Ideal eş, pahalli hediye alan eş midir?

Forumu takip eden biriyim. Sık sık her konuda sahte hesap muhabbeti açılır.

Bu birincisi.

Ikincisi Abes dediğiniz sey kendi icinde Abes. Cunku zaten ben bilinmemesi icin bazı bilgileri yanlış verdigimi açıklıyorum. Anlaşılmamasi icin. Bunu da soyluyorum. Bunu yapmama rağmen bana "bilinirse diye korkuyorsan nasıl acıyorsun yeni konu" muhabbeti yapıyorsunuz. Zaten gerekli önlemi aldığımı söylememe rağmen.

Bunun disinda hiddetlenmedim. Sadece dünden beri bana pek cok yorum geldi. Cok kotu yorumlarda geldi. Özelden mesajda geldi. Hepsine belli br çerçevede cevap vermeye çalıştım.

Ama sabah sizin ilk yazdığınız yorumu okuyunca "koş vatandaş ne buldum bak bak" havası gordum bu da komik geldi. Hiddet degıl bu sadece bilmiyorsam söyleyin. Gecmiste hata yapmis ve burada paylaşmış kisiler illa yeni hesap acmak zorunda mı ki?

Ben zaten açtığım konuların farkinda olup yeni konu acıyorum sonucta. Anlatabildim mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beni anlamış olanlar zaten bu çerçevede cevap atıyor cok teşekkür ederim.

Evet erkek arkadasım ailesiyle is yapıyor. Ve annemin tek korkusu zengin olsun ve parası bol olsun sana döksün degıl. Cimrilik. Tekrar ediyorum burada baska biri daha yazmis. Zenginlik ve cimrilik aynı seyler degıl bize göre. Bu yzden korkusu var bende bunu sormak icin yazmıştım buraya.

Evet bende bu ayrımı yapamadığım icin size danışmak istedim. Benim icin mühim olan aylık geliri degıl insanın elinin sıkı olmaması.

Hiçbir yorumu okumadan yanıtlıyorum. Kesinlikle ve kesinl,ikle o adamla ömür geçmez. Bildiğin cimri. Hayatı zindan eder sana aman diyim. İdeal koca pahalı hediyeler alan koca değildir. Özel günlerinizi unutmayan arada bir de özel bi gün olmasa bile sırf karısı mutlu olsun diye hediye alabilen adamdır. Ben eşimle evlenmeye karar verirken fikirlerine çok değer verdiğim bi hocama danışmıştım. Evleneceğin erkekte 3 şeye dikkat et demişti bunlardan biri cömertlikti. Ve benim kocam çok cömert. Tanıştığımızda hiç zengin olmamasına rağmen bana sürekli hediye alırdı. Bi ihtiyacın olduğunda nolur bana söyle ben almak isterim derdi. Ben kabul etmezdim ama küsecek gibi olurdu nerdeyse. Yani canım cimri adamla hayat geçmez yol yakınken dönmelisin. Seni deniyor falan komik bunlar. Hiç mi hediye almaz insan? Kaba şey.

madem forumu bu kadar takip ediyorsunuz,
sahte konu açıpta milletin zamanını çalan insanları da görmüşsünüzdür.

sizin gördüğünüz o havayı ben göremedim komik geldiye gülersiniz.

cevap yazacaksanızda bana, "alıntı yapmadan" yaparsanız tekrar tekrar konunuza dönmek zorunda kalmam.
zira sizden ve konularınızdan kibar bir dille rahatsız oldum.
artık size cevap yazmak istemiyorum.
saygılar

ne diliyim o zaman siz annenize fırsat vermeyerek aşkınıza sarılacaksınız
yapacak bişi yok ama anneniz ile bu iş zor
eğer karşı taraf annenizin bu tavrını anlar ise zor onun içni diyorum
siz bir nişan alışverişinse gitseniz düşünemiyorum bile aman aman

annenizin yaptığı ne kadar ayıp.Sizin anneniz hediye karşılığında ne yaptı acaba merak ettim.Benim bildiğim maddiyata göre değil saygıya efendiliğe mesleğe göre kriter belirlenir.Aileniz çocuğu araştırsın bıraksın çocuğun ailesinin maddi durumunu.Herhalde kime kapak atsak diye bakıolar töbee töbeee

Yok yok oyle degıl:) hediye alır. Ama hani oyle pahalli hediye seyi olmadı hic. Ha ben zaten hediyeyi alınca fiyat soracak degilim. Ama onun disinda özel gün, ihtiyacın muhabbeti bende de var. O konuda sıkıntı yok

En basından diyorum rahatsız olan okumasın yazmasın diye. Küssün bana diyorum gelmesin konuşmasın diyorum. Ama hic dinlemiyorsunuz beni ya alıntı konusunu bilmiyorum yine yaptıysam affedin telefondan yazıyorum tam çözemedim bu app i. Hakkınızı helal edin yine de kırdıysam yorumlarınız icin de teşekkürler

E o zaman daha ne boşuna adamın günahını aldım Şu an evli olmadığınız için çok pahalı hediye almasına bence gerek yok erkek olsam zengin de olsam böyle düşünürüm. Ne gereği var. Evlenince daha fazlasını yapacağını düşünüyorum. Olmadı kendin ağzınla dersin hayatım doğumgünümde bana ne alacaksın geçen gün kuyumcuda bi bilezik gördüm çok hoşuma gitti istersen onu alabilrsin dersin mesela

kızmayında ALLAH BASKA DERT VERMESIN...napacaksın para savuran ınsanı yada ailen napacakmış...Sence zenginler para savurarakmı zengin olmuşlardır....Ben de boşa para harcamayı sevmem evet hediye olsun ama ne bileyim ounla kuracağın hayatta senın zaten .... ben tutumlu ınsan severim.. tutumlumu cimrimi bunu sorgula bence

Ailem basta da anlattığım gibi eli bol insanlar oldugu icin aldılar hediye tabi ki. Ama sorun annemin onlardan bu tavrı görmemesinden kaynaklanıyor galiba

Yok kızmadım. Haklısınız ne dertler var benim ki ne ki.

Zaten bende bu ayrımı yapamadığım icin size danıştım. Bu kişi tutumlu mu cimri mı diye. Cunku tutumluluk konusunda bende oyleyimdir. Asla indirime girmeden bisi almam. Bu biraz zamanında yaşadığım sıkıntılarında bende oluşturduğu etki. Ama hani cimrilik hic almamak demek.

Bende bu aradaki farkı ayırt edemediğim icin sordum sizlere

Benim de en büyük korkum bu. Açıkcası bu Nisan alışverişi muhabbetini hic bilmiyorum. Ablamın zamanında olurken ben okuyordum ve katılmamıştım hic birine. Bu yuzden korkularım bunlardan kaynaklanıyor.

bence pahalı hedıye krıterınse koyma onu cok sacma parayla ask sevgımı olur ne parası olanlar esını lux hayatları verfıp 2. kadınla gezıyrlar bosver adam adam olsun

bence pahalı hedıye krıterınse koyma onu cok sacma parayla ask sevgımı olur ne parası olanlar esını lux hayatları verfıp 2. kadınla gezıyrlar bosver adam adam olsun

Evet bu da dogru. Ama zaten amacım lüks yasam degıl. Amacım cimri olmayan biri sadece.

Pahalı hediyeler ileride alınır bence.
Yemeğe giden, iyi-kötü hediye alabile adama cimri denemez.
Benim arkadaşımın 8 yıllık sevgilisi 1 kere bile doğum gününü kutlamadı bırak hediye almayı. Sevgililer günü falan da mantığına tersmiş adamın. Yani demem o ki adam öküz değil işte buzağı aramaya gerek yok. Ama anneye dikkat lütfen.

O da kötüymüş. Anneme dikkat edeceğim ama nasıl edeceğim onu bilmiyorum iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…