• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sunu da söylemeden gecemeyecegim: Yok lincliyorlar felan diyorsunuz ya. Gercekleri söylemek linclemek degildir. Sizin alet oldugunuz, canak tuttugunuz durumlar ortada. Habi bizi zaten dinlemeyeceksiniz, ama bari burda sanki magdur ediliyormus gibi de yazmayin. Tek magdur burda o kadin ve cocuklar. Ne siz nede o cok sevdiginiz serefyoksunu. Severken de insanin bir standarti olur ya. Hic mi kriterleriniz yok?!

Sevdiğim adam ne ya kusturma beni :kusmuk:
Kuma getir diyomus bı de sen de bunları ihihihihihi diye dinliyor musun ? Kezban mısın sen ?
Aşk meşk bunlar güzel şeyler de arada akıl da lazım be kezom ?!?!
3 çocuklu ,donsuz heriften aşk mı olur ?
Zaten boşanmayi da düşünmüyor cibiliyetsiz cooooooook beklersin boşansin diye benden söylemesi ..
1. Koca zenginse al nafakani ,kendine hayat kur .
Bu nefes alamıyom diyen sırtlani da engelle .
Henüz 36 yaşındasın 50 yaşına kadar da bir sirtlanla çürüme

Ama canim cevabini daha da poncik yazabilirdin. Simdi sikayet edilirsin 😏

Oğlunuz ne diyor bu duruma diye sormuştum ? Cevap vermemişsiniz şikayet etmekten daha önemli bir detay.
Metres olmayacağım için birşey söylemedim oğluma. Sadece şartları bana uygun olmayan maddi durumu iyi olmayan bir insanı sevdim.

Metres olmayacağım için birşey söylemedim oğluma. Sadece şartları bana uygun olmayan maddi durumu iyi olmayan bir insanı sevdim.
Belki de babası ile kalmak isteyecek. Adam bosansa dahi ki sanmıyorum, bu işte parmağınız olacak. Kendinize daha iyi bir hayat kurun. Sizinki sevgi değil sığınmak.

" amann yaşa boşver " diyen biri çıkar mi diye beklıyorsunuz :deli:

Bu sizin hayatınız iyi ya da kötü tecrübelerle
Tamamı size aıt olan bir dünya.
Evet karşınızdaki adam hayatında siz olmasanız başkası olacak . Fark etmez öyleleri icin.
Ama işte bu da karekter meselesi

KKendinize neyi yakıstırıyorsunuz onu yapın !

" amann yaşa boşver " diyen biri çıkar mi diye beklıyorsunuz :deli:

Bu sizin hayatınız iyi ya da kötü tecrübelerle
Tamamı size aıt olan bir dünya.
Evet karşınızdaki adam hayatında siz olmasanız başkası olacak . Fark etmez öyleleri icin.
Ama işte bu da karekter meselesi

KKendinize neyi yakıstırıyorsunuz onu yapın !
Çıkmasın zaten. İçim rahat değil ki

. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor.

Demedim bunu. Seninle dilekçe vermem dedim.
Beni karıştırma sebebin olmam ben dedim.

Yani burdan okuyunca hic de öyle gözükmüyor...

Çıkmasın zaten. İçim rahat değil ki
İçiniz rahat olsada olmasada
Siz o adamla yaşayacaksınız

Sadece kafa dağıtmak için yazdınız cunku.
Size bu tarz şeyler ters gelseydi
Böyle bir şey söz konusu dahi olamazdı.

Hayat sizin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back