İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet. Sen öde dedi bana. Bu arada bi durum daha var ama anlatmaya çekindim
İyice saldırısınız bana

Bak gülüm sana göre saldiriyoruz. Yaninda olsam emin ol omuzlarindan tutup sarsardim..ben hicbir kadinin böyle durumlara düsmesini istemem. Sorunlarin var belli. Ben gercekten sevilmeni ve gercekten güzel bir hayati yasamani isterim, ama o bu yoldan gecerek olmuyor.

İçiniz rahat olsada olmasada
Siz o adamla yaşayacaksınız

Sadece kafa dağıtmak için yazdınız cunku.
Size bu tarz şeyler ters gelseydi
Böyle bir şey söz konusu dahi olamazdı.

Hayat sizin
İçim rahat olsa konu açar mıydım güzel arkadaşım.

Hayır çaresizim... Her yorumunuza muhtacım.
Konunuzu okudum bir de bu yorumu gördüm. 36 yaşınıza gelmişsiniz. Yorgun bir hayattan çıkmaya çalışıyorsunuz ( boşanma davası açtığınız için böyle düşünüyorum) ne gerek var ucu açık ve daha yorucu maceraya atılmak. Bir dinlenin kendinizi de bir dinleyin. Dile kolay ergen diyeceğim bir zamanda başlanmış hayatınızı bitiriyorsunuz. Valla hayat garip 40 yaştan sonra garip bir şekilde mantık geliyor, şuan sevginiz bile 4 yıl sonra anlamsız olabilir. Mantiginizi devreye sokun, mutlaka mantıklı yorumlar da gelmiştir onları dikkate alın. İlla hayatımızda biri olmak zorunda değil.

Evet. Sen öde dedi bana. Bu arada bi durum daha var ama anlatmaya çekindim
İyice saldırısınız bana
Adamın karısı yokluktan kayınvalidesi ve kayınbabasıyla oturuyor üç çocukla. Nereye boşanıp da size ev açacak zaten.
Sen öde der tabi. Para yok pul yok, ağam karı kız peşinde. Ne kadar da sevilesi bir adam, hayretler içinde kaldım.
Bir arkadaşın dediği gibi madem illa evli birini bulacaktınız, bari azıcık parası olsaydı. Böyle düşük bütçeli Türk dizisi gibi olmazdınız hiç değilse.

Biz netten tanışmıştık ikimizde müzisyeniz. ilk defa görüşecektik. Ben çok heyecanlıydım. Yüreğim ağzımdaydı.(benden evli olduğunu 1-2ay gizlemişti) ben de onunla hayaller kurdum işte kendimce. Bekar sanarak. Öğrenince yıkıldım ben. Kendime gelemedim. O gün görüştüğümüzde Telinde o aşkım mesajını görünce yüzüm hiç gülmedi.kendimi bi oyunun içinde gibi hissettim.Alkol aldık ve ben çok bağırdım.O benim defalarca yüzüme tokat attı. Morardı gözümün altı. Sonra ben ordan kaçtım olay yerinden. Yalvardı hatırlamıyorum vurduğumu dedi. Çok bağırıyordun dedi. Ellerim kırılsın dedi. Ben Geri döndüm yine ona.

Bak canim ciddi söylüyorum, hemen bu heriften ayril ve tedavi ol..inan o tokatlari hatirliyorlar. Cocugunu bu adamin etrafina sakın getiriyim deme. Besbelli seni zayif görüp kullanmak istiyor. Kurtar kendini ya. Bunun sakasi yok.

Müge Anlı vakaları gibisiniz. Neresinden tutsak elimizde kalıyor.
1- Adam evli.
2- Boşanayım nafakayı sen öde diyebilecek kadar "garip"
3- Sizi bir temiz dövmüş.
Eee dökülün bakayım, başka ne kaldı? Yeryüzünde cehennemi yaşatacak birini daha arıyorsanız bulmuşsunuz, evet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…