verdigi durumu anlarsınız

3 kişiye acıyın derler (acıyın derken onların durumunun zor olması bakımından yoksa acınacak haldeler anlamında değil.) Ve bu 3 kişiden biri zenginken fakir düşendir. Fakirlik çekmekten daha zordur, bir dönem zenginken sonra fakir olmak. Ben kendi akrabalarımdan biliyorum. İnanılmaz zenginken birden bize göre çok da fakir olmayan ama standartlarını alaşağı eden bir konuma düştüler. Onlardaki bocalamayı anlatamam. Konu sahibi de özel okulda okurken birden zor durumlara düşmüşler. Bu insanın psikolojisini çok değişik yapar. Ha doğru bir psikoloji mi hayır. Ama ben gene de eski konu ile tutarsızlık göremedim.
1 yıl 10 ay muhabbetini de bilmiyorum. O konuyu okumadım.

Cimrilik zenginlikle ölçülmez.İnsanların varlıklı olmaları bütün parayı oluk oluk akıtmaları anlamına gelmez.Bazı aileler görgüsüzdür,görmemiştir.Ekonomik standartları bellidir.Ama markalar,aşırı gösterişli şeyler alırlar lüks yaşantı izlenimi verirler,iki yakayaı bir araya zor getirirler.Bazısı da zengindir ama mütevazidir.Abartıyı sevmez,gereksiz harcamayı sevmez.10 aylık bir ilişkide,henüz gelini olmayan birine altın kolye göndermeyi abartı bulmuş olabilir annesi.Ya da o cimriyse onu bağlar.Annenin zihniyeti çok yanlış.Hee sana bir iğne dahi almaz,hiç yemeğe götürmez hiçbir masraf yapmaz o zaman başka.

arkanızdan konuşmuyoruz zaten,konunuza yazıyorum haliyle gelip cevap verirsiniz.

buraya yazdığınız belli olur mu diye düşünüyorsunuz ama şahsen eski konunuzda yaşadığınız yanlış

ilişkileri bahsettiğiniz bir forumda bu konuyu açmanız da çok abes.

önceden yazdığım gibi düşüncelerimde değişmedi.

dikkat edin ailecek bu zenginlik merakı size yanlış seçimler yaptırmasın :18:

Kayınvalide adayı hiç görmediği gelinine beşibirlik (çerçeveli olandan hemde kulplu zincirli ) gönderse anneniz sevinecek miydi peki?

Forum adminlerine nasıl ulaşabilirim acaba? Onlara da bu konuyu sorayım. Burası derdini anlatma platformu degıl miymiş? Gecmisinde ki hatasını anlatan devam konusu açamaz miymiş? Yeni üyelik alıp sahte hesapla her konuya özel üyelik mı acmam gerekiyor mus? Bana yardımcı olsun birisi sorayım bu soruları. Hatam varsa bende bileyim siz boyle yapıyorsunuz anlaşılan

Cok teşekkür ederim size. Beni anladığınız icin.

Bir yıllık ve on aylık muhabbeti de açıkladım.

Ailesi tanınmış biri ve ben bir yorumumda sehir adı vermiştim. Olurda bilinir anlaşılır ailesinden birisi vardır diye yanlış bilgiler verdim ilk basta. Bunda bir sorun olmasa gerek.

Ayrıca neredeyse bir buçuk sene once açtığım konuyu buraya taşımış olan bayanlara özel açıklama yapmak istiyorum.

Bir buçuk sene once hayatımda ki sorunları birebir anlatmış ve dipte oldugumu belirtmistim. Bir buçuk sene boyunca da evde durup bu sıkıntıları yasamaya ve hayatımı boyle devam etmeye çalışmadım.

Her aklı basında insan gibi kendimi ise ve kariyere verdim. Cok şükür sağlam bir eğitim almamın yansıması sonucu şansında yüzüme gulmesiyle iyi bir ise başladım. Su an da da isimde iyi bir konumdayim.

Bir ay sonra isimden kovulsam ve buraya bittim yazsam siz "eee hani isin gücün vardı yalancı " diye yorum da yazarsınız. Burası derdimizi kimliğimizi belli etmeden anlatabildigimiz bir platform. Ve her konu icin ayrı üyelik açılması gerektiğini mı savunuyorsunuz bana?

Bir buçuk senede insanlar maddi olarak toparlanabilir. Insanlar iliskisinin bir yakını tarafından belli olmaması icin kendine dair bazi seyleri farklı da yazabilir.

Şubat ayında bir senelik dedigim iliski yine aynı iliskiydi zaten. Bunu anlamak zor degıl. Bilerek yanlış yazdım. Bunu ilk düşünüp yapan ben olmasam gerek?

Iste bu durum benim annemi bu düşüncelere sokuyor.

Bana dediği sey aynen bu. Ileride evlendiğinizde babasından gizli hic birsey alamazsınız. Onlara hesap verirsiniz. Bu varlık icinde sıkıntı çekmektir. Sen bunları neden yasayasın diyor.

Yorum yapan arkadaşlar!

Konu sahibinin birde şu konusunu okuyun.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=594326

Ayrıca hangi ara ailesinin maddi durumu iyi oldu
o kısmı anlamadım

evet bende konuyu okudum ama arkadaş hem maddiyata önem vermiyorum annem veriyor demiş
ama bu konudda hayyaten önemli şeyin para olduğunu ve zengin bir arkadaşını tavlamaya çalıştığını yazmış
valla açıkçası ben o zengin,anadolulu çocuğa ve ailesine acıdım şimdiden
allahım yardımcıları olsun inş

birde ablanın hizmetçisine bile vermem o hediyeyi demiş annesi
demek ki hizmetçiler falan derken durumları iyi
konu açıkçası midemi bulandırdı benim

nişanlı bile olmadan annesinin iftara çağrılmayı beklemesi pek bir abes.şimdiden bu ilişkiye bu kadar kişi karışırsa işin içinden çıkılmaz.

Sabah hala ablamla konusurken diyor ki, insan çağırmalıydı. Sizde gelir mısınız ... Teyzecim diye aramalıydı.

Annem ona birseyler yollamıştı. Buluşmada. O da iki cicek getirmiş. Bir anneme bir bana. Getirdim verdim anneme.

Ama annem telefon açıp teşekkür etmesini beklerdim diyor. Beni çağırmasını beklerdim diyor

O zaman mide fesati geçirmeden bırakın okumayı bence siz :) açıklamayı tekrar tekrar yapmak biraz sacma ama yapayım sizin icin.

Konumu okudunuz ilk konumu. Orada ki yorumlarımı da okudunuz varsayiyorum. Sizlere hatalarımı yazmisim. Düşüncelerimin yanlışlığını ve bunların beni nelere sürüklediğini yazmisim.

Bu sekilde devam edeceğim kafasında olsam bunları hata görüp buraya yazmazdim zaten.

Acıma konusunda ise birsey söylemek istemiyorum kimseye kırıcı yazmak istemiyorum.

Hizmetçisi olan ablam. Ablam zengin biriyle evli. Biz degıl. Yine de teşekkürler

cevanızı okuyunca ben ne yazdım ki konu sahibi bunları cevap olarak yazmış dedim
Bir senelik iliskim var dedim cunku orada da yazdığım gibi burada da yazdığım gibi ailesi tanınan bir aile ve en ufak bir falsomda buraya yazdığım belli olur anlatabildim ?

demişsiniz ya bende madem bu kadar düşünüyordunuz,çünkü önceki geçmişiniz pek parlak değil,
önceki yaşadığınız ilişkiyi anlattığınız bir forumda bu konuyu açmanız garip dedim.yoksa tabi ki yazabilirsiniz.

ve tekrar ediyorum.her ne kadar siz yok desenizde benim derdim o değil desenizde
annenizde ve ablanızda olduğu gibi sizde de zenginlik takıntısının olduğunu düşünüyorum.

beni bir tek bu rahatsız etti.

ayrıca niye bu kadar hiddetlendiniz onu anlamadım.
yeni üyelik alıp sahte hesap açmalar felan heralde siz yazdığınıza göre benden iyi biliyorsunuz.
saptırmassanız sevinirim.

Biz de şöyle bir algı var. Erkek evleneceği ya da değer verdiği kadına para harcar! Bu yüzden pahalı hediyelerin bizi daha değerli kılacağını düşünüyoruz. Eş adayı size ailesinden dolayı hediye alamıyorsa ileride sıkıntı olabilir. Ileride ne alırsanız alın aileye soracaksınız demek. Bağımsız ekonomik gücü olmayan erkek kendisine duyulan saygıyı azaltabilir. Gümüş kolye olayına çok takılmayın arada resmiyet olmadığı için öyle göndermiş olabilir. Aileyi daha iyi gözlemleyin bence.

tüm yorumları okumadan yorum yapacağım. eşimin ailesinin durumları iyi... bu durumlarının iyi olması har vurup harman savurdukları için öle olmadılar, tabi ki tuttular çalıştı ve çabaladıkları için oldu o....

önemli olanın hediye almak olduğunu düşünüyorum, gümüşmüş değilmiş pek önemli değil. kaldı ki çok harcama yapan, lüzumsuz alışveriş yapan adamdansa sadece ihtiyaçları ölçüsünde alışveriş yapan adamı tercih ederim. eşimde sağ olsun öledir.

bu demek değildir ki gezemeyiz tozamayız sadece para biriktiririz. o ihtiyaçlarımız içinde bütçe ayırırız....

sizin eş adayınızda sadece tutumluysa sorun yok. ama pintiyse, yemez içmez birikim yaparsa o da çekilmez. iyi gözlem yapmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…