- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.836
- 498
ellerine sağlık mutlaka zamanda deniycem
bende pataesli yaparım ama böyle sütlü denmedim hiç
Sütlü olması daha lezzetli olması demektir
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerine sağlık mutlaka zamanda deniycem
bende pataesli yaparım ama böyle sütlü denmedim hiç
ahhh içli köfteee
ağzımın suları aktı aktı.... müthiş görünüyor ellerine sağlık canım
muhteşem bir tat doğrusu
ellerinize sağlık,yapım aşamalarını da çok güzel eklemişsiniz.çok beğendim.
Teşekkür ederim canım..Aslında İçli Köftenin tarifi paylaşılmıştı ama ben bunu hazırlamak için çok emek verdim,ayrı ayrı fotograflamaya çalıştım.Yani gerçektende çok vaktimi aldı..Bugün tarifi görünce çok üzüldüm.Ama yapılış olarak farklıydı ve bende benim tarifimi paylaşmak istedim yinede.Çünkü dedigimi gibi farklı bir yapımı var iki tarif arasında..
Begenen,denemek isteyen olursa diye yani..Ben bunu çok yapıyorum.Arkadaşlarımda bana yaptırır ve derin dondurucuya koyarlar.Tarif tutuyor çok lezzetli oluyor..Herkese tavsiye ederimherkese başarılar diliyorum..Amaç katılıp eglenmek,paylaşımda bulunmak
![]()
Ben böyle zor şeylere üşeniyorum
Zaten kaç saatimi alır kim bilir
Tebrik ederim![]()
Arzumcum bunlar harika görünüyolar bi yapiyimde kocam görsün.Bana onu yapacak hatun nerdeeeee deyip duruyo yapiyimde yüzü kızarsın bari.Kolay görünüyo ben daha zor sanıyodum.Ellerine sağlık cnm![]()
arzum kızartmadan derin dondurucuya koyuluyo dimi canım.. dondurucudan çıkarılıp çözdürülüyo sonra ızarıp servis sanırım... ne kadar zamanda çözülüyo bi gece evvelden mi çıkarsak çözüldükten sonra çok beklerse dağılır mı yani :26:
surrender bizim evde ki tabağı almışsın kızzzz
ellerine sağlık seninki de çok güzel duruyor
Kızartmadan koyuluyor buzluga evet.Yani oda sıcaklıgında bir birbuçuk saatte çözülür..Eger kaptan çıkarıpta tezgah üstünde bekletirsen daha erken çözülürBir gün evvelden çıkarırsan dışarıda degilde duzdolabında bekletebilirsin.Kızartacagın zamanda dışarıya çıkartırsın,biraz bekletip hemen kızgın yagda kızartır servis yaparsın sıcak sıcak
![]()
arzumcum ellerine sağlık hayatımm okadar uğraşmışsın tek tek emek vermişsin brawo walla emeğine sağlıkk hayatım![]()
ben buaralar sürekli yeni tarifler deniyorum mesela bi hafta 10 önce pizza yaptım mükemmel oldu bilmiyodum pizza yapmayı herkes bayıldı dışardakinden çok çok daha lezzetli oldu bi de bol malzemeli olunca. şimdi içli köfte hiç yapmadım herkesin kocası bayılır benimki pek sevmez aramaz yani ama ben yapıcam öğrenmek istiyorum dediğin gibi eşimde hep der süt her zaman daha fazla lezzet katar![]()
arzumcuğum bişi soracağım
mesela bu içli köfteyi çok yaptık ve defreze koymak istiyorum diyelim ve koydum
sonra buzluktan çıkarınca kızartmadan önce çözülmesini mi bekleyeceğim yoksa buzlu buzlu mu kızartacağım,çözdürürsem eğer sulu bir şekilde olmaz mı tadı bozulur mu
ne anlattım ama anlayabilene aşk olsun ya![]()
tamam canım kesin yapıcam da bi haftasonu çünkü benim bebeler beni rahat bırakmaz içli köfte de bi kaç aşamadan oluşuyo ya rahat rahat yapmak için eşim evdeyken bebeleri onun üstüne atmam lazım ( yaşasın kötülükkii ben kim kötülük kim
) buarada pizza hamurunda hamurun ince olması makbul ya bu yaptığım tarifte 1 cm bile kalınlığı olmuyo yani süper ince bi hamur oluyo bundan önce komşum bi tarif verdi berbat oldu kabardı kocaman kalın bi hamur.. bugün tv de yemek programında kadın - benim bi arkadaşım tarif verirken bilerek bi malzeyi eksik söylerdi- dedi tuturamasın diye ay mallar var yaaaa tövbe tövbee....
Yazdım ama yine yaziyim
KOydunya defreze,istedigin zaman çıkarttın.Özmülmesi lazım hayatım tabikide.Yoksa o buzlu içli köfteler yagu patır patır sıçratır.Sonra dışı kızarır içi buzlu kalır...
Çözdürürsen sulanmaz,neden sulansın yavrum.Agzı iyice kapanan kaplarda muhafaza et amaHatta üst üste koyarsan eger kapta araya bir buzdolabı poşeti koy yapışmasın
Kat kat çıkarır kızartırsın,hepsi açılmasın
![]()
Amin canım..Çok teşekkürler![]()
ne tatlı insansın sen öyle ya
böyle sorduğum sorulara sıkılmadan uzun ve istekli cevaplar veren insanlara bayılırımmm
sağol şekerim gerçekten sağol bunu deneyeceğim ,o yapışmaması içinde dediğini yapacağım![]()
Ya arzum Türkün aklı sonradan gelirmiş sen şu an yemek yarışmasında mısın?