- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
Canım içli köfte makinası var.:26:Ben Gaziantepteyim burda kimse eliyle açmıyor makina kullanıyor..Tavsiye ederim
Bak bu iyi fikir hamsi ile hiç denemedim
Sen de benim gibisin desene, ben de yogurtla yerim hemen herseyi. Misafirlikte bile, "Sey, pardon yogurdunuz var mi acaba?" diye yüzsüzlük etmisligim bile vardir.Tamam o zaman, aksama deniyorum. Mantinin icine patates koyan var, Cerkez mantisi sanirim. Mercimekli börek de hic yemedim, bak merak ettiriyorsunuz insani böyle ya!
Yesil mercimegim yaklasik bir senedir cam kavanozda duruyor, bozulmus mudur?
Oyum da Hazala olurdu ama bunak Aus kapti.
Aus sorarsa ben bir kac gun yokum.
ausun kullakları çınlıyordur eminim şuan
Haklısın güzel olabilirben karadenizliyim, orada bile denenmemiştir sanırım
fakat iclikoftenin harcına mısır unu koymayı unutmayın ve kızartma usulu yapın
wallahi anlatınca acıktımtadı guzel olur
makinasını hic gormedim. tum yediklerim hep ev EL usulu idi...
internetten bir bakayım, ben her seyi yaparım o makinayla
o bana da olmustu bi kere. napayım bogazımdan gecmiyor
ben de utanmasam posete yogurdumu alıp gidicem, bazen istemeye de cekiniyor insan olsa sofraya koyarlardı diye...
biz de sos olarak olmasa bile salata tabagı gibi herkese yogurt kasesi konur, aile boyu boyleyiz
mercimege bence birsey olmamıstır, kuru yerde ise hele (nemli yerde dısarda durunce boceklenme falan oluyor... )
fakat bu işin piri nevreste varken cok kurcalayıp seni zehirlemeyeyim
Dogru diyorsun, bir baslamam lazim önce olmazsa olmamis halini de eklerim.
Tamam deneyip bildirecegim! :)
Sen de benim gibisin desene, ben de yogurtla yerim hemen herseyi. Misafirlikte bile, "Sey, pardon yogurdunuz var mi acaba?" diye yüzsüzlük etmisligim bile vardir.Tamam o zaman, aksama deniyorum. Mantinin icine patates koyan var, Cerkez mantisi sanirim. Mercimekli börek de hic yemedim, bak merak ettiriyorsunuz insani böyle ya!
Lafi acilmisken bir sorum daha var!!!!!!!
Yesil mercimegim yaklasik bir senedir cam kavanozda duruyor, bozulmus mudur?
annem al diye çok ısrar etti bu makinadan..ahhh tembel benarnicanınmı o nevreste
Oyum da Hazala olurdu ama bunak Aus kapti.
Aus sorarsa ben bir kac gun yokum.
Akistan kesin goruyordur. Gelir birazdan:)
Sen önce git bir göz muayenesine , sonra benim pırıl pırıl hafızama laf et hanım hanım .
Sen demedin mi içli köfteyi görmedim diyen , eee tabii yemeğimin güzelliği o kadar gözlerini kamaştırmıştı ki , sende haklısın
Kazene yaz bize ulaşından oyumu geri almak istiyorum diye
iyi insan sözünün üstüne gelirmiş
Haklısın güzel olabilir
Eki Görüntüle 998883 Bak canım ben de makina varÇok sık kullanmıyorum ama bilmeyenler için işe yarıyor
iyi insan sözünün üstüne gelirmiş
Ohom ohom ben de tam cikiyordum Aus.
Tabi tabi.Verilen oy geri alinmaz canim bilmiyor musun. :)
Gelir demistim.
Nasıl gelmeyeyim arkadaşım sen söyle , sakin sakin girmişim foruma , profilimde birden bunak aus yazıyor
Böyle tepeden tırnağa bir titreme geldi bana
Gelmeyeydim böyle tarihin tozlu sayfalarında kalaydı değil mi ?
cok tesekkur ederim...
gordugum iyi oldu. iclikofte makinası diye sen diyince arattım ama fabrika tipi seyler cıktıbenim bogazımı da onlar ancak keser herhalde
biraz daha arastırayım olmazsa kapını calarım nevreste, bana oradan bir zuccaciyenin teli ver diye
az onceki marka adıyla arattım ama kıyma makinası cıkıyor hep, bu kofteyi onla mı yapıyorsunuz yoksa? cigkofte yapılır da icli kofte ortası nasıl bos olacak veya nasıl ici dolacak mumkun degil. belki aparat degisiyordur... biraz daha arastırayım
Nasıl gelmeyeyim arkadaşım sen söyle , sakin sakin girmişim foruma , profilimde birden bunak aus yazıyor
Böyle tepeden tırnağa bir titreme geldi bana
Gelmeyeydim böyle tarihin tozlu sayfalarında kalaydı değil mi ?
cok tesekkur ederim...
gordugum iyi oldu. iclikofte makinası diye sen diyince arattım ama fabrika tipi seyler cıktıbenim bogazımı da onlar ancak keser herhalde
biraz daha arastırayım olmazsa kapını calarım nevreste, bana oradan bir zuccaciyenin teli ver diye
az onceki marka adıyla arattım ama kıyma makinası cıkıyor hep, bu kofteyi onla mı yapıyorsunuz yoksa? cigkofte yapılır da icli kofte ortası nasıl bos olacak veya nasıl ici dolacak mumkun degil. belki aparat degisiyordur... biraz daha arastırayım
Sen önce git bir göz muayenesine , sonra benim pırıl pırıl hafızama laf et hanım hanım .
Sen demedin mi içli köfteyi görmedim diyen , eee tabii yemeğimin güzelliği o kadar gözlerini kamaştırmıştı ki , sende haklısın
Kazene yaz bize ulaşından oyumu geri almak istiyorum diye