Size uzun uzun yazdım telefonutelefonum kapandı
Süt hiç vermedim bebelac ve kedi süt tozu verdim
tecrübeniz varsa ben tuvalet eğitimi hakkında soracaktım
kedim kumundan korkuyor koltuk arkalarina yapıyor
yaptığı yeri temizlersem veya oraya bez falan serersem başka bir yer seçiyor ama hep hali seçiyor
başka bi şeyi reddediyor nasıl alistirabilirim
bir de yaparken bağırıyor ama pamukla yaptırırken bağırmiyor
Size uzun uzun yazdım telefonutelefonum kapandı
Süt hiç vermedim bebelac ve kedi süt tozu verdim
tecrübeniz varsa ben tuvalet eğitimi hakkında soracaktım
kedim kumundan korkuyor koltuk arkalarina yapıyor
yaptığı yeri temizlersem veya oraya bez falan serersem başka bir yer seçiyor ama hep hali seçiyor
başka bi şeyi reddediyor nasıl alistirabilirim
bir de yaparken bağırıyor ama pamukla yaptırırken bağırmiyor
Çok sağolun :)Evde kedi beslemedim ama arkadaşlarımın kedilerinden biraz biliyorum. dikkat çekmek için de öyle yapıyor olabilir. Onun tuvalet temizligini o görmeden yapmaya çalışın.sizin temizledgnizi gördükçe de farklı yerler seçebilir belki. onun dışında bir fikrim yok.insallah tez vakitte düzelir
Son halini atayim dün çektimMiniğin yeni hali nasıl
Büyüdü mü biraz
İnşallah inşallahAman mavişmiş bu tüylü bıdık
inşallah tamamen iyileşir
Mucize bekliyorum cok üzüldüm minikeeee...benimde kedim vardı doğum yapamadı sezeryana aldılar Dayanamadı öldücok zor bi hayvana bağlanmak Doğan bebişide önce kabullenmesekte büyüttük.... Göbüşü kocaman yavrunun yaa.küçük gerçekten.inşallah düzelir bir an evvel.
Allah sabır versin gerçekten çok üzücü bir durum yani evlat gibi bir neviInsallah iyilesir, sizi korkutmak istemem ama herseye hazirlikli olun. Ben 3 gun once bi yavrumu kaybettim. Anasi olacak kedi dogru duzgun bakamadi. Yemesi iyiydi. Sonra popo deliginde surekli kaka goruyordum. Ishal oldu gecirdim, arkasindan kabiz oldu. Ikinamadi, karni sisti. Olmeden 2 gun once arka ayaklari tutmadi. Istahi gitti su bile icmedi. Sonra cennete gitti yavrum. Halen agliyorum.
Çok sagolunCok gecmis olsun oncelikle...
bu kadar kucuk kedide fip ilk defa duyuyorum, genelde bikac aylik bebeklerde anneden bulasmis corona olur ama fip e ilerledigini hic gormemistimeger annesinde corona virusu ve ilerlemis fip varsa o sekilde bulasmis olabilir diye dusunuyorum. Mutlaka baska bir veterinere daha goturun, istanbuldaysaniz avcilar veterinerlik fakultesini oneririm.
Atesi var mi cok halsiz mi beslenebiliyor mu bunlar cok onemli. Gobek fitigi bile olabilir yavruda, miniklerde sık gorulur cunku.
son olarak kedinizle (ozellikle diskisiyla) temas ettikten sonra ellerinizi iyice yikamadan baska bir kediyle temas etmeyin eger fipliyse bulasidir.
Evet onu araştırdım ben de şimdi hep onu mutlu etmeye çalışıyorum
tekrar çok teşekkür ediyorum
Estağfurullah :) teşekkür ederimne kadar iyi bir insansınız. Rabbim gönlünüzden geçen her isteğinizi kabul eder inşAllah.
Düşünceli yorumunuz için çok sağolunOy ne kadarda guzelmis.
Insallah iylesir yavrucak.
Maalesef yol konusunda tavsiye veremiycem.
Ustlere ciksin konu diye yazdim belki bilen birisi yardimci olur.