- 3 Şubat 2018
- 25.518
- 109.899
- 598
Evet. Sen öde dedi bana. Bu arada bi durum daha var ama anlatmaya çekindim
İyice saldırısınız bana
İçim rahat olsa konu açar mıydım güzel arkadaşım.İçiniz rahat olsada olmasada
Siz o adamla yaşayacaksınız
Sadece kafa dağıtmak için yazdınız cunku.
Size bu tarz şeyler ters gelseydi
Böyle bir şey söz konusu dahi olamazdı.
Hayat sizin
nESen öde dedi bana
Çocuklarının nafakasını sana mı odetecekEvet. Sen öde dedi bana. Bu arada bi durum daha var ama anlatmaya çekindim
İyice saldırısınız bana
Daha ne olabilir ki kizilacak? Hamile misin yoksa ondan?Evet. Sen öde dedi bana. Bu arada bi durum daha var ama anlatmaya çekindim
İyice saldırısınız bana
İçim rahat olsa konu açar mıydım güzel arkadaşım.
Yok bence adama yüklü bir para kaptirdi.Daha ne olabilir ki kizilacak? Hamile misin yoksa ondan?
Evet bu çok yüksek bir ihtimal aslında..Yok bence adama yüklü bir para kaptirdi.
Konunuzu okudum bir de bu yorumu gördüm. 36 yaşınıza gelmişsiniz. Yorgun bir hayattan çıkmaya çalışıyorsunuz ( boşanma davası açtığınız için böyle düşünüyorum) ne gerek var ucu açık ve daha yorucu maceraya atılmak. Bir dinlenin kendinizi de bir dinleyin. Dile kolay ergen diyeceğim bir zamanda başlanmış hayatınızı bitiriyorsunuz. Valla hayat garip 40 yaştan sonra garip bir şekilde mantık geliyor, şuan sevginiz bile 4 yıl sonra anlamsız olabilir. Mantiginizi devreye sokun, mutlaka mantıklı yorumlar da gelmiştir onları dikkate alın. İlla hayatımızda biri olmak zorunda değil.Hayır çaresizim... Her yorumunuza muhtacım.
Çocuklarının nafakasını sana mı odetecek
Adamın karısı yokluktan kayınvalidesi ve kayınbabasıyla oturuyor üç çocukla. Nereye boşanıp da size ev açacak zaten.Evet. Sen öde dedi bana. Bu arada bi durum daha var ama anlatmaya çekindim
İyice saldırısınız bana
Bu adamı iyi niyetle mi görüyorsun Lut ?Evet. Sen öde dedi bana. Bu arada bi durum daha var ama anlatmaya çekindim
İyice saldırısınız bana
Bu adam sizi dövdü mü ?Yine döver mi beni bu...
Yok pambukkklara sarar ne dövmesi ablacım ...Yine döver mi beni bu...
Biz netten tanışmıştık ikimizde müzisyeniz. ilk defa görüşecektik. Ben çok heyecanlıydım. Yüreğim ağzımdaydı.(benden evli olduğunu 1-2ay gizlemişti) ben de onunla hayaller kurdum işte kendimce. Bekar sanarak. Öğrenince yıkıldım ben. Kendime gelemedim. O gün görüştüğümüzde Telinde o aşkım mesajını görünce yüzüm hiç gülmedi.kendimi bi oyunun içinde gibi hissettim.Alkol aldık ve ben çok bağırdım.O benim defalarca yüzüme tokat attı. Morardı gözümün altı. Sonra ben ordan kaçtım olay yerinden. Yalvardı hatırlamıyorum vurduğumu dedi. Çok bağırıyordun dedi. Ellerim kırılsın dedi. Ben Geri döndüm yine ona.
Müge Anlı vakaları gibisiniz. Neresinden tutsak elimizde kalıyor.Biz netten tanışmıştık ikimizde müzisyeniz. ilk defa görüşecektik. Ben çok heyecanlıydım. Yüreğim ağzımdaydı.(benden evli olduğunu 1-2ay gizlemişti) ben de onunla hayaller kurdum işte kendimce. Bekar sanarak. Öğrenince yıkıldım ben. Kendime gelemedim. O gün görüştüğümüzde Telinde o aşkım mesajını görünce yüzüm hiç gülmedi.kendimi bi oyunun içinde gibi hissettim.Alkol aldık ve ben çok bağırdım.O benim defalarca yüzüme tokat attı. Morardı gözümün altı. Sonra ben ordan kaçtım olay yerinden. Yalvardı hatırlamıyorum vurduğumu dedi. Çok bağırıyordun dedi. Ellerim kırılsın dedi. Ben Geri döndüm yine ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?