İçimi ferahlatacak bir şeyler. ..

Noldu bizim mimik nasıl durumu canım gelişme var mı merak ettim
Selam banlandigim için anca yazabiliyorum kedimi götürdüm Avcılar a test yapmadılar çok küçük dediler kan alamadilar
İlaç yazdılar vitamin falan
Biraz gelisme olunca getir dediler
O küçük bedeni ile kuru mama yemeye başladıbaşladıkları yerinde
Cigerlerinden de olabilir sorun dediler illa fip diyemezsin dediler
Bilmiyorum

Arkadaslar acil bakar mısınız istanbul fatih yakınlarında ilaç SataSatan veteriner var mı
Dr ilaç yazdı ama bu eczanede değil veterinerlerde olur dedi gittiğim yerde ilaç satilmiyor lütfen yardım

Bu kediyi Allahin izni ile yasatmak için bana destek olur musunuz buna çok ihtiyacım var çünkü bu yavru her şeye rağmen inadına hayata sarılıyor yaşamak için adeta savaşıyor arkadaşlar lütfen o ölmesin bilenler yardimci olabilir mi kan almak için vitamin gerekli ama üç gündür falan alamıyorum ilaclarini

Pek umudum yok ama yine de şansımı denemek istiyorum
Acil bir durum
Karaciğer hastası kediler için özel mama varmış veteriner adını hatirlayamadi
Bilen var mı marka verir misiniz yahut netten siparis versem adres var mı güvenilir

Özeline mesaj attım , telden veterinere sorup teyit etme şansın varsa güzel olur .

Senin konuyu her gördüğümde üzülüyorum meryem
Malesef bahsettiğin hastalıkla ilgili hiç bir fikrim ama bu minik öncekine göre baya baya toparlamış bu çok güzel bi gelişme

Çok fazla besin değiştirmişsiniz, bu kadar minik bir kedinin bunca farklı şey yemesi sağlıklı değil.

Hastalığı hala belli değil o da büyük ihtimal öyle dedi adını hatirlamadi özel mamalardan vermemi söyledi ama bulamıyorum

Hastalığı hala belli değil o da büyük ihtimal öyle dedi adını hatirlamadi özel mamalardan vermemi söyledi ama bulamıyorum

İnternetten doğal tarifler araştırdım biraz var evde yapılabilecek ama zahmetli.anladığım kadarıyla direk et yememeleri ama Protein ihtiyacını da karşılamaları gerekiyor. Tofu falan kullanımış. Büyük marketlerde var tofu ama fiyatını hiç bilmiyorum. Daha mümkün bir şeyler bulursam atıcam. Bu kemik tozu falan istiyor neyse artık o

Bu da bi alternatif ama direk mamamamasi olsa daha iyi olurdu
Yine de bulamazsam mecbur bunu yaparım ben de netten baktım ama hiç bir şey bulamıyorum

Canın İlgilizcen ne alemde? Güzel bir sayfa var bakımlarıyla alakalı ama ingilizce. Türkçe de var ama o kadar detaylı değil. Şimdi azıcık işim var ben toparlayıp özel mesaj atıcam sana linkleri.
Öyle okuyup anlayacak kadar iyi değil hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…