İçimi kemiren duygular 😩

Tabiki onların yüzünden !!!
Çünkü evlenelim diye baskıyı onlar yaptı destek olacaklarını özellikle belirttiler.
Nişandan sonra hiçbişeye karışmadılar.
Sonuçta sevdiğim insan bütün zorluklara katlandık birlikte.
Eğer destek olmayacaklarını bilseydim istemeyi erteleyip eşimle para biriktirip öyle çıkardım meydana.
Ee siz de cocuk musunuz ? Evlenmeseydiniz, kimsenin ipiyle kuyuya inilmez. Bence dugune gitmelisiniz, suslenin gidin. Kendinizi fesat, kiskanc konumuna dusurmeyin. Adaletsizlikleri kendilerini baglar, siz de ona gore davranırsınız. Zorla kimseye bir sey yaptirilmaz, bence kendinize dert etmeyin.

açıkçası ben her şeyi evlenen kişilerin yapması taraftarıyım. istemem kv kp vs ki zaten her şeyimizi kendimiz yaptık. ama siz önemsiyorsanız içinizde tutup kurmayın kendinizi açık açık söyleyin niye içinizde tutuyorsunuz ki
Eşim söyledi haberleri var.

Ee siz de cocuk musunuz ? Evlenmeseydiniz, kimsenin ipiyle kuyuya inilmez. Bence dugune gitmelisiniz, suslenin gidin. Kendinizi fesat, kiskanc konumuna dusurmeyin. Adaletsizlikleri kendilerini baglar, siz de ona gore davranırsınız. Zorla kimseye bir sey yaptirilmaz, bence kendinize dert etmeyin.
Şimdiki aklım olsa. Ama yoktu işte.
Gerçekten gitmek istemiyorum.
Hiç bir zaman insanların söylediklerini takmadım.
Kime göre neye göre kıskanç ? Kıskançlık sağlanan imkanlarsa bence kıskanmam gayet normal kim olsa kıskanır.
Evet yapmadılar zaten. Bende görüşmek istemiyorum. Buda benim hakkım değil mi?

eşiniz ne demiş tam olarak. kendini doğru ifade edebilmiş mi?
cevapları ne olmuş
Eşim son derece akıllıdır. Asla boş konuşmaz. Gayet açık ve net bir şekilde belirtmiş. Düğüne katılamayacağınıda söylemiş babası tamam demiş. Daha sonra aradılar ama açmadı.

Şimdiki aklım olsa. Ama yoktu işte.
Gerçekten gitmek istemiyorum.
Hiç bir zaman insanların söylediklerini takmadım.
Kime göre neye göre kıskanç ? Kıskançlık sağlanan imkanlarsa bence kıskanmam gayet normal kim olsa kıskanır.
Evet yapmadılar zaten. Bende görüşmek istemiyorum. Buda benim hakkım değil mi?
Yapmak zorunda degiller ki 2 kisi evlenir, 2 birey kendi imkanlari ile bir yola girer. Beklenti icinde olmak yipratir

bazı anne baba evlatlarını eşit derecede sevemiyor maalesef. konunun para olmadığını manevi destek de olmadıklarını söylemişsiniz. bu konu sizinle ilgili değil eşinizle ilgili. onun anne babası eşinizi değil küçük oğullarını sevip saymışlar .onu gözden çıkarmışlar. siz ister düğüne gidin ister gitmeyin. onlar evlatlarına ayrım yapmış insanlar gelinlerini hayli hayli ayırırlar.

Yapmak zorunda degiller ki 2 kisi evlenir, 2 birey kendi imkanlari ile bir yola girer. Beklenti icinde olmak yipratir
Ok size hak veriyorum.
Böyle ise diğerine de aynı davransalardı mesela. Biri de yağdırıp birine üvey evlat muamelesi hoş olmuyor gerçekten.

amaann kv ile aynı apartmanda oturmaya karşılık hiçbir havuz başı düğün kesmezdi beni:KK47:
Şimdi şöyle düşünün !!!
Sevdiğiniz insanla evleniyorsunuz ve ailesi bir dediğinizi iki etmiyor.
Zaten arada bir problem olmaz ki.
Aynı binada yaşamak anlaşan insanlar için bence sıkıntı teşkil etmez.

bazı anne baba evlatlarını eşit derecede sevemiyor maalesef. konunun para olmadığını manevi destek de olmadıklarını söylemişsiniz. bu konu sizinle ilgili değil eşinizle ilgili. onun anne babası eşinizi değil küçük oğullarını sevip saymışlar .onu gözden çıkarmışlar. siz ister düğüne gidin ister gitmeyin. onlar evlatlarına ayrım yapmış insanlar gelinlerini hayli hayli ayırırlar.
O kadar haklı bir yorum ki.
Çok iyi analiz etmişsiniz.
Bend tam olarak bunu söylüyorum madem gözden çıkarıldık insanlara gövde gösterisi yapmanın bir anlamı yok.

Şimdi şöyle düşünün !!!
asla öyle değil bence. sıkıntı yaşamayanı görmedim. burda da okumadım

Şimdi şöyle düşünün !!!
Öylee bir olur ki şaşırır kalırsın. Tecrübeyle sabit bekle ve gör derim. :)

asla öyle değil bence. sıkıntı yaşamayanı görmedim. burda da okumadım
Ne olabilir ki en kötü.
Yakınlar işten gelince yemeği hazır olur çocuğuna bakılır.
Benim gibi bakıcılarla uğraşmak zorunda kalmaz.
Kira derdi ev alıcam derdi olmayacak.
Artısı çok bence.

Kızın yaşı küçük değil.
Mesafeli.
Bence sorun olmaz.
Eltin kaynın için sorun olmaz zaten olmasında, onlar mutlu olsunlar dilerim. Amma velakin kayınvalide beklenti içinde olacak. Neden; çünkü emek verdi oğluna karşılığını bekleyecek. Gelin hanımda mesafeli olmak isteyecek. Sonrası malum.
Olan biteni Sana anlatmayacak kayınvaliden sorunlarını başkalarından duyacaksın.

X