İçimi kemiren duygular 😩

Yok yok değil. Kendi elleriyle yapıyor herşeyini.
Biz kendimiz yaptık sormadı bile napıyorsunuz diye.
Bazen hiçbir şey göründüğü olmuyor .
Ne olabilir ki en kötü.
Yakınlar işten gelince yemeği hazır olur çocuğuna bakılır.
Benim gibi bakıcılarla uğraşmak zorunda kalmaz.
Kira derdi ev alıcam derdi olmayacak.
Artısı çok bence.
Çok uzaktan bakıyorsunuz olaya.
Hiç de düşündüğünüz gibi olmaz.

Allaha havale ediyorum kendisini.

Ben olsam gitmem, hos bu durumda gitmeseniz de cok umurlarinda olmaz ama siz yine de gitmeyin bence.

Ben eltiye şimdiden üzüldüm , başına geleceklerden haberi yok yazık.

Bazen hiçbir şey göründüğü olmuyor .

Çok uzaktan bakıyorsunuz olaya.
Hiç de düşündüğünüz gibi olmaz.
Nişanda kendisi söyledi yaptığı masrafları.
Yaa hadi diyeliö ki hiç bişey yapmadı ki yaptı gözlerimle gördüm. Ev veriyor buda çok büyük bişey bence.

Ben olsam gitmem, hos bu durumda gitmeseniz de cok umurlarinda olmaz ama siz yine de gitmeyin bence.
Onların umurunda olmadığımız kesin olsak şuan bu konuyu konuşuyor olmazdık.
Ama şu el gün hısım akraba ne der olayından çekinir yanlızca.
Ee artık kendisi açıklar neden orda olmadığımızı.

Bende üzülür ve sinirlenirdim ne yalan söyleyeyim. Evine kadar almışlar. Ama asıl eşim adına üzülürdüm. Kim bilir adam kendini ne kadar kötü hissetmiştir. Ne şartlarla düğün yaptı borçlandı bir de kardeşine altın tepside neler neler sunuldu. Bariz evlat ayrımcılığı bu bana kalırsa. Maddi açıdan geçmişte sıkıntıları yoksa tabi.
Düğüne gidin tabiki, hatta gülerek arada laf bile sokabilirsiniz ama tavrınızı da koyun. Mesafeli olun bundan sonra. İnsan evladına, torununa hiç mi değer verip ufakta olsa bir şey alı mutlu etmez, bir şeyin elinden tutmaz.

Oda tam olarak böyle düşündüğü içi kırgın be öfkeli.
Normalde asla laf ettirmez ailesine kırmamak için canını verir.
Bunları biliyordunuz bende nerdeydiniz diyor.
Kaynanam bundan anlayacak biri değil.
Gidip orda surat asıp otursak yine gittik sonuçta bizimle hava atacak bişey bulur.

Surat assan da takmazlar gitmesen de takmazlar kıyameti koparsan da takmazlar. İnsanlar için önemli değilsiniz. Komple aile olarak. Torun ayrımı olursa çocuklar da üzülecek. Ben en çok eşe üzüldüm annesi gönlünü alamamış. Siz kendi ailenizin huzuru için elinizden geldikçe uzak durmalısınız. Ben olsam düğüne giderdim. Beklentiye girmek sizin hatanız ailesi sizi değil onları seçmiş. Kendi kararları. Üzülebilirsiniz ama kızmamalısınız. Beklenti anca sizi kırar. Düğüne giderdim ama el gibi yardımcı olmazdım. Çocuklarımla eşimle keyfime bakardım pastamı yer. Çocukları iki hoplatır dönerdim. Yani siz de onları takmayın mutluluğunuzdan da ödün vermeyin. Mesafeyi de koruyun

Size niye yapılmadı biliyor musunuz ? Çünkü siz istediğinizi söylemediniz. Söyleyeceksin arkadaş çatır çatır söyleyeceksin anca o zaman yapılır. Nerden mi biliyorum çünkü bana da bişey yapılmadı istemediğim için kıyamadım eşime üzülmesin dedim bir nikah oldu ama benden 4 yıl sonra evlenen eltim istedi diye lüks restoranda kına 5 yıldızlı otelde düğün yaptılar . Düğünün parasını da ben verdim üstelik nasıl ama neyse isteyeceksin ve söyleyeceksin arkadaş bu bana iyi bir hayat dersi oldu o zaman,
Ha sonra noldu biliyor musunuz eltimle kaynım 4 yıl sonra boşandı. Hoş biz de son günlerde boşanmanın eşiğine gelmiş durumdayız da neyse.

Takmayın kafanıza gidin düğüne en çok siz oynayın kv karşı . Bundan sonra da istemeyi bilin çekinmeyin kendinizi düşünün biraz bencil olun sonra üzülen siz olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…