İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet. Sen öde dedi bana. Bu arada bi durum daha var ama anlatmaya çekindim
İyice saldırısınız bana
Allahım sana geliyorum.
Lutran bu kadar kör olamazsın. Bu adam sağmak için inek istiyor nasıl inanırsın? Senden nafaka tazminatı da alacak nereden biliyorsun eşiyle anlaşmalı olup seni dolandırmayacağını? Nereden biliyorsun sen ödedikten sonra eşine dönmeyeceğini? Nereden biliyorsun sen parayı verdikten sonra başkasıyla sevgili olmayacağını, sırf parayı sana ödetmek için sevgili rolü yapmadığını nereden biliyorsun?

Çıldıracağım bu ciğeri beş para etmez heriflere nasıl inanıyorsunuz? Cebinde beş kuruş parası olmayan daha üç çocuğuna nafaka veremeyecek adamla ne geleceği hayal ediyorsun?

Eşim de içirip içirip beni cinsel ilişkiye zorluyor. boşanma davası açtım yıllar sonra. 10 eylülde duruşmam var. O zengin evet. emekli albay ve ben boşanınca bu maaştan olucam. Babam sahip çıkmadı. Defol otur evinde adam ölünce maaşını al dedi. ben mutluluk aradım sevgi aradım. Babam da çok şiddet uyguladı. Kafam gitti artık yerinde değil. Bileklerime sigara basıyordum eşim bana her hakaret ettiğinde. Sağlığım kalmadı benim

Yine size siddet uygulayacak birine baglanmayin. Su an nerdesiniz..güvendemisiniz?

İyi de sevgiliniz de sizi dövmüş ve siz çok daha iyi bilirsiniz bir kere vurduysa hep vurur. Sığınacak güvenli liman değil bu adam da. Keşke öyle olsaymış ama değil. Bunu siz de biliyorsunuz. Yağmurdan kaçarken doluya tutulacaksınız.

O yüzden dedim bana dua edin çünkü kalbim sıkışıyor artık nefes alamıyorum.
Bak bu adam sevilmez senin için dua edeceğim inşallah kendini kurtarırsin hepsinden. Kendin bir şeyler yapmaya çalış. Zaten açmışsın dava başkasına ihtiyacın yok. Hele öyle bir adama hiç ihtiyacin yok. Belki de eşinin durumunu kullanacak bilemezsin.. eşinin mesajları falan aklıma başka şeyler geliyor

76 yaşında ilişkiye mi zorluyordu
Dedeyi kes ...
Bu emekli asker tipleri bir sürü ev bark yaptırır biliyorum .
Bak canım bu adam seni YEMEK için birlikte .
Tekrar söylüyorum YEMEK.
Bir Gr aklın varsa o telefondan onu engellersin .
Geç artık bu sevgi ariyorum triplerini tamam herkes aynı sansta değil .
Ama silkelen
Çocuğunun rızkını bu aç köpeğe yedirme .
Nasıl 3 çocuk yaptıysa öyle baksın zahmet olmazsa diiiiicemmm ama sen yine de bildiğini okuyacaksin ..

O yüzden dedim bana dua edin çünkü kalbim sıkışıyor artık nefes alamıyorum.
Bi toparlan kendine gel. Yarın ilk iş doktora git. Kocayı da hemen boşama sigortası ilacı özel klinikte tedavi bilmem ne nasıl olacak yoksa? İlaçlarını bi ayarlasınlar. O yavşaktan da hemen uzaklaş. Senin kocanın varlıklı olduğunu duydu genç güzel kadın yanında promosyon. Herkes balıklama atlar tabii. Dayak cabası. Lütfen kendine yazık etme ayrıl şu adamdan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…