• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçinden Çıkılmaz Tuhaf Hayatım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O olayı anlatayım size.
Aşkım cicim denmiyor aramızda dedi. Soğuğuz birbirimize iki yabancıyız dedi.
Ben de bu lafın üzerine daha yanımdayken
O mesajı görünce hani ne bu dedim. Yoksa tamam karısıdır.
İsterse kocası 20 kadınla bile olsa gurursuzca aşkım canım diyebilir.
Yahu anlamadiginiz sey su. Pozisyonunuz geregi gurursuzluktan bahsedecek en son kisisiniz. Bunu hala anlamadiginiz icin kafaniz guzel galiba dedim.

Allah aşkına 3 cocugunu gözü gormeyen adamdan ne bekliyorsun..
Neden bosanip kendi hayatina bakmiyorsun..
Esin muhtemelenn 70 kusur yaslarinda olmali hesaplamadim ama boyle zor bir yasantidan sonra neden yine bir kaosun icine kendini bile bile sokmaya calisiyorsun..huzurlu olamazsin mutlu olamazsin bu sekilde tabii bu benim fikrim..

Çocuklarını çok seviyor. Ben de öyle. Hepsi de çok tatlı. Uygun şartlarda olsak hepsine de kendi evladıma olduğum gibi anne olurdum sevdiğim adam için.
Çocukları olunca insan sevemez mi. Gönül sayfası kapanır mı sanki
Bırakmadı kaçmadı iki eli de üstlerinde
Çalışmak için orda.

konuyu fake sandım.

Bence ayrılın ve kendinize oğlunuzla yeni bir hayat kurun.

Bir iş bulup çalışın.

Evli bekar kim olursa olsun insanlardan uzak durun.

Şu an yaşadığınız şeyin adı aşk değil.

O adamında sizi hiç hayatına daimi olarak almak isteyeceğini sanmıyorum.

Ben söyleyeyim metres yapmak isteyecek sizi

Evli 3 çocuklu birinin metresi olmak sizin ahlak anlayışınıza uygunsa buyrun devam edin.

Çocuklarını çok seviyor. Ben de öyle. Hepsi de çok tatlı. Uygun şartlarda olsak hepsine de kendi evladıma olduğum gibi anne olurdum sevdiğim adam için.
Çalışmak için orda.
Allah bağışlasın..
Ama onlarin anneleri var..
Ayrıca benim annemi 3 cocugu ile birakip baska kadına giden adamdan ne babalık isterim ne de o kadından analık ya da ablalik yuzunuzu degil gormek adınizi bile andırmam..

O olayı anlatayım size.
Aşkım cicim denmiyor aramızda dedi. Soğuğuz birbirimize iki yabancıyız dedi.
Ben de bu lafın üzerine daha yanımdayken
O mesajı görünce hani ne bu dedim. Yoksa tamam karısıdır.
İsterse kocası 20 kadınla bile olsa gurursuzca aşkım canım diyebilir.
Abov :olamaz:
Yav koca kadının kocası, ister aşkım der, ister hayatım. Size ne! Si-ze ne!
Gururdan bahsedenin siz olmanız da ne bileyim...

Merhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...
Canım sen hemen bir psikyatrise git 2 ay bir tedavi sonrası doğru yolu bulursun bana güven

Çalışmak için orda.
Yapma Lutran yapma.

Merhaba değerli üyeler. Ben içimi dökmeye geldim. Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ıspatladım.
Ben 18 yaşında kendimden çok büyük bi insanla evlilik yaptım. 40 yaş var aramızda. 18 yıl geçti aradan.. Duygularım, hayatım, hayata algım değişti birden. Sanki derin bi uykudan uyanmış gibiyim. Çünkü kendimi anksiyeteden dolayı ilaçlara mahkum ettim yıllarca. Ailen yok mu derseniz.. Yok kimsem. Yalnızım. 18 yıl sonra karşıma bi genç adam çıktı. İlk başta bana hiç söylemedi evli olduğunu. Öğrendim bir süre sonra kendi ağzından. Madem mutsuzsun anlattığın kadar o zaman boşanmadan karşıma sakın çıkma dedim. Çünkü ben boşanma davası açtım eşime. Ve bu olayı anlattım. Alnım ak olayım diye. Kimseyi aldatmak kandırmak istemedim. Şu an aşık olduğum insan bana beraber yaşama teklifi etti başka bi şehirde. Ve birlikte yaşarken (ben boşandıktan sonra) benim de boşanma dilekçemi birlikte veririz dedi. Neden dedim.. . Bu senin hayatın, gerçekten mutsuzsan sen de ver dilekçeni ve beni yeni bi hayata o şekilde davet et dedim.. Başka bi şehirde iş buldu ve şu an ve beni bekliyor. Ama evli.... Onun 3 benimse 1 çocuğum var..Ne yapmamı önerirsiniz güzel insanlar.. Ben çok çaresizim ve artık sağlıklı düşünmek istiyorum...
Ne yapmani mi öneririz
Bir kadının aldatilmasina aracı mi olacağız ?

Siz uslanmazsiniz
Önce kırk yaş üstü evlilikle hata yapar sonra bundan ders almaz, başka bir yanlışa atlarsiniz bizde buna aracı olalım öyle mi

Hmm tamam peki

Ama ben hiç eşimi beraber paylaşalım diyen kadın görmemiştim.
sizmissiniz iste o kadin. aldatilan kadina kocani birakma demek kocani paylas demek degil mi?

of kimlerin konusuna ciddi ciddi cevap yaziyoruz ya. Neyapsamkisimdi Neyapsamkisimdi tenkyu beyb

Evli olduğunu öğrendiğiniz adamla ne planlar yapmışsınız ama çok iyi bir insan olduğunuz için boşan öyle gel demişsiniz. İyi niyetinize hiç inanmadım ne diyim. Azıcık aklınızı kullanın 3 çocuğunun annesini aldatan sizi havada karada aldatır.
Aldatsin havada da karada da boşver.
Hakettiği bu .

Öteki kadında böyle bir adamdan kurtulsun hemen inşallah amin

Ablacım kafan yerinde mi, hangi çocuk babasına metreslik yapan kadınla evcilik oynar? Çocuklar büyüyünce yüzlerine tükürecekler. Kendi çocuğun da 3 çocuklu adama metreslik ettiğin için yüzüne tükürecek.

3 çocuğun babasından ayrı büyümesine ortakçı olacaksın, kendi çocuğun da 3 çocuğunu bırakıp gelmiş şerrefsiz bir adamla beraber yaşayacak. Aklım almıyor. Adamın karısı da dahil 5 kişiyi mağdur ediyorsunuz. Haydi sen hastasın da, adam dümdüz şerefsiz. 3 çocuğunu bırakıp çocuklu kadına ev açıyor.

Sen çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın? tedavi oluyorum demişsin bu saçmalığı anlattın mı doktora?
Boşan, sonra boşanmış bekar tonla adam var onlarla ne yaparsan yap. Sen 4ü çocuk 5 insanı rezil edip mutlu olacağını cidden düşünüyor musun?

Son düzenleme:
Çalışmak için orda.
O çocukların bir annesi var, geri basın. Lüzumsuz işler peşindesiniz. Siz kendi çocuğunuza anne olun kafi. :olamaz:
Tabi kaçmayacak, üç çocuğu yaparken iyiydi, bakarken mi kaçacaktı? 4555555 milyon erkek gibi, çocuklarına bakıyor işte, nesini övüyorsunuz şunun?:deli:

Çalışmak için orda.

Tanimadiginiz bilmediginiz cocuklari ne güzel sahipleniyorsunuz.🤡.onlarin ama bir anneleri var. Ve sartlar da pek uygun degil ama degil mi. Yani su nikah isi felan. Sizce o cocuklar size "heeeyyy yasasin cici annemiz" diye mi yaklasacak? Insan cocugu olunca sevebilir. Ama adam bosanmiyor. Bosanmak isteseydi cooooktan dilekceyi veriridi. Sizinle "beraber yasamaya" baslasa da bahaneleri siralar bosanmamak icin. "Calismak icin de orda" ayrica komik. Bütün aile koloni halinde beraber yasiyor zaten. Annesini babasini karsinin yaninda birakip nereye gidebilir ki🤷‍♀️

Çalışmak için orda.
Sevdiğin adam için. Yoksa umrunda degiller🙂 kimse başkasının çocuğuna "istisna olanlar vardır belki" kolay kolay kendi çocuğuna olduğu gibi davranmaz birbirimizi kandırmayalım.. O çocukların bir annesi var zaten gerek de yok sizin anneliğinize. Keşke güçlü biri olsaydım keşke imkanım olsaydı o durumdaki kadınları öyle pis adamlardan kurtarıp yardım edebilseydim...

İkisinin ses kayıtlarını dinlediğim için bu kadar emin yazıyorum. Bırak yakamı diyor sevdiğim adam. o da bırakmıcam. git ne yaşarsan yaşa diyor. Kuma getir bana onu çok sevdim diyor benim için.
Sevdiğim adam ne ya kusturma beni :kusmuk:
Kuma getir diyomus bı de sen de bunları ihihihihihi diye dinliyor musun ? Kezban mısın sen ?
Aşk meşk bunlar güzel şeyler de arada akıl da lazım be kezom ?!?!
3 çocuklu ,donsuz heriften aşk mı olur ?
Zaten boşanmayi da düşünmüyor cibiliyetsiz cooooooook beklersin boşansin diye benden söylemesi ..
1. Koca zenginse al nafakani ,kendine hayat kur .
Bu nefes alamıyom diyen sırtlani da engelle .
Henüz 36 yaşındasın 50 yaşına kadar da bir sirtlanla çürüme

Ben yöneticimize tüm ıspatlarımı sundum az önce. Konum fake değil.
Beni linç edebilirsiniz sorun değil
Ben zaten kendimi onaylamıyorum
Ama gerçekten baştan sona kötü bi hayatım var.
Seçimlerim sevgi arayışlarım çok yanlış
Kabul
Konuma yalan senaryo demeyin bana yeterli.

Hakaret edenleri de şikayet ediyorum tek tek. Çünkü bi insan bi insana hakaret etmeden de yol gösterip yorum yazabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back