- 3 Şubat 2018
- 25.555
- 110.111
- 598
Oğlunuz ne diyor bu duruma diye sormuştum ? Cevap vermemişsiniz şikayet etmekten daha önemli bir detay.Hakaret edenleri de şikayet ediyorum tek tek. Çünkü bi insan bi insana hakaret etmeden de yol gösterip yorum yazabilir.
Sevdiğim adam ne ya kusturma beni
Kuma getir diyomus bı de sen de bunları ihihihihihi diye dinliyor musun ? Kezban mısın sen ?
Aşk meşk bunlar güzel şeyler de arada akıl da lazım be kezom ?!?!
3 çocuklu ,donsuz heriften aşk mı olur ?
Zaten boşanmayi da düşünmüyor cibiliyetsiz cooooooook beklersin boşansin diye benden söylemesi ..
1. Koca zenginse al nafakani ,kendine hayat kur .
Bu nefes alamıyom diyen sırtlani da engelle .
Henüz 36 yaşındasın 50 yaşına kadar da bir sirtlanla çürüme
Metres olmayacağım için birşey söylemedim oğluma. Sadece şartları bana uygun olmayan maddi durumu iyi olmayan bir insanı sevdim.Oğlunuz ne diyor bu duruma diye sormuştum ? Cevap vermemişsiniz şikayet etmekten daha önemli bir detay.
Ponçik mi :)))Ama canim cevabini daha da poncik yazabilirdin. Simdi sikayet edilirsin
Belki de babası ile kalmak isteyecek. Adam bosansa dahi ki sanmıyorum, bu işte parmağınız olacak. Kendinize daha iyi bir hayat kurun. Sizinki sevgi değil sığınmak.Metres olmayacağım için birşey söylemedim oğluma. Sadece şartları bana uygun olmayan maddi durumu iyi olmayan bir insanı sevdim.
Adamın karısıyla konuşacak kadar düşmüşsünüz ama onu ne yapacaksınız?Metres olmayacağım için birşey söylemedim oğluma. Sadece şartları bana uygun olmayan maddi durumu iyi olmayan bir insanı sevdim.
Aferin ...Hakaret edenleri de şikayet ediyorum tek tek. Çünkü bi insan bi insana hakaret etmeden de yol gösterip yorum yazabilir.
Adamın karısıyla konuşacak kadar düşmüşsünüz ama onu ne yapacaksınız?
O istemiş tanışmayı . Ben kendimi bi anda onun sesini duyarken buldum zaten şok oldum. Çok iyi niyetli biri sevdim onu demiş benim için.
Metres olmayacağım için birşey söylemedim oğluma. Sadece şartları bana uygun olmayan maddi durumu iyi olmayan bir insanı sevdim.
Demedim bunu. Seninle dilekçe vermem dedim.gerçekten boşan gel dedinizmisadece yazıklar olsun diyebiliyorum
Çıkmasın zaten. İçim rahat değil ki" amann yaşa boşver " diyen biri çıkar mi diye beklıyorsunuz
Bu sizin hayatınız iyi ya da kötü tecrübelerle
Tamamı size aıt olan bir dünya.
Evet karşınızdaki adam hayatında siz olmasanız başkası olacak . Fark etmez öyleleri icin.
Ama işte bu da karekter meselesi
KKendinize neyi yakıstırıyorsunuz onu yapın !
O zaman ayrılın, bitirinDemedim bunu. Seninle dilekçe vermem dedim.
Beni karıştırma sebebin olmam ben dedim.
. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor.
Demedim bunu. Seninle dilekçe vermem dedim.
Beni karıştırma sebebin olmam ben dedim.
Evet. Sen öde dedi bana. Bu arada bi durum daha var ama anlatmaya çekindimHa adamin bosanmama sebebi de belli oldu diyebiliriz. Kim ödeyecek onca nafaka ve tazminati ama degil mi?
İçiniz rahat olsada olmasadaÇıkmasın zaten. İçim rahat değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?