İçimi kemiren duygular 😩

Kesinlikle düğüne git hatta sakın eltini tanımadan gardını alma derim kaynananlar yüzünden. Onun suçu yok sonuçta. Senin yerinde olsam düğün faslı bittiginde giderdim açıkça söyleyip ağzımdan geleni sayıp içimi dökerdim.
Vallahi elti adayıyla herhangi bir bağım, kötü olacağım gibi bir kaygım da yok.
Onca km yapıp nişanına gittim elinin ucuyla sıktı elimi aylardır nişanlı bir kere aramadı da iyi olsak ne olmasak ne?
Zaten kayınvalidesinin kıymetlisi ona yeter.

Düğüne gidin kızın suçu yok bu olayda. Eşinizin ailesiyle aranıza mesafe koyarsınız o zaman anlarlar belki
Mesafeden anlayacak tipler değiller onlar.
Düğüne gidip ele güne iyiyiz pozu verdik mi dünya batsa umrunda olmaz. Ben gitmeyelim istiyorum.

Kimse anneye babaya güvenip evlenmiyor evet tamamen sırtı baskalarına yaslamak dogru değil ama anne baba olarak da evladim yuva kurarken katkım olmayacaksa ne zaman olacak ki ? Benim rahmetli dedem en büyük dayim evlenirken emekli dahi degilmiş bilezikten başka bir şey yapamamış diger dayımlar evlenirken hepsine yardım etmis hepsini evlendirdikten sonra birikim yapıp en büyük dayıma ev dizecek kadar para vermişti yardım edemedim böyle telafi etmek istiyorum diye.Sizin eşinizin ailesi de belki sonradan telafi edecektir.Siz bir şey desenız kıskanıyor olursunuz eşiniz de öyle,kendileri düşünecekler madem büyük olarak saygi bekliyorlar yol yordam bilecekler.Durumu olmasa dahi en azindan oglum kızım size yardım edemedik ama o zaman durumum yoktu simdi sartlar degisti gibisinden gönül alacak cümleler kurulabilir.Ben sizi haklı buldum.
Asla bunu anlayacak insanlar değiller.
Telafi etmek isteyen insan ederdi bu zamana kadar. Evi vermişler dekorasyon yapılmış abinin haberi yok.
En azından oğlum böyşe düşündük sen ne dersin diye sormaları gerekmez mi?
Gerçekten insan değiller.
Çok kızgınım kusura bakmayın

Asla bunu anlayacak insanlar değiller.
Telafi etmek isteyen insan ederdi bu zamana kadar. Evi vermişler dekorasyon yapılmış abinin haberi yok.
En azından oğlum böyşe düşündük sen ne dersin diye sormaları gerekmez mi?
Gerçekten insan değiller.
Çok kızgınım kusura bakmayın
Aynı binada mı oturacaklarmış

O konuda haklısınız, torunlarına bile kücük bir sey almadılar diyosunuz. Burda kv kp gösterin tavrinizi. Her sey 10 sene öncesiyle ayni olmaz ama uçurumda olmamalıydı
10 sene önce de altın vardı, ev vardı, havuz başı yemekli düğün yapılabiliyordu !!!
Ya benim en güzel zamanlarım eşimle kavga etmekle geçti onlar yüzünden.
Heee bak şunada varım. Baştan destek olcaklarını belirtmeselerdi ona göre plan yapardık. Baştan yapıcaz edicez diyip nişandan sonra el gibi davranmak olmadı.
Ben nişan mı atsaydım ailesi destek olmadı diye. Seviyorum sonuçta.
Ben zannediyorum gerçekten bilmiyorlar ama öyle değilmiş gördüm ve sinirim geçmiyor.
Düğüne gidersem tekme tokat dalabilirim o denli sinirliyim.

Aman birakin iyi olsunlar yeni gelinleriyle. Yarin bir gun her seyi biz yaptik diye karismaya da kalkarlar hic belli olmaz. Siz kayinpeder ve valideden muafsiniz bana gore bu durumda. Onlar size hicbir yatirim yapmamis cunku. Her iki donemdeki sartlari da ayni diyorsunuz.

Ben hakli ya da haksizsiniz diyemeyecegim cunku duygularin hakliligi haksizligi olmaz, oyle hissediyorsunuzdur dolayisiyla bu, bu kadardir.
Ama bu duygularin ofkeye ve tavra donusmesine izin vermeyebilirsiniz ki bence dogrusu budur.

Esinizin burda kizacagi kisi kardesi degil bence.
Kardesi su an yeni bir yuva kurmanin mutlulugu ve heyecani icinde.
Siz 10 senelik evlisiniz.
Evlendiginiz ilk zamanlari dusunun siz olsaydiniz biz bunu almayalim kardesime kalsin diyecek kadar akli selim mi olurdunuz yoksa anin buyusunde mi olurdunuz -ki kardesin ne dusundugunu bile bilmiyorsunuz.
Hakeza elti icin de ayni sey gecerli.
Ben asla yeni evli ya da evlenecek cifte bu tepkiyi gostermenizden yana degilim.
Ne dusunduklerini umursamiyorum demissiniz, eger sirf maddiyat yuzunden yapmiyorsaniz ne dusunduklerini tabii ki umursuyorsunuz.
Degersizlik hissediyorsunuz muhtemelen cunku.
O yuzden bes dusunun bir harekete gecin.

Kendiniz demissiniz kv yasliliginda baktircak birini ariyor diye.
Ee demek ki bosuna yagdirmiyor kadin.
Bu imkanlar kiskanilir demissiniz gercekten bu imkanlari mi kiskandiniz?
Yerinizde olsam sevinirdim.

10 sene önce de altın vardı, ev vardı, havuz başı yemekli düğün yapılabiliyordu !!!
Ya benim en güzel zamanlarım eşimle kavga etmekle geçti onlar yüzünden.
Heee bak şunada varım. Baştan destek olcaklarını belirtmeselerdi ona göre plan yapardık. Baştan yapıcaz edicez diyip nişandan sonra el gibi davranmak olmadı.
Ben nişan mı atsaydım ailesi destek olmadı diye. Seviyorum sonuçta.
Ben zannediyorum gerçekten bilmiyorlar ama öyle değilmiş gördüm ve sinirim geçmiyor.
Düğüne gidersem tekme tokat dalabilirim o denli sinirliyim.
Çok haklısınız böyle hissetmekte zaten o zamanlar yasanılanlar kolay kolay unutulmuyor. Yerinizde olsam ben söylerdim icimde kalip beni yiyecegine söylerim onlari yesin

Aman birakin iyi olsunlar yeni gelinleriyle. Yarin bir gun her seyi biz yaptik diye karismaya da kalkarlar hic belli olmaz. Siz kayinpeder ve valideden muafsiniz bana gore bu durumda. Onlar size hicbir yatirim yapmamis cunku. Her iki donemdeki sartlari da ayni diyorsunuz.
Asla yapmadılar.
Şuan özet geçiyorum. Anlatsam gerçekten çıldırırsınız.
Yeni gelinleri ile elbette araları iyi olır. Bir dediği iki olmamış bir gelim tabiki hizmette saygıda kusur etmez.

Asla yapmadılar.
Şuan özet geçiyorum. Anlatsam gerçekten çıldırırsınız.
Yeni gelinleri ile elbette araları iyi olır. Bir dediği iki olmamış bir gelim tabiki hizmette saygıda kusur etmez.
Esiniz de sizinle ayni fikirdeymis. Cocuklariniz da buyuyordur insallah mis gibi. Haz etmediginiz insanlarin da baska bir ilgi odagi var artik. Keyfinize bakin bence cekirdek ailenizle😅

Kirilmakta haklisiniz lafim yok ama gelen altinlarla uyduruk dugun salonu odeyecek kadar dugun yapmaya ne zorunuz vardi:KK43:(
Şuan düşününce bende aynı şeyi söylüyorum.
Ama bizim tarafta yapılır düğün ailem çok üzülürdü yapmasam.
Şiödimi aklım olsa yapmazdım o ayrı.

Esiniz de sizinle ayni fikirdeymis. Cocuklariniz da buyuyordur insallah mis gibi. Haz etmediginiz insanlarin da baska bir ilgi odagi var artik. Keyfinize bakin bence cekirdek ailenizle😅
Eşim konularını bile açmıyor. Çok kırgın öfkeli dile de getirdi ailesine.

Vallahi elti adayıyla herhangi bir bağım, kötü olacağım gibi bir kaygım da yok.
Onca km yapıp nişanına gittim elinin ucuyla sıktı elimi aylardır nişanlı bir kere aramadı da iyi olsak ne olmasak ne?
Zaten kayınvalidesinin kıymetlisi ona yeter.
Şunu okuyana kadar düğüne gidin ne suçu var kızın derdim ama sanırım böyle bir şey olsaydı ben gitmezdim. İçinde kalacağına eşinin ailesine söyle onlar da dert edinsin. Yaptıkları şey ayrımcılık resmen.

X