- 4 Şubat 2013
- 401
- 32
-
- Konu Sahibi Cikolataseven
cevanızı okuyunca ben ne yazdım ki konu sahibi bunları cevap olarak yazmış dedim
Bir senelik iliskim var dedim cunku orada da yazdığım gibi burada da yazdığım gibi ailesi tanınan bir aile ve en ufak bir falsomda buraya yazdığım belli olur anlatabildim ?
demişsiniz ya bende madem bu kadar düşünüyordunuz,çünkü önceki geçmişiniz pek parlak değil,
önceki yaşadığınız ilişkiyi anlattığınız bir forumda bu konuyu açmanız garip dedim.yoksa tabi ki yazabilirsiniz.
ve tekrar ediyorum.her ne kadar siz yok desenizde benim derdim o değil desenizde
annenizde ve ablanızda olduğu gibi sizde de zenginlik takıntısının olduğunu düşünüyorum.
beni bir tek bu rahatsız etti.
ayrıca niye bu kadar hiddetlendiniz onu anlamadım.
yeni üyelik alıp sahte hesap açmalar felan heralde siz yazdığınıza göre benden iyi biliyorsunuz.
saptırmassanız sevinirim.
Biz de şöyle bir algı var. Erkek evleneceği ya da değer verdiği kadına para harcar! Bu yüzden pahalı hediyelerin bizi daha değerli kılacağını düşünüyoruz. Eş adayı size ailesinden dolayı hediye alamıyorsa ileride sıkıntı olabilir. Ileride ne alırsanız alın aileye soracaksınız demek. Bağımsız ekonomik gücü olmayan erkek kendisine duyulan saygıyı azaltabilir. Gümüş kolye olayına çok takılmayın arada resmiyet olmadığı için öyle göndermiş olabilir. Aileyi daha iyi gözlemleyin bence.
tüm yorumları okumadan yorum yapacağım. eşimin ailesinin durumları iyi... bu durumlarının iyi olması har vurup harman savurdukları için öle olmadılar, tabi ki tuttular çalıştı ve çabaladıkları için oldu o....
önemli olanın hediye almak olduğunu düşünüyorum, gümüşmüş değilmiş pek önemli değil. kaldı ki çok harcama yapan, lüzumsuz alışveriş yapan adamdansa sadece ihtiyaçları ölçüsünde alışveriş yapan adamı tercih ederim. eşimde sağ olsun öledir.
bu demek değildir ki gezemeyiz tozamayız sadece para biriktiririz. o ihtiyaçlarımız içinde bütçe ayırırız....
sizin eş adayınızda sadece tutumluysa sorun yok. ama pintiyse, yemez içmez birikim yaparsa o da çekilmez. iyi gözlem yapmanız lazım.
Selam kızlar. Benim derdim boyumu astı ve artık dayanamadıgim icin hem buraya anlatmak hemde yardım almak istedim. Herkese öncelikle teşekkürler.
10 aylık bir iliskim var. Ciddi bir iliski. Beni tanıyan oldugum gibi seven değiştirmeden yasayan, kültürlü, eğitimli merhametli biri. Benim geçmişimi ve bana dair herseyi biliyor. Beni bu halimle seviyor.
Fakat sorunların ilki su ki kendisi benim ailem tarafından istenmiyor.
Erkek arkadaşımın ailesi varlıklı bir aile. Erkek arkadasımda varlıklı bir yasam surmuş. Ama Anadolu'da ki cogu zengin insanımız gibi tutumlu insanlar. Dışarıdan baksanız aaa bunlar zengin demezsiniz mesela. Ama gercekte öyleler.
Bense belli bir yasa kadar cok zengin olmasak bile hep bir standart üstünde yasamış yetişmiş bir kızım. Ailemde boyle insanlar.
Erkek arkadasım basta beni yanlış anlamasın diye zaten ona bu konulardan bahsetmemistim. Ama on ay geçtikçe farkettim ki ne hediye almayı biliyor. Ne de para harcıyor.
Cevreme danıştım. Seni deniyor olabilir dediler. Hani param icin mı benimle diye. Ama mantıksız geliyor bu. Kac yasında insanlarız. Çalışıyorum isim gücüm var. Ne diye boyle birsey icin bir erkekle on ay birlikte olayım.
Annem ve ablam bu kısının cimri oldugunu ve cimri insanla ömür geçmeyeceğini söylüyorlar. Sürekli "evlensen de sonun mutsuzluk" diyorlar.
Ailesinin de cimri oldugunu söylüyorlar. Ki soyle birsey mesela annesi bana hediye yollamıştı. Sevdigim bir sekilin kolyesini. Ama gümüş yani.
Hediyeyi anneme gösterdiğimde "bu ne boyle gümüş bu insanların nesi zengin boyle hediye mı yollanır insan utanır " diye cevapladı.
Çevremde ki kızlara bakıyorum. "Erkek arkadasım sunu almalı bunu almalı kafasında hepsi. Boyle değerli olunduğunu iddia ediyorlar. Ve zengin olsa bile cimri oldugu icin ve ben hediye isteyecek bri olmadığım icin mutlu olmayacağımı söylüyorlar.
Bir yerden sonra sevgi bitiyor. Gözüne batar diyorlar.
Size sorum bu. Aranızda vardır tecrübeli olanlarınız. Bana yardımcı olun. Bu kişi sonradan değişir mı veya yaptıkları anormal mı? Ya da gercekten iyi erkek pahalı hediye alan erkek midir? Ideal es bu mudur yani?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bana her gelişinde antep fıstıklı çikilata alan kocama kurban olurumm
madem forumu bu kadar takip ediyorsunuz,Forumu takip eden biriyim. Sık sık her konuda sahte hesap muhabbeti açılır.
Bu birincisi.
Ikincisi Abes dediğiniz sey kendi icinde Abes. Cunku zaten ben bilinmemesi icin bazı bilgileri yanlış verdigimi açıklıyorum. Anlaşılmamasi icin. Bunu da soyluyorum. Bunu yapmama rağmen bana "bilinirse diye korkuyorsan nasıl acıyorsun yeni konu" muhabbeti yapıyorsunuz. Zaten gerekli önlemi aldığımı söylememe rağmen.
Bunun disinda hiddetlenmedim. Sadece dünden beri bana pek cok yorum geldi. Cok kotu yorumlarda geldi. Özelden mesajda geldi. Hepsine belli br çerçevede cevap vermeye çalıştım.
Ama sabah sizin ilk yazdığınız yorumu okuyunca "koş vatandaş ne buldum bak bak" havası gordum bu da komik geldi. Hiddet degıl bu sadece bilmiyorsam söyleyin. Gecmiste hata yapmis ve burada paylaşmış kisiler illa yeni hesap acmak zorunda mı ki?
Ben zaten açtığım konuların farkinda olup yeni konu acıyorum sonucta. Anlatabildim mı?
O zaman mide fesati geçirmeden bırakın okumayı bence siz :) açıklamayı tekrar tekrar yapmak biraz sacma ama yapayım sizin icin.
Konumu okudunuz ilk konumu. Orada ki yorumlarımı da okudunuz varsayiyorum. Sizlere hatalarımı yazmisim. Düşüncelerimin yanlışlığını ve bunların beni nelere sürüklediğini yazmisim.
Bu sekilde devam edeceğim kafasında olsam bunları hata görüp buraya yazmazdim zaten.
Acıma konusunda ise birsey söylemek istemiyorum kimseye kırıcı yazmak istemiyorum.
Hizmetçisi olan ablam. Ablam zengin biriyle evli. Biz degıl. Yine de teşekkürler
Allah kahretmesin yaaa..canim nasil cekti nasil cekti nasil bilemezsinnnn..su ulkerinkilerden istiyorumm..yemezsem bi tarafima bisey olur gibi hissediyorum...
Hiçbir yorumu okumadan yanıtlıyorum. Kesinlikle ve kesinl,ikle o adamla ömür geçmez. Bildiğin cimri. Hayatı zindan eder sana aman diyim. İdeal koca pahalı hediyeler alan koca değildir. Özel günlerinizi unutmayan arada bir de özel bi gün olmasa bile sırf karısı mutlu olsun diye hediye alabilen adamdır. Ben eşimle evlenmeye karar verirken fikirlerine çok değer verdiğim bi hocama danışmıştım. Evleneceğin erkekte 3 şeye dikkat et demişti bunlardan biri cömertlikti. Ve benim kocam çok cömert. Tanıştığımızda hiç zengin olmamasına rağmen bana sürekli hediye alırdı. Bi ihtiyacın olduğunda nolur bana söyle ben almak isterim derdi. Ben kabul etmezdim ama küsecek gibi olurdu nerdeyse. Yani canım cimri adamla hayat geçmez yol yakınken dönmelisin. Seni deniyor falan komik bunlar. Hiç mi hediye almaz insan? Kaba şey.
madem forumu bu kadar takip ediyorsunuz,
sahte konu açıpta milletin zamanını çalan insanları da görmüşsünüzdür.
sizin gördüğünüz o havayı ben göremedim komik geldiye gülersiniz.
cevap yazacaksanızda bana, "alıntı yapmadan" yaparsanız tekrar tekrar konunuza dönmek zorunda kalmam.
zira sizden ve konularınızdan kibar bir dille rahatsız oldum.
artık size cevap yazmak istemiyorum.
saygılar
Yok yok oyle degıl:) hediye alır. Ama hani oyle pahalli hediye seyi olmadı hic. Ha ben zaten hediyeyi alınca fiyat soracak degilim. Ama onun disinda özel gün, ihtiyacın muhabbeti bende de var. O konuda sıkıntı yok
annenizin yaptığı ne kadar ayıp.Sizin anneniz hediye karşılığında ne yaptı acaba merak ettim.Benim bildiğim maddiyata göre değil saygıya efendiliğe mesleğe göre kriter belirlenir.Aileniz çocuğu araştırsın bıraksın çocuğun ailesinin maddi durumunu.Herhalde kime kapak atsak diye bakıolar töbee töbeee
kızmayında ALLAH BASKA DERT VERMESIN...napacaksın para savuran ınsanı yada ailen napacakmış...Sence zenginler para savurarakmı zengin olmuşlardır....Ben de boşa para harcamayı sevmem evet hediye olsun ama ne bileyim ounla kuracağın hayatta senın zaten .... ben tutumlu ınsan severim.. tutumlumu cimrimi bunu sorgula bence
ne diliyim o zaman siz annenize fırsat vermeyerek aşkınıza sarılacaksınız
yapacak bişi yok ama anneniz ile bu iş zor
eğer karşı taraf annenizin bu tavrını anlar ise zor onun içni diyorum
siz bir nişan alışverişinse gitseniz düşünemiyorum bile aman aman
Yok kızmadım. Haklısınız ne dertler var benim ki ne ki.
Zaten bende bu ayrımı yapamadığım icin size danıştım. Bu kişi tutumlu mu cimri mı diye. Cunku tutumluluk konusunda bende oyleyimdir. Asla indirime girmeden bisi almam. Bu biraz zamanında yaşadığım sıkıntılarında bende oluşturduğu etki. Ama hani cimrilik hic almamak demek.
Bende bu aradaki farkı ayırt edemediğim icin sordum sizlere
bence pahalı hedıye krıterınse koyma onu cok sacma parayla ask sevgımı olur ne parası olanlar esını lux hayatları verfıp 2. kadınla gezıyrlar bosver adam adam olsun
Pahalı hediyeler ileride alınır bence.
Yemeğe giden, iyi-kötü hediye alabile adama cimri denemez.
Benim arkadaşımın 8 yıllık sevgilisi 1 kere bile doğum gününü kutlamadı bırak hediye almayı. Sevgililer günü falan da mantığına tersmiş adamın. Yani demem o ki adam öküz değil işte buzağı aramaya gerek yok. Ama anneye dikkat lütfen.