- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
İnşallah iyileşir lütfen duanizda unutmayın köpüğü müTüh
Ama veterinerin hemen müdahale edip ilaç vermesi de iyi bişey
İnşallah senin sevginle çarçabuk toparlayacak minik pisicik
İnsan müsveddesi şoförün yaptıklarına bişey söylemek istemiyorum Allahından bulsun merhametsiz yaratık
Beş haftalik bir yavru fip yüzünden gelisemeyebilir mi tedavi süreci ve iyileşme ihtimali var mı karnındaki sıvı baska bir şey de olabilir miveteriner hekimim sorularına cvp verebilirim
Beş haftalik bir yavru fip yüzünden gelisemeyebilir mi tedavi süreci ve iyileşme ihtimali var mı karnındaki sıvı baska bir şey de olabilir mi
sizin şikayetiniz nedir? ayrıntılı yazarmısınız .. kedinin genel durumu hakkında bilgi verinBeş haftalik bir yavru fip yüzünden gelisemeyebilir mi tedavi süreci ve iyileşme ihtimali var mı karnındaki sıvı baska bir şey de olabilir mi
Lütfen tedavisi yok demeyin hiç mi şansı yok eğer fip ise? hiç mmi olmadı iyilesen?sizin şikayetiniz nedir? ayrıntılı yazarmısınız .. kedinin genel durumu hakkında bilgi verin
son gittiginiz hekim neler söyledi
Kurt olmadığı belirlendi zaten siviymis istahsizlik durgunluk yok peki fip değilse başka ne olabilirfip yok sadece kortizonla 1-2 hafta yaşam süresini uzatırsın birde 20 kedide 1 i yaşam şansı
fip teşhisinde: karında şişkinlik ,iştahsızlık ,durgunluk , topallık ,genel durum bozukluğu, vssss görülür
5 haftalık kedile parazit tedavisine ancak başlanır .şişkinlikğin kurt olduğunu düşünmüyorum.
Diskisini yapıyor çok da düzenlipeki gelişme geriliği olduğunu veterineriniz söyledi mi?.
dışkısını yapıyor mu?
gaz birikmesi olduğunu söyledimiveteriner?
İnşallahbenim de kedim var sizi anlıyorum
inşallah kurtulur ufaklık
A ah içim yanıyorUfaklik nasil oldu meryem bir gelisme var mi?
Size uzun uzun yazdım telefonutelefonum kapandıAcikcasi bu konuda çok bilgim yok ama görünce yazmak istedim birkaç kere yavru kedi bulmuşluğumuz vardı. verdiğiniz sütün yağ miktarı önemli yağlı olunca kediye yan etkisi olabiliyor. bir kedi bulmuştuk çok halsiz yürüyemiyordu .veteriner çok susuz kalmış dedi ve aşı vermişti.yani yediği içtiği şeylerden kaynaklı olabilir belki.
Rica ederim canim bende merak ettim nasil oldu diye. Stres fipi tetikler yavruyu mumkun oldugunca memnun etmeye calis. Allah sifa versin..A ah içim yanıyor
Malesef bir gelisme yok
veteriner fip dedi bıraktı resmen
tedavisi de yokmuş bir süre sonra iştahiştahsizlik halsizlik olacak dedi
yani günden güne eriyrcek yavrum
Şimdi buradaki ve cevremdeki Veteriner tavsiyelerini araştırıyorum tek tek
yavrum çok yıpranmışti o yüzden bir kaç gün ara verip gidicem ikinci bir umut için
şimdilik keyfi Yerinde
dua ediyorum ki bir mucize olsun
bu arada sorduğun için teşekkür ederim
Evet onu araştırdım ben de şimdi hep onu mutlu etmeye çalışıyorumRica ederim canim bende merak ettim nasil oldu diye. Stres fipi tetikler yavruyu mumkun oldugunca memnun etmeye calis. Allah sifa versin..