İçimi ferahlatacak bir şeyler. ..

Tüh
Ama veterinerin hemen müdahale edip ilaç vermesi de iyi bişey
İnşallah senin sevginle çarçabuk toparlayacak minik pisicik

İnsan müsveddesi şoförün yaptıklarına bişey söylemek istemiyorum Allahından bulsun merhametsiz yaratık

İnşallah iyileşir lütfen duanizda unutmayın köpüğü mü
teşekkür ederim

ama ben çok üzüldüm bu minişe hiç kedi falan beslemediğim için önerim yok ama merakla takipteyim inşallah iyi olur. siz elinizden geleni yapıyorsuunuz, umarım doğru tedavilerle iyileşir.

Beş haftalik bir yavru fip yüzünden gelisemeyebilir mi tedavi süreci ve iyileşme ihtimali var mı karnındaki sıvı baska bir şey de olabilir mi
sizin şikayetiniz nedir? ayrıntılı yazarmısınız .. kedinin genel durumu hakkında bilgi verin
son gittiginiz hekim neler söyledi

sizin şikayetiniz nedir? ayrıntılı yazarmısınız .. kedinin genel durumu hakkında bilgi verin
son gittiginiz hekim neler söyledi
Lütfen tedavisi yok demeyin hiç mi şansı yok eğer fip ise? hiç mmi olmadı iyilesen?
anlatıyorum hemen,kedim beş haftalik bir yavru fakat kendisi on günlük görünüyor (abartmiyorum gerçekten öyle)
iştahı yerinde hareketli bir kedi.
Karin sısligi nedeni ile gittik en son.

kurt sanildi ilaç verildi kurt dokmeyince röntgen çekildi sanırım (ya da adı herneyse)bana gösterdi doktor vücudu sıvı ile dolu yani karın bölgesi ve çevresi...
doktor çok büyük ihtimal fip dedi ama kesin değil dedi suyunu biraz aldilar tedavi devam edecek
lütfen geri dönüş yapar misinix

fip yok sadece kortizonla 1-2 hafta yaşam süresini uzatırsın birde 20 kedide 1 i yaşam şansı

fip teşhisinde: karında şişkinlik ,iştahsızlık ,durgunluk , topallık ,genel durum bozukluğu, vssss görülür

5 haftalık kedile parazit tedavisine ancak başlanır .şişkinlikğin kurt olduğunu düşünmüyorum.

Kurt olmadığı belirlendi zaten siviymis istahsizlik durgunluk yok peki fip değilse başka ne olabilir
bu arada kedimde büyüme sorunu var gelişemiyor
bu arada cevap için çok teşekkür ederim

peki gelişme geriliği olduğunu veterineriniz söyledi mi?.
dışkısını yapıyor mu?
gaz birikmesi olduğunu söyledimiveteriner?

peki gelişme geriliği olduğunu veterineriniz söyledi mi?.
dışkısını yapıyor mu?
gaz birikmesi olduğunu söyledimiveteriner?
Diskisini yapıyor çok da düzenli
evet veteriner söyledi
gaz birikmesi demedi sıvı birikmesi var dedi

Acikcasi bu konuda çok bilgim yok ama görünce yazmak istedim birkaç kere yavru kedi bulmuşluğumuz vardı. verdiğiniz sütün yağ miktarı önemli yağlı olunca kediye yan etkisi olabiliyor. bir kedi bulmuştuk çok halsiz yürüyemiyordu .veteriner çok susuz kalmış dedi ve aşı vermişti.yani yediği içtiği şeylerden kaynaklı olabilir belki.

Ufaklik nasil oldu meryem bir gelisme var mi?
A ah içim yanıyor
Malesef bir gelisme yok
veteriner fip dedi bıraktı resmen
tedavisi de yokmuş bir süre sonra iştahiştahsizlik halsizlik olacak dedi
yani günden güne eriyrcek yavrum

Şimdi buradaki ve cevremdeki Veteriner tavsiyelerini araştırıyorum tek tek
yavrum çok yıpranmışti o yüzden bir kaç gün ara verip gidicem ikinci bir umut için
şimdilik keyfi Yerinde
dua ediyorum ki bir mucize olsun
bu arada sorduğun için teşekkür ederim

Size uzun uzun yazdım telefonutelefonum kapandı
Süt hiç vermedim bebelac ve kedi süt tozu verdim
tecrübeniz varsa ben tuvalet eğitimi hakkında soracaktım
kedim kumundan korkuyor koltuk arkalarina yapıyor
yaptığı yeri temizlersem veya oraya bez falan serersem başka bir yer seçiyor ama hep hali seçiyor
başka bi şeyi reddediyor nasıl alistirabilirim
bir de yaparken bağırıyor ama pamukla yaptırırken bağırmiyor

Rica ederim canim bende merak ettim nasil oldu diye. Stres fipi tetikler yavruyu mumkun oldugunca memnun etmeye calis. Allah sifa versin..

Rica ederim canim bende merak ettim nasil oldu diye. Stres fipi tetikler yavruyu mumkun oldugunca memnun etmeye calis. Allah sifa versin..
Evet onu araştırdım ben de şimdi hep onu mutlu etmeye çalışıyorum
tekrar çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…