İçki satan yerden alışveriş-Bu adam bana kafayı yedirtecek

Ben onun bu tür takıntıları (ya da hassasiyetleri !) olduğunu 11 yıllık ilişkinin ve 5 yıllık evliliğin son 2 yılında öğrendim de ondan.
peki eşindeki değişimi marketin kapısında mı farkettin yoksa adam sinyal verdi mi? mesela ben çok arkadaşımı biliyorum adamlar cemaat evşerinde kaldı 5 vakit namazlı niyazlıydılar sonra koptular içki içmeler vs vs.sonra gidip dini hassasiyeti olmayan eşler buldular ama bu insanlar bir süre sonra biz ne yaptık nasıl yaşıyoruz deyip eski hallerine dönebilirler bilemiyorum zor bir durum eslerin bunu konuşarak anlaşması gerektiğini düşünüyorum

Sizin algınız kapalıymış,bir insanın Atatürkçü olmadığını,içkiye bakış açısını anlamadan tanımadan nasıl evleniyorsunuz?
Eşimle sadece 1 yıl sevgili,1 yılda nişanlı kaldık her ne hassasiyeti(takıntısı) varsa öğrendim.
Siz 11 yıldan bahsediyorsunuz.
ben de ilk konuşmada adamı çözmüştüm ve ben bunu alıcam demiştim hiç yanılmadım

A101'den alışveriş yapmaya bayılır. Benim derdim zaten alışverişten ziyade büyük markette gezip biraz kafa dağıtmaktı. Onun fikrine saygı da duydum zaten tamam mutfak alışverişi ya da ortak birşey almayalım ama gezerken ben ne bileyim bişey beğenirsem kendime alırım dedim. Olay bu.
Diger bir mesajini okudumda hayat gorusleriniz cok baska ve senin gozune batmaya basladiysa bir yerde patlak verir.

Sizin algınız kapalıymış,bir insanın Atatürkçü olmadığını,içkiye bakış açısını anlamadan tanımadan nasıl evleniyorsunuz?
Eşimle sadece 1 yıl sevgili,1 yılda nişanlı kaldık her ne hassasiyeti(takıntısı) varsa öğrendim.
Siz 11 yıldan bahsediyorsunuz.

İlk tanıştığımızda bu adam her gece bir bardaydı. İçki içmediği gün pek yoktu. Atatürkçü olup olmamasına da saygı duyuyordum. Aramızda problem olmuyordu ta ki oğluma öğrettiğim şiirde verdiği tepkiyi görene kadar..

Ben onun bu tür takıntıları (ya da hassasiyetleri !) olduğunu 11 yıllık ilişkinin ve 5 yıllık evliliğin son 2 yılında öğrendim de ondan.

Bu son 2 yılda hayatına yeni arkadaşlar mı girdi, yeni ortamlara mı gitti, hayatında önemli bir olay mı yaşadı? Yani 13 yıl kendini göstermemiş, son 2 yılda ortaya çıkmış, demek ki ya adam ağır psikopat kendisine tüm takıntıları ve düşüncelerini maskeleyen bir kişilik ile 13 sene yaşamış ve etrafındakileri kandırmış, ya da son 2 yılda bir şey değişmiş. Eğer olay ortamsa, o ortamdan acil uzaklaştırın onu, eğer başka birşeyse psikoloğa götürün. İçki bağımlılığının yerini takıntılara bırakmış olabilir.

Din, Atatürk bunlar hassas oldugumuz konular. Ozellikle ideolojileriniz farkli ise zaten basindan bu iliskiye devam etmemeniz gerekirdi. Su an yapabileceğiniz birsey yok. 2 gun annenizde kalip yine dönersiniz bu da çözüm değil

Icki satan yerden alisveris yapmaz ama hastanede o adamlarin ürettiği teknolojiyle tedavi olur, tvsini izler, telefonuyla konusur, her gun o gavur adamlarin urettigi motorlu tasitlara biner.

Bu konuda siz haklısınız da evi terk etmek nedir? Gerizekali demek nedir? Her kavgada ev mi terk edilir? Bu konuda da haksizsiniz.

Bir insan 11 yıllık eşini nasıl tanımaz? Atatürk’ü sonradan sevmemezlik yapmadı herhalde?
Ne kadar saçma sapan işler.
Bir insanın yanında bir gün kalsam ne olduğunu şak diye anlarım. Kaldı ki 11 yıl tanıyacağım, yok artık!

Güzel kardeşim, sizin ayrılık zamanınızda biliyordun sonuçta değil mi?

Senin adına da söyleyim, siyasi dini hassasiyetime ortak olmayan insanla çok güzel arkadaşlık dostluk yaparım, ama asla evliliği sürdüremem. Çekilmez biri olabilirim her şey için onu suçlarım ona çatarım. Yapamadığım şeyleri hep başına kalkarım.

Sizde artık iyi düşünmelisiniz. Gençsiniz uygun bir yolunu bulmalısınız.

ne için ayak yapacak ki? para harcamamak için mi?
Valla onu ben bilemem. Sadece travma durumu degil, dini hassasiyet de degil. İsine geldigi gibi takiliyor da olabilir. Sadece kisiler evli de olsa birbirlerini kisitlamamali onu soyleyebilirim. O marketten alma bu marketten alma eeeeeh yetti be der insan.

Bu son 2 yılda hayatına yeni arkadaşlar mı girdi, yeni ortamlara mı gitti, hayatında önemli bir olay mı yaşadı? Yani 13 yıl kendini göstermemiş, son 2 yılda ortaya çıkmış, demek ki ya adam ağır psikopat kendisine tüm takıntıları ve düşüncelerini maskeleyen bir kişilik ile 13 sene yaşamış ve etrafındakileri kandırmış, ya da son 2 yılda bir şey değişmiş. Eğer olay ortamsa, o ortamdan acil uzaklaştırın onu, eğer başka birşeyse psikoloğa götürün. İçki bağımlılığının yerini takıntılara bırakmış olabilir.
Bi insan her zmn degisir, degismistir icmemeye baslamistir.. olamaz mi?

Konu sahibi sen saygi duyulmasini istiosun ama kendin saygi duymuyosun esine bence..oglunu buyuturkende ortak kararlar almaniz gerekir..hepimizin bu konuda esiyle anlasamadiklarimiz oluyor..

İlk tanıştığımızda bu adam her gece bir bardaydı. İçki içmediği gün pek yoktu. Atatürkçü olup olmamasına da saygı duyuyordum. Aramızda problem olmuyordu ta ki oğluma öğrettiğim şiirde verdiği tepkiyi görene kadar..
Babasından çok çekmişler içkiye bu şekilde bir savunma geliştirmiş diyen sizdiniz?Bu hassasiyeti bir anda mı gün yüzüne çıktı?
Şiir öğretirken eşinizin bakışlarını mı izlediniz?

İyi de adamın tavrı ve hali net,net olduğu halde damarına basmış hakaret etmiş eve gitmemissiniz,haksiz olan taraf sizsiniz. Başka zaman başka şekilde alırdınız gününüzü mahvetmeye değer miydi? Değmezdi.
Sizi haksiz bulmakla beraber,keskin görüş fikir ayrılıkları evlilikte sıkıntı. Adama da kendinize de hayati zindan etmeyin.

Travmadan olsa adam evlilik yildonumunu kutlamis ickili mekanda. Dahasi bekarken de ickili mekanda calismis,yasi da o zamanlar 25mis yani kucuk degil. Travmadan olsa bunlar ne diye sorarlar adama. Son birkac yilda degismis guya. Hepsi ayak.

Travma degildir sonradan degismistir bakis acisi. Esim evlenmeden oncede alkol almazdi ama alkol satan yerlerden alisveris yapmama gibi bir hassasiyeti yoktu. Hatta ben alkol kullanirdim arada ve alkollu ortamlarada giderdik. Evliligimizin ilk zamanlarinda da yoktu sonradan boyle bir yonelimi oldu. :D
Ben çok kurcalamadım olayı.

Babasından çok çekmişler içkiye bu şekilde bir savunma geliştirmiş diyen sizdiniz?Bu hassasiyeti bir anda mı gün yüzüne çıktı?
Şiir öğretirken eşinizin bakışlarını mı izlediniz?
+1 kendisini haksiz buldukça kocasını yermek taslamamiz amacıyla yeni şeyler çıkarttığını düşünüyorum. Kimse bi anda keskin dönüşler yasamaz,adam buymuş konu sahibi de muhakkak fark etmiştir

Valla onu ben bilemem. Sadece travma durumu degil, dini hassasiyet de degil. İsine geldigi gibi takiliyor da olabilir. Sadece kisiler evli de olsa birbirlerini kisitlamamali onu soyleyebilirim. O marketten alma bu marketten alma eeeeeh yetti be der insan.

Bana "Lafım geçer, reis benim, o kadar!" havası gibi geldi Darkmore, evdeki diktatör adam sanki ve bahaneleri sıralayıp kadının da kafasını karıştırıp, alttan alta isyana itiyor.

Çocukluğunda ki yaşadığı travmadan olsa sizinle tanıştığında içki içiyor olmazdı hatta hiç tadını bilmezdi .

Rahatsız edici...

Eğer gerçekten çocukluk travması olsa esinize saygı duyun derdim ama adam basit oyuncu resmen

Back