- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
bunlar geçici şeyler ablan belliki bağzı şeylerin eksikliğini böyle kapatıyor ama tabiki onunda illaki bu duruma düşmesinin sebepleri vardır kimsenin psikolojisi sebepsiz bozulmuyor ki kardeşinizinde psikologluk sorunları var belli enazından onu bi psikoloğa götürmeye çalışın yaşını bilmiyorum ama olmadı siz ikisinide takmayın annenize yardım edin yeter
Sen simdi bunlari dusunmemeye calis. Atanacagini hayal et. Insallah atanirsin guzel bir yere. O zaman hayallerini de gerceklestirirsin. Sayet atanamazsan da evlen bence. Yoksa o evde kpss calisamazsin. En azindan evlendiginde eşin destek verir calisirsin kpss ye. Ama bunu da bi ihtimal olarak gormemeye calis. Kpss calisirken olur boyle ruh halinde degismeler. Cok zorlu bir surec. Basarilar
Canım herşeyiniz tam tamına olucak diye bişey yok.. biz tüm evi dayayıp döşedik.. 4 yıllık evliyiz inan ki sadece 2kere kullandık salonu.. çocuğumuz yok. Oyüzden çocuk odası bomboş sadece giyinme odası olarak kullanıyoruz..
Çok gereksiz eşya almışız diyorum şuanda.. keşke bu kadar çok eşya almasaydık..
Benim dayım 2 yıl önce evlendi sadece oturma odası, yatak odası, mutfağa masa sandalye ve beyaz eşya okadar...
Daha sonra düğünde takılan para altınlarla diğer odaları tamamladılar..
Hemde en iyisinden..
Şuan derslerine odaklanmalısın.. düğünü ve eşyaların hepsini nişanlın yapmış olsada sen atanınca beraber ödeyeceksiniz..
Insallah atanırsın...
Annenede çok üzüldüm. Allah sabır versin kadıncağıza..
Aman canım boşver ablanı kardeşini ne halleri varsa görsünler... zaten ablan için makyaj çok önemliymiş düğün olunca yine çalışır kıyafet alır.. düğünde bekar-evli farketmiyor ya birilerini tavlamak için özen gösterir...1+1 bi evi tutup döşedik içinde benim katkım yok denecek kadar az tabi inşallah batıya gittiğimizde güzel bi ev döşediğimizde ben de ortak olucam, kınayı da düğün salonuna takı takıldıktan sonra vermeyi teklif ederşm diyorum ama ablama kardeşime kıyafet alamam ki düğün başka şehirde bilet alınacak herşeyi annemden bekliyolar bilmiyorum nasıl olacak bu işler inşallah Allah bi kapı açar
Aman canım boşver ablanı kardeşini ne halleri varsa görsünler... zaten ablan için makyaj çok önemliymiş düğün olunca yine çalışır kıyafet alır.. düğünde bekar-evli farketmiyor ya birilerini tavlamak için özen gösterir...
Aynen :))) erkek kardeşinde önemli değil bence erkekler pek önem vermez kıyafete.. zaten kimse düğünde erkeklere bakmaz bütün gözler kadınlarda olur onu giymiş bunu giymiş muhabbetleri olur takma kafana..Tam bir gelinin kız kardeşi edasıyla gelir süsü püsüyle gelin gibi salınır zaten :) o kesin
Annen ablanı atamıyor mu kapıya ? Kardeşin kaç yaşında ? Eğer 18 i geçmişse onun da o evde yeri yok .. Anne çalışacak sırtındaki kan emici kemirgenler yiyecek ...yok ya ! Annen çok sabırlıymış. . Ben olsam gözlerinin yaşına bakmazdım .. o yasa kadar bir sürü sıkıntı çekmiştir zaten kadın ,şimdi de bunların derdini mi çekecek ? İnceden ayar versin her ikisine de ,çalışmayan kendine barınacak, beslenecek yer bulsun ..
Annen ablanı atamıyor mu kapıya ? Kardeşin kaç yaşında ? Eğer 18 i geçmişse onun da o evde yeri yok .. Anne çalışacak sırtındaki kan emici kemirgenler yiyecek ...yok ya ! Annen çok sabırlıymış. . Ben olsam gözlerinin yaşına bakmazdım .. o yasa kadar bir sürü sıkıntı çekmiştir zaten kadın ,şimdi de bunların derdini mi çekecek ? İnceden ayar versin her ikisine de ,çalışmayan kendine barınacak, beslenecek yer bulsun ..
Kardeşin gidiyormuş madem sıkıntı yok ..Kardeşim de 20 yaşında ama askere gitmeyi bekliyo olduğu yerde
Polis çağırsın annen :) valla böylesine acimayacaksin. .kadının 3 kuruş parasını da yemeğe mi veriyor bencil yaratık :/ zıkkım yesin , çok afedersin. .üzüldüm annene ..inşallah tez zamanda koca bulur da kurtarır anneni kendinden ..Ablam 18 yaşını çoktaaam geçti ergenlik geçince düzelir sandık ama yok, annemin sözleri umrunda değil diyorum ya yemek yok ya da sevdiği bi yemek yok küser dışardan yemek ister pahalı şeyler ister ucuzunu yiyeyim demez. Vicdansız deyince de benciller der çoğu arkadaşına bizi kötülwmiş deli demiş mesela benim içinasla üstüne alınmıyor kovsak da gitmiyor
Kardeşin gidiyormuş madem sıkıntı yok ..
Polis çağırsın annen :) valla böylesine acimayacaksin. .kadının 3 kuruş parasını da yemeğe mi veriyor bencil yaratık :/ zıkkım yesin , çok afedersin. .üzüldüm annene ..inşallah tez zamanda koca bulur da kurtarır anneni kendinden ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?