İçimi ferahlatacak bir şeyler. ..

Evde kedi beslemedim ama arkadaşlarımın kedilerinden biraz biliyorum. dikkat çekmek için de öyle yapıyor olabilir. Onun tuvalet temizligini o görmeden yapmaya çalışın.sizin temizledgnizi gördükçe de farklı yerler seçebilir belki. onun dışında bir fikrim yok.insallah tez vakitte düzelir

Çok sağolun :)

Eklentiler

• 2015-07-29 17.13.03.jpg
    270,3 KB · Görüntüleme: 103
  • 20150728_220802.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 90
  • 20150728_220938.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 92
  • Screenshot_2015-07-28-22-12-51.png
    829,3 KB · Görüntüleme: 87
Korkunç olan fotoda bir sorunu var gibi duruyor ama oyle değil
herkes öyle sanıyor da yanlış anlaşılmasın :)

cok üzüldüm minikeeee...benimde kedim vardı doğum yapamadı sezeryana aldılar Dayanamadı öldü cok zor bi hayvana bağlanmak Doğan bebişide önce kabullenmesekte büyüttük.... Göbüşü kocaman yavrunun yaa.küçük gerçekten.inşallah düzelir bir an evvel.

Mucize bekliyorum 
bu arada acıni gerçekten anlayabiliyorum

Insallah iyilesir, sizi korkutmak istemem ama herseye hazirlikli olun. Ben 3 gun once bi yavrumu kaybettim. Anasi olacak kedi dogru duzgun bakamadi. Yemesi iyiydi. Sonra popo deliginde surekli kaka goruyordum. Ishal oldu gecirdim, arkasindan kabiz oldu. Ikinamadi, karni sisti. Olmeden 2 gun once arka ayaklari tutmadi. Istahi gitti su bile icmedi. Sonra cennete gitti yavrum. Halen agliyorum.

Allah sabır versin gerçekten çok üzücü bir durum yani evlat gibi bir nevi
kısa sürede ölmüş en azından
bazen o bile bir nimet
inşallah benimki acı çeke çeke vermez canını

Cok gecmis olsun oncelikle...
bu kadar kucuk kedide fip ilk defa duyuyorum, genelde bikac aylik bebeklerde anneden bulasmis corona olur ama fip e ilerledigini hic gormemistim eger annesinde corona virusu ve ilerlemis fip varsa o sekilde bulasmis olabilir diye dusunuyorum. Mutlaka baska bir veterinere daha goturun, istanbuldaysaniz avcilar veterinerlik fakultesini oneririm.
Atesi var mi cok halsiz mi beslenebiliyor mu bunlar cok onemli. Gobek fitigi bile olabilir yavruda, miniklerde sık gorulur cunku.
son olarak kedinizle (ozellikle diskisiyla) temas ettikten sonra ellerinizi iyice yikamadan baska bir kediyle temas etmeyin eger fipliyse bulasidir.

Çok sagolun
ben de araştırma yaptım Avcılar da karar kilmistim bir kaç güne gideceğim inşallah
bu arada ulaşabileceği başka bir kedi yok çok şükür
bebeğim çok iştahlı hareketli bir yavru
tek sorunu karın sisligi

Arkadaslar acil bir şey lütfen bakın
aksaray metro yahut Eminönü farketmez buralardan Avcılar a nasıl giderim

Oy ne kadarda guzelmis.
Insallah iylesir yavrucak.
Maalesef yol konusunda tavsiye veremiycem.

Ustlere ciksin konu diye yazdim belki bilen birisi yardimci olur.

Oy ne kadarda guzelmis.
Insallah iylesir yavrucak.
Maalesef yol konusunda tavsiye veremiycem.

Ustlere ciksin konu diye yazdim belki bilen birisi yardimci olur.
Düşünceli yorumunuz için çok sağolun
Evet birileri görse keşke
netten baktım ama çok karışık geldi

Canim ben 1 haftalik kediye baktim tum sorunlari ben de yasadim konserve ver mutlaka bebelac verme icindeki laktozu sindiremez poposuna da ıslak pamukla masaj yap kakasini yapar 4 gun yapazsa veterinere goturup lama yaptirin onun disinda sislik onemli degil kakasinj yaptigi surece diyet konserve pure mama verin elinizle ağzına verin ilk basta zor yer sonra kendi yemeye baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…