İçimi kemiren duygular 😩

Eşim söyledi.
Gelmeyeceğiz düğüne dedi.
Tamam demişler.

Bazen şartlar eşit olmuyor. Ben mezun oldum haftasına işe girdim. Hemen evin eşyalarını değiştirdim çok eskimişti ciddi borç yaptım. Ardından araba aldım tüm aile annem babam kardeşlerim o arabayla araba kullanmayı öğrendiler ehliyet aldılar. Kardeşim iki kere büyük hasarlı kaza yaptı ben karşıladım masrafı. Tatile götürdüm ben ödedim her şeyi. hepsinin tatil alışverişini dahi ben yaptım. Yaşadığımız şehirdeki en iyi restoranlara götürdüm. Sonra ev aldım bi dünya borca girdim iki işte çalıştım kardeşim işsiz kaldı harçlığını verdim. Sonra kardeşim mezun oldu kimseye bir çorap almadan evlendi. Şimdi annem babam bize nasıl eşit davransın?

Ben olsam gitmezdim ama eşime de gitme falan demezdim. Eşiniz gitmek isterse gitsin bence ama siz gitmeyin.

Senin gibi kardes istiyorum

Ben asla gitmezdim

Çok sinir bozucu gerçekten resmen umursamıyolar. Yarın öbür gün işleri düşerse unutmayin bu zamanları, siz unutmazsinizda esinize unutturmayın
İşte tam olarak hazmedemediğimde bu.
Hem suçlu hem güçlüler.
Eşimin umrunda değil. Konu seninle alakalı değil bana değer vermiyorlar diyor.
Eşim bana bişey alsa etse gözleri 5 tane oluyor kaynanamın yeni gelinine kendi elleriyle yapıyor.

Ben asla gitmezdim
Bende böyle düşünüyorum.
Herkes giyin süslen çatlat diyor nişanda yaptım bu söyleneni. Kendim karşılamama rağmen kuaför e gitmem mesele oldu.
Geç kalırmışız nişana. Aklıma geldikçe parçalayasım geliyor kadını. O kadar masraf ettim kıyafetti kuafördü yol masrafı çocuklara kıyafet. Sonuç beni beğenip öven insanlara evet benim gelinim güzeldir zariftir diye hava attı. Ona yaradı yani.

Ya benim en güzel zamanlarım eşimle kavga etmekle geçti onlar yüzünden.
Bir kere burası çok saçma geldi bana. evlilik, yeni ev kurma vb yüzünden sorun yaşayan tüm çiftlerin bunu yaşamasının nedeni ailelerin yardımcı olmaması mıdır yani?

Evet haklısınız aileler yardım etse çok güzel olur. Ama 10 yıl önce evlenmiş bir gelinin yeni eltisine yapılanları kıskanıp düğüne gitmemesi bence çok komik. Ayrıca aynı binada ev tutmuşlar çünkü kendilerine bakacakları birini istiyorlar demişsiniz, peki siz bunu ister miydiniz?

Son olarak da şunu diyeyim benim kendi ailem bana ev almayıp abime/ablama alsaydı aileme küserdim de trip de atardım kızıp alınırdım da. Ama kayın aile böyle bir şey yapsa yine alınırdım ama kendi aileme yaptığımı yapamazdım. Yani ailesine kendisine neden ev alınmadığını eşiniz yerinde olsaydım sorardım

Ay ne gereksiz alinganliklar.
Bu duruma eşinizin üzülmesi lazım değil mi? Ayrica ne demek bize yapmadılar düğüne gitmicem fln, ay bide eşinizde size bırakmış sanki napti ailesi gorusmeyecek dugune gitmeyecek kadar? Karı koca çok tuhafsınız.
Kendinize guvenmiyorsaniz baktınız yardım etmiyorlar erteleseydiniz evliligi, maddi durumumuz yokmuş bide iki çocuk yapmışsınız

Tabiki onların yüzünden !!!
Çünkü evlenelim diye baskıyı onlar yaptı destek olacaklarını özellikle belirttiler.
Nişandan sonra hiçbişeye karışmadılar.
Sonuçta sevdiğim insan bütün zorluklara katlandık birlikte.
Eğer destek olmayacaklarını bilseydim istemeyi erteleyip eşimle para biriktirip öyle çıkardım meydana.

açıkçası ben her şeyi evlenen kişilerin yapması taraftarıyım. istemem kv kp vs ki zaten her şeyimizi kendimiz yaptık. ama siz önemsiyorsanız içinizde tutup kurmayın kendinizi açık açık söyleyin niye içinizde tutuyorsunuz ki

İlk evlendiğimiz dönemden bahsettim. Doğru düzgün okumayıp birde saldırmışsınız.
Allaha sonsuz şükürler olsun şuan gayet iyi durumdayız.
Teşekkürler yorumunuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…